Co dát mezi kuchyňskou linku

117
2.7.12 21:10

co dát mezi kuchyňskou linku....

Dobrý večer :), máte nějaké doporučení co dát mezi vrchní a spodní čast kuchyňské linky…obklady už nechceme:-))děkuji za typy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65363
2.7.12 21:12

Ted nám budou dělat kuchyň a mezi bude deska…ve stejném dekoru jako deska pracovní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
2.7.12 21:13
@Petra Z píše:
Ted nám budou dělat kuchyň a mezi bude deska…ve stejném dekoru jako deska pracovní…

Já to takto mám a je to super :-) linka je víc sjednocená a dobře se to udržuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
2.7.12 21:16

kamarádka má novou kuchyň a tatínek jí tam namontoval takové to sklo. Vypadá to krásně a nemusí se trápit se spárami. Inspirace třeba tady: http://www.sklenenyobklad.cz/produkty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.7.12 21:17

Já to tak mám taky :) I s jídelákem… Fotka je starší, není dodělaný opdsvícení (LED) a bodovky.. Jo a židle chybí ještě teď :) Ale za sebe doporučuju, mně se to tak strašně líbí :)

Ve svých 20ti, co bych mohla chtít víc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.7.12 21:21
@Housa píše:
kamarádka má novou kuchyň a tatínek jí tam namontoval takové to sklo. Vypadá to krásně a nemusí se trápit se spárami. Inspirace třeba tady: http://www.sklenenyobklad.cz/produkty

Jojo, známá to má taky, má tam dekor břízy… Jako na fotce to vypadalo zvláštně, ale ve skutečnosti to ani tak „šílený“ není… :) Akorát teda kdo nemá rád šmouhy a furt leští, tak trochu na palicu :zed: :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
2.7.12 21:22

A vy co máte stejný materiál jako prac. desku - čím to udržujete? mě nejdou mastné fleky ničím dolů, když to něčím umyju, zůstávají i šmouhy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
2.7.12 21:24
@Housa píše:
kamarádka má novou kuchyň a tatínek jí tam namontoval takové to sklo. Vypadá to krásně a nemusí se trápit se spárami. Inspirace třeba tady: http://www.sklenenyobklad.cz/produkty

to si mi moc líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
2.7.12 21:27

Já mám kuchyňské skříňky světlý buk, pracovní desku nějakej mramorovej vzor. Ten obklad mám z buku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.7.12 21:27
@Ušoplesk píše:
A vy co máte stejný materiál jako prac. desku - čím to udržujete? mě nejdou mastné fleky ničím dolů, když to něčím umyju, zůstávají i šmouhy… :nevim:

Mně bylo jasně řečeno, že žádný alkoholový čističe (clin) ani takový ty navoněný (třeba pronto).. Jedině co, tak jarová voda nebo technickej benzin bez přídavku acetonu (tím jde fakt i to, co jarem ne).. Já se toho šíleně bála, ale jak jsem viděla jak to leze dolů, když po montáži odstraňovali lepidlo atd… Luxus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65363
2.7.12 21:36

@takacek jo???tak to už se těším :mrgreen:
přidám se s dotazem…máte některá ty led pásky jako osvětlení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.7.12 21:38
@Ušoplesk píše:
A vy co máte stejný materiál jako prac. desku - čím to udržujete? mě nejdou mastné fleky ničím dolů, když to něčím umyju, zůstávají i šmouhy… :nevim:

Mně to teda jde normálně jarovou vodou a nebo vlhčenýma ubrouskama z DM, co mám pro malou… těma jde krásně vyčisit i nerezová varná deska… a vytřít do sucha papírovýma utěrkama, kdyby to bylo vlhké a šmouhaté…

Příspěvek upraven 02.07.12 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
2.7.12 21:39

Máme pouze vymalováno. Omyvatelnou, extra odolnou barvou a vynikající údržba, levné, takže není problém jednou za čas přetřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.7.12 21:40
@Petra Z píše:
@takacek jo???tak to už se těším :mrgreen:
přidám se s dotazem…máte některá ty led pásky jako osvětlení??

Jo… máme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.7.12 21:41
@Seizdra píše:
Já to tak mám taky :) I s jídelákem… Fotka je starší, není dodělaný opdsvícení (LED) a bodovky.. Jo a židle chybí ještě teď :) Ale za sebe doporučuju, mně se to tak strašně líbí :)

Máme přesně to samé… včetně vanilkových dvířek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný