Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer
, máte nějaké doporučení co dát mezi vrchní a spodní čast kuchyňské linky…obklady už nechceme:-))děkuji za typy ![]()
Ted nám budou dělat kuchyň a mezi bude deska…ve stejném dekoru jako deska pracovní…
@Petra Z píše:
Ted nám budou dělat kuchyň a mezi bude deska…ve stejném dekoru jako deska pracovní…
Já to takto mám a je to super
linka je víc sjednocená a dobře se to udržuje ![]()
kamarádka má novou kuchyň a tatínek jí tam namontoval takové to sklo. Vypadá to krásně a nemusí se trápit se spárami. Inspirace třeba tady: http://www.sklenenyobklad.cz/produkty
Já to tak mám taky
I s jídelákem… Fotka je starší, není dodělaný opdsvícení (LED) a bodovky.. Jo a židle chybí ještě teď
Ale za sebe doporučuju, mně se to tak strašně líbí ![]()
Ve svých 20ti, co bych mohla chtít víc ![]()
@Housa píše:
kamarádka má novou kuchyň a tatínek jí tam namontoval takové to sklo. Vypadá to krásně a nemusí se trápit se spárami. Inspirace třeba tady: http://www.sklenenyobklad.cz/produkty
Jojo, známá to má taky, má tam dekor břízy… Jako na fotce to vypadalo zvláštně, ale ve skutečnosti to ani tak „šílený“ není…
Akorát teda kdo nemá rád šmouhy a furt leští, tak trochu na palicu
![]()
A vy co máte stejný materiál jako prac. desku - čím to udržujete? mě nejdou mastné fleky ničím dolů, když to něčím umyju, zůstávají i šmouhy… ![]()
@Housa píše:
to si mi moc líbí ![]()
Já mám kuchyňské skříňky světlý buk, pracovní desku nějakej mramorovej vzor. Ten obklad mám z buku.
@Ušoplesk píše:
A vy co máte stejný materiál jako prac. desku - čím to udržujete? mě nejdou mastné fleky ničím dolů, když to něčím umyju, zůstávají i šmouhy…
Mně bylo jasně řečeno, že žádný alkoholový čističe (clin) ani takový ty navoněný (třeba pronto).. Jedině co, tak jarová voda nebo technickej benzin bez přídavku acetonu (tím jde fakt i to, co jarem ne).. Já se toho šíleně bála, ale jak jsem viděla jak to leze dolů, když po montáži odstraňovali lepidlo atd… Luxus ![]()
@takacek jo???tak to už se těším ![]()
přidám se s dotazem…máte některá ty led pásky jako osvětlení??
@Ušoplesk píše:
A vy co máte stejný materiál jako prac. desku - čím to udržujete? mě nejdou mastné fleky ničím dolů, když to něčím umyju, zůstávají i šmouhy…
Mně to teda jde normálně jarovou vodou a nebo vlhčenýma ubrouskama z DM, co mám pro malou… těma jde krásně vyčisit i nerezová varná deska… a vytřít do sucha papírovýma utěrkama, kdyby to bylo vlhké a šmouhaté…
Příspěvek upraven 02.07.12 v 21:39
Máme pouze vymalováno. Omyvatelnou, extra odolnou barvou a vynikající údržba, levné, takže není problém jednou za čas přetřít.
@Petra Z píše:
@takacek jo???tak to už se těším
přidám se s dotazem…máte některá ty led pásky jako osvětlení??
Jo… máme…
@Seizdra píše:
Já to tak mám takyI s jídelákem… Fotka je starší, není dodělaný opdsvícení (LED) a bodovky.. Jo a židle chybí ještě teď
Ale za sebe doporučuju, mně se to tak strašně líbí
Máme přesně to samé… včetně vanilkových dvířek…