Leden a procházky

235
15.1.12 19:52

Leden a procházky

:) :) :) Krásný den maminky mám dotázek :o))) kamarádka má týdení miminko a neví zda může jít v tomoto počasí ven s kočárkem:o))) já tvrdím že ano pokud není joo zima a to -5C kokud hlásí + 1C či 2C tak může tak na půl hodinky. Jste stejného názoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
15.1.12 19:57

Me bylo receno pediatrickou, ze do pul roku chodi deti ven do minus dvou stupnu. Pak uz ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
15.1.12 20:00

Na půl hodiny bych vyrazila do -2°C. Jinak mi říkala MUDr. že při nižších teplotách se dává dítě k otevřenému oknu nebo balkónu na pár chvil „vyvětrat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

ano, tak to říkala i naše Dr… Ale takhle malýmu bych klidně dala přes kočárek ještě i pláštěnku, ať si to zadýchá a má tam teploučko… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816

ahoj,určitě může jít na půl hodinky ven,takový miminečko stejně tak zabalí,že mu není nic vidět a má tam pěkně teploučko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
15.1.12 20:03
ZandaU píše: :) :) :) Krásný den maminky mám dotázek :o))) kamarádka má týdení miminko a neví zda může jít v tomoto počasí ven s kočárkem:o))) já tvrdím že ano pokud není joo zima a to -5C kokud hlásí + 1C či 2C tak může tak na půl hodinky. Jste stejného názoru?
šla byych i v -5 ,ale pořádně oblekla a zabalila do beránka a na to deku klidně na půl hodiny ;) ven bych nešlakdyby bylo víc jak -10 a foukal vítr
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
15.1.12 20:16

:) :) :) :) jste zlatíčka děkuji mooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
15.1.12 20:19

ať klidně vyrazí. Proboha - co by dělaly vícematky, kdyby pod nulou nesměly a nechodily s mladšíma ven? Jejich druhé a další děti prostě musí chodit ven i když tam je +30 nebo -10, jak by se starší sourozenci dostali do školek, škol, kroužků, matky na nákup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
15.1.12 20:26
gabriela82 píše:
ano, tak to říkala i naše Dr… Ale takhle malýmu bych klidně dala přes kočárek ještě i pláštěnku, ať si to zadýchá a má tam teploučko… :mrgreen:

Tak toto spousta dr. důrazně nedopručuje, dítě to sice zadýchá a má tam teplo, ale taky nepřirozené vlhko, ideální prostředí na množení bakterií a např. zánět průdušek.

Záleží taky, jak je, jestli mráz -2 a sluníčko, nebo hodně větrno..V druhém případě, kdybych nutně nemusela např. k vůli staršímu dítěti, tak bych s novorozencem zůstala doma a volila bych otevřené okno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
15.1.12 21:35
tasa píše:
Me bylo receno pediatrickou, ze do pul roku chodi deti ven do minus dvou stupnu. Pak uz ne.

mě řikala, že do -5 novorozenec. Ve 3 měsících prý -8 v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
16.1.12 09:53

Určite by som šla tak na polhodinku, keď je do tých -5… Povedala by som, že -1/-2 je tak akurát… Poprípade by som miminko dala k otvorenému oknu…

My sme s malou donedávna nechodili vonku, boli sme dosť slabí. Po tom, čo sme trošku viac pribrali a zosilneli, tak sme boli vonku v novom roku 3× (nerátam návštevu pediatra, kam chodíme peši, máme to totiž blízko), dvakrát z toho keď bolo tých -1… Karolínke to prospelo, bola prešťastná, že na hodinku a pol zmenila vzduch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí