Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, máme zhruba 4 měsíce starou lednici BEKO CN236220X. Posledních pár dní začala nějak vrčet, ale víc než obvykle. Psali jsme na reklamační, odpověděli, že pošlou technika. V papírech jsem teď ale dočetla, že pokud servisák nezjistí příčinu, nebo bude přivolán bezdůvodně, proplatíme veškeré náklady. Jak mám poznat, který zvuk je pro lednici přijatelný. Podotýkám, že hlučná není, prostě celou dobu spokojeně vrní, ale ted začala tak hučet, že ji slyšíme až v posteli. Navíc chvíli hučí, pak na 10 minut přestane… Děs běs, má někdo s tímto podobnou zkušenost, že reklamoval hlasitost a jak se to řešilo? ![]()
Máme mrazák i ledničku, každé zvlášť. Dělal nám to mrazák, je vysoký 160 cm a má venkovní displej. Mrazák začal být nejprve hodně vrčivý, tak jsme ho trošku pošoupli, prý to může dělat i křivý povrch podlahy. Nic. Najednou začal výstražně blikat červený vykřičník na displeji.
Volali jsme do obchodu a druhý den přijel servisman. Mrknul na mrazák a ptal se nás, jak dlouho ho máme. Teď ho máme druhý rok, takže tenkrát to bylo něco kolem roku. Kroutil nevěřícně hlavou a říkal, že v zadní vnější části, jak jsou takové ty trubičky na chlazení, tak jedna vykazovala přerušení, jakoby byl mrazák starý několik let. Prý by tomu nevěřil, kdyby nevěděl, že to je nový typ mrazáku, který není dlouho na trhu.
Neplatili jsme nic a žádné takové upozornění jsme nedostali!!!
@Nikeyla no ja na netu cetla, ze beko po case zacnou vydavat divne zvuky, u nas to je stejne, zacalo to po par mesicich. Nijak nas to v noci nerusi, tak to neresim…
@Silky123 My žádné takové upozornění taky nedostali, je to napsané v uživatelské příručce.
@blumen A nevíš, kde si to četla? ![]()
@Nikeyla no jen v nejake diskuzi, je mozne, ze na emiminu, fakt uz nevim. To si jen lidi stezovali ![]()
@Nikeyla
já řešila reklamaci s firmou Beko u jiného spotřebiče. Po telefonu mi zkusili říct pár rad, to nezabralo, tak taky volali autorizovaný servis. Nakonec se ukázalo, že to způsobila moje chyba při používání. Servisák mi to napsal jako opravu v záruce a neplatila jsem nic. Jednání bylo docela rychlé a byla jsem spokojená.
Já vezmu značku BEKO komplexně, takže mé vyjádření není bráno na lednici, ale potažmo na všechny výrobky od Beko a co se vám stane, pokud budete mít poruchu v záruční době.
Koupě výrobku Beko, záruka 2 roky. Před koncem záruky porucha, volání na zákaznický servis BEKO, nahlášení reklamace výrobku v záruce. Opravář přijel za dva dny po nahlášení reklamace.
Zjistil vadu s tím, že součástku musí objednat. Až sem vše bez problému, jak zákaznický servis, tak opravář jsou slušní a příjemní. Na opravu mají ze zákona 30 dnů.
Během prvních 14 dnů se nikdo neozval, takže jsme volali na zákaznickou linku, jak to vypadá. Zde odpověděli, že oni nic neví, že musím JÁ volat jejich opraváři! JÁ mám volat opraváři??? No dobře, takže volání opraváři. Ten samozřejmě nezvedá, nekomunikuje. Nereaguje ani na SMS a volání v dalších dnech.
Další týden pryč. Opět volání na zákaznickou linku BEKO, opět stejný rozhovor - volejte si na opraváře. A uplynul další a to poslední týden. Konec.
Takže vzhledem k chování opraváře a celého zákaznického servisu BEKO jsme se rozhodli odstoupit od kupní smlouvy s tím, že výrobek vrátíme a výrobky BEKO již nikdy více. necháme si vrátit peníze.
Volání na prodejnu firmy, kde byl výrobek zakoupen.Tady nám oznámili, že máme vše vyřídit přímo s BEKO.
Volání na zákaznický servis BEKO. Již tradičně nás odkázali na to, abych si JÁ zavolala opraváři a on by mi měl dát potvrzení o uznání nesplnění reklamace v zákonné lhůtě.
Volání opraváři nespočekrát, nezvedá, nereaguje.
Volání na zákaznický servis BEKO, zvedají, ale stále odkazují na opraváře.
Po pár dnech nám dochází trpělivost. Napsali jsme email na BEKO s tím, že jestli okamžite neuznají reklamaci, podáváme podnět na ČOI (Česká obchodní inspekce),která může udělit pokutu až 10 mil. korun.
A světe div se! Najednou změna a během dvou dnů byl opravář u nás s papírem s uznáním, že nesplnili opravit reklamovaný výrobek.
Jenže.
Papír co nám předal byl jen kus papíru bez razítka BEKO a jen tužkou napsané, že tedy to uznávají. Prý nic jiného nemá, říkal nám opravář…
Zkusili jsme s tímto cárem papíru jít do provozovny, kde byl výrobek BEKO zakoupen.Zde jsme požadovali vrácení peněz.
Z reklamačního na prodejně se nestačil divit co že jim to dáváme za papír. Samozřejmě nám peníze nedali oproti kusu papíru. Takže čekání dalších několik dnů, než si písemně prodejna ověřila na BEKO, že „papír“ je pravý a že nahrazuje firemní tiskopis Beko.
Z prodejny volali, že tedy reklamace je opravdu uznána a že nám peníze vrátí do 14 dnů (dle zákona).Prý by mohli i dříve, ale nemají větší tržbu, ze které by nás mohli vyplatit.
No a ještě jednání o vrácení výrobku - to znamenalo objednat si dodávku, která by na naše vlastní náklady výrobek BEKO odvezla zpět do prodejny.
Nakonec jsme to vyřešili tak, že jsme si v prodejně zakoupili nový výrobek, samozřejmě NE BEKO, ale jinou kvalitnější značku. Ta nakonec byla v akci a ještě nám dali speciální slevu, takže máme nová výrobek, vrátili nám ještě pár korun a odvoz jsme nemuseli hradit, protože nám prodejna vezla nový výrobek, tak si zároveň odvezli i ten starý výrobek BEKO.
Takže po zkušenosti s nejhorším zákaznickým servisem, se kterým jsem kdy přišla do styku JIŽ NIKDY ZNAČKU BEKO!
Holky mám lednici necelý rok. Najednou asi když chladí šíleně hučí (dřív to nedělala) max.10minut a pak to přestane. Nevíte co to může být? Díky
Vidim, ze jsem sem psala pred 6 lety.
Lednice je stale hlucnejsi (nam to nevadi) a jinak funguje normalne dal.
@ArumLily0 ja to nikdy nezjistovala. Odmrazeny mrazak mas?
@blumen Mám. Nikde známka námrazy. Zajímavé je, že je den kdy při chlazení hučí jako blázen a je den kdy nehučí vůbec