Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám dotaz máme malý byt a potřebovala bych sedačku na celodenní používání nejlépe rohovou. Kupovali jsme sedačku cca před 2 lety ale už je prosezená a u rozkládání se nám ulomilo kolečko. Jelikož nejme žádní žížalky
tak bych potřebovala poradit kde a jakou koupit našla jsem jen málo sedaček díky moc ![]()
Mame tuhle a docela drzi uz 5let http://www.nomanabytek.cz/…rvale-spani/ jen teda neni rohova. potahu maji dost na vyber.
@jakoubek20 rozhodně nekupovat v obchodech jako je Asco, Sconto a pod. Tam jsou dělané přesně na ty 2 roky. Jestli chceš dobrou, nech si ji udělat na míru (blbě vyzní, když napíšu i na váhu), ale oni jsou schopni přizpůsobit sedáky atd.. ![]()
@jakoubek20 Přesně jak píše @martina.se, žádný takový obchod ti pořádnou sedačku nenabídne. Zkus hledat výrobce, ideálně české, mají opravdu kvalitní sedačky, na míru ti udělají jak potah, tak polstrování. My máme třeba osvědčený obchod www.nabyteknovapohoda.cz jsou nedaleko nás, takže můžeme vše vyzkoušet. Pořizovací cena je sice vyšší, ale nebudeš za 2 roky nadávat, že máš doma krám na vyhození, naopak, za 15 let si ji necháš přečalounit, protože se jí nebudeš chtít vzdát:-)
@xreni Buď jsem slepá nebo blbá, ale zjistím ně těch stránkách někde nějaký ceny? ![]()
My máme koženou sedačku z Ikey a jsem moc spokojená, vypadá jako nová už 8 let ![]()
Mohu potvrdit, co psaly holky výše. Máme pohovku z Aska, velké účko, v akci za 22 000,–, je nádherná, ale máme jí rok, a už je prosezelá.
Ale vybrali jsme takovou, u které lze sejmout tu horní „matraci“ a nechat vyčistit/vyměnit/opravit.
Mám rozkládací, protože v obýváku spím. Kupovala jsem jí v Jena nábytek, ale měla jsem tam požadavek na to, že se bude používat každý den na spaní. Stála mě před 5ti lety 10 tisíc a je super pořád, není vůbec proleželá. Pokud si dobře vzpomínám, prodavačka říkala, že potřebuji zátěžovou.
@RadkaCh no asi ne, nevim
nas stala 24t s uloznym rostorem ta duo
Tdy maji i vzornik, ale cenu taky nevidim http://www.ason-int.cz/…/pohovka-22/
Příspěvek upraven 08.04.14 v 20:59
@RadkaCh píše:
@xreni Buď jsem slepá nebo blbá, ale zjistím ně těch stránkách někde nějaký ceny?
cenu se nedozvíš, ta závisí na sestavě a potahové látce
@Ve-ru píše:
Noo, tak já bych asi začala tím, jaký je váš rozpočet?
tak mě to je jedno hlavně abych ji nevracela za 2 roky ![]()