Lednice bílá 2 kompresory
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lednice bílá 2 kompresory
Ahoj holky, vybírám lednici dost na rychlo. Asi nejspíš značku Electrolux. Ale asi bych chtěla, aby měla 2 kompresory, kamarádka do mě hučí, že je to dobrý. Jaký máte vy názor? Poraďte mi prosím dobrou lednici, kterou máte vy a jste s ní spokojeny? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj.my máme gorenia a za mne určitě 2 kompresory.je to lepší,protože nezávisle na sobě můžeš dle potřeby vypnout mrazák nebo lednici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky hlasuju pro 2 kompresory, my máme stříbrnou electrolux s jedním kompresorem a někdy mě mrzí, že si nemůžu štelovat lednici a mrazák zvlášť. Jinak electrolux máme veškerý spotřebiče a zatím bez závady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já právě nemůžu žádnou Electrolux se 2 kompresory najít, jen vestavěnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ,určitě dva kompresory, z důvodu co píšou holky. My měli Electrolux , teď máme Liebherr a spokojost s oběma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bonanza píše:
Já právě nemůžu žádnou Electrolux se 2 kompresory najít, jen vestavěnou.
TO je divný …to se mi nezdá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bonanza, taky jsem teď koukala a opravdu jsem 2 kompresorovou electrolux nenašla, ono všeobecně těch 2 komp. moc není, ale našla jsem Bosch, to je taky dobrá značka:
http://www.datart.cz/…GS36V01.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bonanza, našla jsem teď 2 kompresorovou electrolux - inspire máme my, akorát s tím jedním a spokojenost:
http://www.az-elektro.cz/…02-w-inspire
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak taky budu za čas vybírat ledničku, tak pochytávám rozumy.
Holky a využíváte to? Myslím to vypínání buď ledničky nebo mrazáku? Já pátrám v paměti, ale nikdy jsme to nepotřebovali ![]()
- Citovat
- Upravit
Já tedy jo. Ledničku meju , tedy i vypínám častěji než mrazák. Mrazák se moc nenamrazuje, takže ho odmrazování není tak často potřeba…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit