Sušička AEG 59840

26
28.7.10 06:01

Sušička AEG 59840

Maminky, prosím, kdo máte sušičku AEG 59840 s tepelným čerpadlem, má tato sušička taky senzory na vlhkost, že si upraví sama délku sušení? a prosím, budu ráda za jakoukoli radu co a jak sušit, co nesušit apod. Děkuji moooc! L. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13434
28.7.10 07:08

Ahoj, mám 58840 a ta si délku sušení sama upravuje, tak ta 59840 to bude mít určitě taky :wink: A suším naprosto vše, jedinou vyjímkou je oblečení s nažehlenými obrázky nebo flitry, i když taky né vše, protože třeba věci z H&M s nažehlovačkama se do sušičky dát mohou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
28.7.10 07:38

Ahoj, jak říká Banibag2, délku sušení si upravuje. Taky suším 99,9% oblečení a žehlím jen manželovi košile. Zkušenosti se asi moc předat nedají budeš muset vyzkoušet,ale pokud Tě zajímá něco konkrétně napiš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
28.7.10 08:20

Ahoj mam take susicku AEG 59840 a je to v naproste pohode, susim uplne vse a susicka si skutecne sama nastavi za jak dlouho je vysuseno, jsem s ni naprosto spokojna:-) pokud budes mit dotaz pisni sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.7.10 08:41

Maminky, moc Vám děkuji. Sušičku už mám objednanou, a věřím, že nejvíce dotazů nastane, jakmile ji budu mít před sebou a budu řešit jak s ní zachácet a co do ní házet :lol: Budu moc ráda, když se na Vás budu moci obrátit. Moc všem děkuji! Jsem ze sušičky nadšená, ale zároveň se jí bojím. A prosím, co používáte, aby Vám prádlo vonělo? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
28.7.10 10:16

ahoj, prvni suseni jsem udelala jen aby se susicka projela, takze jsem tam narovnala tricka na zahradu, no a do pradla pridavam trosku avivaze, vetsinou je to silan, ale na rucniky nedavam zadnou a krasne pradlo voni po prasku, vetsinou davam ariel gel nebo lanzu gel. Pro mimiska peru v urlich gelu, je ekologicky a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
28.7.10 17:09

Zrovna testuji voňavé ubrousky do sušičky :-) a prádlo po nich nádherně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí