Tablety do myčky nádobí
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tablety do myčky nádobí
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jaké používáte tablety do myčky nádobí. Jaká značka je dobrá a jestli jsou lepší tablety standard, kde se ještě přidává sůl a leštidlo nebo multifunkční tablety?
Díky moc za odpovědi.
Mějte se pěkně.
Ahoj Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, mě teda opravář varoval před tabletama, že to pro tu myčku není to nej
Takže my jedeme na gelu Somat, o tom říkal, že je perfektní nebo na klasice - prášku
Od té doby, co jsme přestali používat tablety, jede myčka bez problémů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já teda s gelem nebyla vůbec spokojená ![]()
my měli vždy tablety Somat ale tady jsem vyčetla ty multi z DM (za výýbornou cenu) a jsem nadmíru spokojená - levné a účinné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My používáme standardní od Calgonitu, přidáváme leštidlo a sůl a naprostá spokojenost. Nějak nevím, proč by myčce měly vadit tablety, sůl se musí dávat vždycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My používáme Calgonit/Finish… buď All in 1 anebo teď i ten Quantum (nemusí se rozbalovat ze „sáčku“) - ten je sice dražší, ale výsledek je podle mýho ještě o fous lepší. Já ho koupila v nějaký super akci a jsem opravdu moc spokojená
.
Jen doplnění.. sůl se dávat vždycky rozhodně nemusí.. naše myčka, pokud zapnu funkci „tablety“, tak si tu sůl ze zásobníku ani „nenabere“, takže výsledek je stejný. Chtěla jsem kvůli naší otřesně tvrdý vodě taky „přisolovat“, ale výsledek byl katastrofální a servis mi to pak i potvrdil, že některé typy myček to tak mají- tzn. buď jen tablety anebo prášek+leštidlo+sůl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Denk mit z DM 99kč/60ks, asi tolik nenaleští, ale umejou dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak mě taky opravář řekl, že tablety nejsou to nej… takže jedeme na prášku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nojo, ale právě to přepnutí na tablety je to co není pro myčku zrovna nej (proč někdo tablety nedoporučuje), protože část doby jede bez soli. Takže já na tablety nepřepínám a výsledky naprosto v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já používám momentálně Somat standart v tabletách a jsem spokojená, nemám nejmenší problém, přidávám sůl a leštidlo. To mám pernamentně nastavené na čtyřku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj od té doby co jsem si koupila ten somat perfekt gel ocet si už tablety asi nikdy neklupím… Oproti tabletám myje mnohem lépe… takže za mě
ŽÁDNÉ TABLETY …
- Citovat
- Upravit
holky takovej stupidní dotaz - jak se dávkuje prášek nebo gel? kolik se tam toho sype? vyjde to i cenově levněji?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Panuška: prášku stačí opravu malinko, tak čajová lžička, ono u tablet je problém v tom, že je toho moc… a moc to pění (to mi řekl opravář). A pak musíš tedy dávat ještě leštidlo (střídám leštidlo a ocet) a sůl… A levněji to podle mě vyjde určitě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky gel, u kratkych programu se mi ty tablety ani nerozpustily.
- Citovat
- Upravit
Ahojky všem,myčku mám krátce cca4 měsíce.tablety nepoužívám-přijdou mi zbytečně drahé.Sypu prášek Somat+leštidlo(z DM)+sůl(W5 lidl-je super hrubozrnná).Ale možná mi některá poradíte proč se mi jen na nožích od příboru začaly objevovat flíčky rzi.Budu ráda za každou radu.Myčku bych už nedala
mějte se pěkně
D*
- Citovat
- Upravit