Tablety do myčky nádobí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101637
26.7.10 00:01

To bude mizerný nerez, myčka je přeci jen agresivnější než ruční mytí a nádobí nižší kvality to prostě nepřežije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
27.7.10 01:54

Já taky používám tablety Calgonit Finish 3in1 a sůl žádnou. Je to psané i v návodu k myčce, že pokud je sůl už v tabletách, tak se extra nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puncoska
3.9.10 11:03

kupuju tablety Gosh - je to ceskej vyrobek a za dobrou cenu, pridavam jeste lestidlo Gosh,ale nastaveny ho mam na minimum… jednou jsem mela dve baleni tablet Somat a znicily mi sklenicky a skleneny misky - mrchy jedny,takze nikdy vic. Gosh rulez :-D

• Citovat
  • Upravit
7182
12.9.10 12:00

Používám kapsle Jar, jsou multifunkční, ale přidávám zvlášť i leštidlo (taky Jar), protože bez něj mi zůstávalo nádobí mokré, a doplňuju i sůl (abyč z Tesca), ta se má doplňovat v každém případě, protože sůl z tablet se nedostane do toho zažízení, kde je nejvíc potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
12.9.10 12:07
Michaelakkk píše:
Ahoj od té doby co jsem si koupila ten somat perfekt gel ocet si už tablety asi nikdy neklupím… Oproti tabletám myje mnohem lépe… takže za mě :-) ŽÁDNÉ TABLETY …

akorat se mi hooodne stava,ze ve flasce je ta jedna pulka(cervena)jeste naplnena a druha ,ta modra,uz prazdna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
12.9.10 12:10
danuska 442 píše:
Ahojky všem,myčku mám krátce cca4 měsíce.tablety nepoužívám-přijdou mi zbytečně drahé.Sypu prášek Somat+leštidlo(z DM)+sůl(W5 lidl-je super hrubozrnná).Ale možná mi některá poradíte proč se mi jen na nožích od příboru začaly objevovat flíčky rzi.Budu ráda za každou radu.Myčku bych už nedala :-D mějte se pěkně :lol: D*

taky mi to dela.

a ted posledni mesic uplne penim.sklenicky a sklenene nadobi neni vubec ciste a vylestene,bud mi sklenice zustaly mlecne nebo na nich zustava nejaky sajrajt,prijde mi,ze jak micka oplachuje tak to na tom skle zustava.proc ale jen na skle.....
dela mi to i u tablet,i u gelu,ted i u jaru kapsli…

Sklo proste musim myt v ruce,na co pak tu mycku mam.
Nadobi,které do ní dávám vetsinou od nejvetsiho bince oplachuju, sul i lestidlo v ni je,cistim jak ramena trysek,tak filtr,tak jednou mesicce projedu cisticim priprvvkem. nechapu.
vzdycky je na par dnu klid a pak zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.9.10 09:59

Hezký den,
mám dotaz, teď se hodně prodávají ty pytlíčky od JARU. Jak jste s nimi spokojení ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.11.10 10:56

Chvála prášku...

Jedeme už také jen na prášku (TESCO), nejprve to byla jen z nouze ctnost, vypadl nám totiž příjem z rodičovského příspěvku, ale dlouhodobě mohu jen chválit…, nemám oleptané sklo. Na školení pro chůvy (10/2010)nám při probírání technik úklidu radili, že je nejúčinější přidávat jednotlivé přísady samostatně (prášek, sůl, leštidlo) a nejlépe myjí ty absolutně jednoduché tablety (pokud je chcete používat). Všechny ostatní kombinace jsou prý jen marketingovým tahem (vytahají vám z kapsy prašule - a to jen pro vaše pohodlí) a ve výsledku ty tablety 7v1 atd. myjí nejhůře. Shodli jsme se na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Burák
23.11.10 22:56

Dobrý tablety prodávají v Rossmannovi,jsou to 7v1,ale i ty obyč jsou dobrý,výborný je i ten jejich čistič myček a je jen za 60kč,mám dobrý zkušenosti se všema jejich produktama do myček,a hlavně jsou cenově přijatelné.Jinak je dobrý Somat v tabletách a nový Jar je taky dobrý.

• Citovat
  • Upravit
SayaSt
23.6.11 19:20

ja nejdrive mela tablety somat standart, ty myli skvele, pak jsem se jednou spletla a koupila somat prasek. od te doby co ho pouzivam, tak nadobi je i po umyti na nejvyssi stupen spinave, talire, sklenicky hnus :-(.
lestidlo a sul mam porad doplnene a zapnute. lestidlo vic, sul na tusim 1, nemame tvrdou vodu

• Citovat
  • Upravit
982
19.12.21 15:33

Chtěla bych se zeptat, který prostředek do myčky používáte a je účinný? Máme hodně tvrdou vodu. Používám kapsle z DM, zkusila jsem i tablety, ale na nádobí mám pořád skvrny. Skleničky nejsou umyté, zůstávají skvrny od čaje, hrnce taky špinavé. Jsem z toho zoufala, je to fajn pomocník, ale když jsem nádobí myla ručně bylo čisté. Vyčistila jsem myčku, použila čističe, filtry vyčistila, už nevím, co ještě udělat. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
19.12.21 15:40

Používám tablety z Lidlu, vše v jednom. Jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.22 18:44

Zdravím všechny, oživují diskuzi, ať nezakládám nové téma :)
Prosím vaše zkušenosti a čím jste spokojené a nebo naopak nespokojené.

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
4.11.22 18:47
@panenka87 píše:
Zdravím všechny, oživují diskuzi, ať nezakládám nové téma :)
Prosím vaše zkušenosti a čím jste spokojené a nebo naopak nespokojené.Děkuji :)

Někde jsem četl, že ty z DM mají výborný poměr cena/výkon. My jinak používáme Jar a nějak fungují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
4.11.22 18:53

Zrovna tablety do myčky mi přijdou všechny tak nějak stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí