Tablety do myčky nádobí
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@panenka87 DM - ty jedny, které se nemusí otvírat, ale měli teď výpadek a nevím, jestli to obnovili. Jar je na mě moc přeparfemovaný. somat a konec zas k prdu, neumyjí (ty classic)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@panenka87 píše:
Zdravím všechny, oživují diskuzi, ať nezakládám nové téma
Prosím vaše zkušenosti a čím jste spokojené a nebo naopak nespokojené.Děkuji
A nevíte co třeba W5 z Lidlu? Já ještě nemám myčku, ale zajímalo by mě, zda jsou dobré nebo zda je dobré si připlatit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Denkmit Nature z DM - nejlepší, ekologické a levné (99Kč/30ks). Bez vůně a chemických sajrajtů. Jednou jsem použila nějakou tabletu Somat z časopisu a od té doby mi slézá barva z hrnků, která předtím x let držela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB píše:
Denkmit Nature z DM - nejlepší, ekologické a levné (99Kč/30ks). Bez vůně a chemických sajrajtů. Jednou jsem použila nějakou tabletu Somat z časopisu a od té doby mi slézá barva z hrnků, která předtím x let držela.
Ekologické a bez chemických sajrajtů?
A četla sis někdy složení nebo tě nalákal ten název “nature”? Obsahují to samé, jako ostatní tablety.
5-15 % bělící prostředky na bázi kyslíku, polykarboxyláty. Méně než 5 % neiontové povrchově aktivní látky, fosfonáty, obsahuje enzymy (proteáza/amyláza).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tablety Jar platinum all in one. Vyzkoušela jsem všechny možné tablety, nejhorší byl Somat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vojivo píše:
Tablety Jar platinum all in one. Vyzkoušela jsem všechny možné tablety, nejhorší byl Somat.
Já Somat Gold používám, přijde mi v pohodě. Ale zrovna minule jsem zjistila, že jsem tři hodiny myla nádobí jen v horké vodě s trochou té soli a leštidla, protože jsem tam nějak tu tabletu zapomněla dát. A bylo umyté dokonale. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meggiska píše:
A nevíte co třeba W5 z Lidlu? Já ještě nemám myčku, ale zajímalo by mě, zda jsou dobré nebo zda je dobré si připlatit.
Tablety z lidlu jsou překvapivě dobrý a to mám mrchu myčku, co blbě myje. Nejsou přeparfémovaný jako jar nebo finish, myjou stejně a stojí polovinu.
- Citovat
- Upravit
@Meggiska píše:
kupuju jen ty nejlevnější, takže jsem měla i z Lidlu, mejou, co by nemyly, ona se ti většina nádobí umeje i bez jakékoli tablety nebo prostředku na mytí obecně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Někde jsem četl, že ty z DM mají výborný poměr cena/výkon. My jinak používáme Jar a nějak fungují.
Já mám taky Jar ale ráda zkouším nové věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem dvakrát po sobě koupila Glanz Meister. A jsem spokojená. Jinak kupuji Somat golf, když jsou v akci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si troufnu tvrdit, že hlavní “úspěch” je v myčce, ne v tabletách. Dokud jsme měli starou, myla dobře s jedněma tabletama, s dalšíma už ne, pak se to prostřídalo, zase jiný výsledek. Potom došlo k nějaké lehké závadě při otvírání dvířek a já se rozhodla ji vyměnit. Už byla stará, ale pořád jela. Od té doby zázrak - na tabletě nezáleží, nová myje perfektně všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Teď jsem dvakrát po sobě koupila Glanz Meister. A jsem spokojená. Jinak kupuji Somat golf, když jsou v akci.
nedavno jsem na ne narazila v polskem kaufu, vysly pod 2 koruny za kus. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me to přijde vše nastejno, co se týče umytí nádobí, teď mám tuším jar, predtim z dm a obojí v pohodě, akorát musím myčku častěji čistit, předtím sem měla Finish a přišlo mi, že nezůstává v myčce takový bordel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit