Máte tip na legíny a kraťasy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Legíny a kratasy
Ahoj holky,
které legíny a kraťasy (takové, které by fakt byly na tělo a upinaly) se Vám osvědčily a nebyly vytahane po jednom dnu? Dívala jsem se i na Decathlon, kde bych i vybrala, ale nepsali, zda je vhodný pro tehu nebo ne.
Děkuji moc moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám koupené různě. Některé v Decathlonu, ve Sportisimo, na Temu, Shein atd. Tam jsem si koupila i kraťasy na běhání, že mají kapsy velké na mobil. Potřebuji tam nacpat mobil, kapesníky, klíček od zámku na kolo a ovladač od garážových vrat do kapes. A nic se nepovoluje. Co s tím děláš? Jo a dávám je po praní běžně do sušičky a taky žádný problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kri.s.ty.nana píše: Více
Já mám nejraději lelosi a pikaluna, na těhu super. Nosím i Nebbia do fitka, ale ty stahují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey a je lepší koupit jen věci, kde je to označené vhodné pro těhotné? Nebo to je úplně fuk?
tohle řeším poprve a asi moc uvažuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kri.s.ty.nana píše: Více
Tak do tech normalnich casem nenarves bricho ![]()
Jinak ja nosim leginy pod saty od podzimu do jara a mam nekolik znacek - uz ani nevim, teim H&M, Tchibo a jeste asi neco - bavlnene - a nevytahaly se ani jedny a to nosim uz tak druhy/treti rok? Spis se nektere prodraly ve svech, ale vytahane je nemam.
Sportovni mam Lelosi ted a taky v poho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kri.s.ty.nana a proč to potřebuješ uplé, když jsi těhotná? To nějak nechápu…nosila jsem normální věci, dokud mi to bylo příjemný…pak z Lidlu kraťasy třeba o číslo větší…těhotenské věci, pak mají pás pružný a šev pod břichem, nic neškrtí
- Citovat
- Upravit
V těhotenství jsem nenosila, žádné věci těhotenské, stačí kupovat o číslo větší. Jinak pokud koupíš legíny, které nestojí 100,– ale víc, tak budou dobrý všechny, lelois atd za mě nedoporučuji, je to takovej plast neprijemnej a švy taky dřou. Spíš Decathlon, hm lidl… Ty jsou dobrý a příjemný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě jedině lelosi, mám asi 10 kousků, mají jak Capri, normální, kraťasy, běžně na doma i elegantní do práce. Nosila jsem i v těhotenství, super pohodlné
u nich mi ta vyšší cena přijde oprávněná, jakékoli legíny letěly po sezoně do koše, někdy i dřív, nejstarší lelosi mám třetím rokem, nosím to vážně pořád a stále jsou jak nové, pevné, neprosvitaji, nevytáhli se ani v tehu ![]()
- Citovat
- Upravit
Lelosi black mamba, dají se pořídit i na vinted za nižší cenu klidně nové. Akorát já mám širší stehna, která o sebe třou, tak asi po 10 měsících nošení mám mezi nohama ve švech díry. Ale to já mám na všem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě určitě lelosi, vydrzi rok minimálně než se začnou trhat. Teď přes tehotenstvi jsem nosila leginy z řady Matylda, mají vysoky pas a jsou super i na konci tehotenstvi.. a i po těch X mesicich vypadaji super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit