Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý den. Všude vidím reklamy na tyhle legíny, ale ta cena…máte někdo? Stojí za to? Co reklamace? Vyměna velikosti? Jak sedí velikostně?
Děkuju ![]()
Mám je a jsem z nich nadšená. Jsem dost vysoká, takže mi je většina legin krátká, ale tyhle sedí skvělé. Jsou jak druhá kůže, strašně příjemný materiál. Nikde nic neklouze ani se neroluje. Velikostne sedí dobře. A nejsou průhledné. Za mě se za ty peníze vyplatí. Taky sem brala jedny na zkoušku a teď už plánuji objednat druhé ![]()
Jo furt vidim na Instagramu, ze jim dela reklamu Andrea Antony. Nicmene pro me jsou leginy pouze na sport a ne na normalni noseni jako ona ke kocaru, takze neposoudim kvalitu…
Souhlasím s @Ughg, jsou boží! Taky jsem nějakou dobu odolávala kvůli ceně, ale vzhledem k současnému HO a tudíž snaze o co největší pohodlí, jsem zakoupila v akci 1+ druhé za polovic a jsem nadšená. Taky jsem vysoká, teď navíc mám i břicho
a sedí skvěle. Široká guma v pase je pecka. Jenom mám trochu obavy ze švů (mám ten typ s přišitými nohavicemi jiné barvy) - takže napodruhé bych volila bez nich.
Jsou fajn. Pohodlné, dost dlouhé, neslejzají.
Podle mě se nehodí pro holky, co mají tlusté nohy nebo celulitidu, protože tím, jak jsou pružné, tak „nepodrží“.
Ale u pevných nohou jsou velmi příjemné. JNa doma, na sport super. A vypadají celkem pěkně.
Já jsem si je dneska zrovna objednala, jsem na ně zvědavá. Po roce na HO mi tepláky lezou krkem, tak jsem chtěla zkusit tyhle leginy. Až dnes jsem si všimla i pár špatných recenzi, že po krátké době leginy ztrácí barvu, nebo že povolují švi
Tak jsem na to zvědavá, přece jen za leginy je to dost peněz…
@Hanka1 píše:
Jo furt vidim na Instagramu, ze jim dela reklamu Andrea Antony. Nicmene pro me jsou leginy pouze na sport a ne na normalni noseni jako ona ke kocaru, takze neposoudim kvalitu…
To ano, to děs běs, ještě nejlépe s krátkou bundou nebo třičkem, brr. Ale to je trochu jiná kapitola, zakladatelka nepíše, jestli je chce na sport nebo do divadla ![]()
A myslíte, že je to nějaký odolnější materiál? Mě se u všeho první prodřou kolena. ![]()
@prejeta_zaba píše:
A myslíte, že je to nějaký odolnější materiál? Mě se u všeho první prodřou kolena.
Tyjo, to bych neřekla. Jsou takové jemňoučké.
@prejeta_zaba píše:
A myslíte, že je to nějaký odolnější materiál? Mě se u všeho první prodřou kolena.
Já je nosím nonstop asi měsíc (teda jako peru je mezitím
) a zatím v pohodě. Ale já teda po kolenou nelezu, takže ani u normálních legín se mi neprodřou ![]()
@Vercsi148 píše:
Já jsem si je dneska zrovna objednala, jsem na ně zvědavá. Po roce na HO mi tepláky lezou krkem, tak jsem chtěla zkusit tyhle leginy. Až dnes jsem si všimla i pár špatných recenzi, že po krátké době leginy ztrácí barvu, nebo že povolují šviTak jsem na to zvědavá, přece jen za leginy je to dost peněz…
Peněz to dost je, ale jsou fakt pohodlné. A pěkné.
Já je teda docela šetřím. Peru na jemný program a tak.
@unuděná
No, spíš třeba na venčení psa do lesa, na doma…Nejsem ten typ co nenosí nic jiného ![]()
@Ughg
A když jsem ma rozhraní velikostí? Myslíš, že si vzít radši vetší nebo ty menší?
@Tonick19 píše:
@unuděná
No, spíš třeba na venčení psa do lesa, na doma…Nejsem ten typ co nenosí nic jiného@Ughg
A když jsem ma rozhraní velikostí? Myslíš, že si vzít radši vetší nebo ty menší?
Menší… Dost se roztáhnou.
Tak tak, na rozhraní velikosti bych vzala menší. Jsou fakt hodně elastické.
Já jim dávám dost zabrat, nosím je na běhání a brusle, takže je po každém použití peru s ostatním sportovním oblečením a zatím i barva drží. Teda trochu vybledla po tom, co sem je prohnala sušičkou, ale to se stejně nemá dělat, takže moje chyba ![]()