Legíny v těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Legíny v těhotenství
Hezký večer,
začíná mi růst pupek, a tak řeším oblečení - přesněji spodní část. V prvním těhotenství jsem měla dvoje těh. džíny plus jedny černé kalhoty. Byla zima, tak mě to stačilo, páč jsem to střídala s „kamašema“ a teplýma punčocháčema. Teď budu mít největší břicho přes léto, září, říjen. Jedny džíny jsou ještě nositelné, ty druhé jsou na odpis a já prostě nechci zbytečně kupovat další. V bazarech jsem nikde nenašla nic, co by mi vyhovovalo, tak mě napadlo, že bych si koupila normálně legíny, např. takové, co vypadají i jako džíny, hlavně, aby byly na gumu (mohla bych je unosit i po těhotenství). Ale…
Ačkoliv jsou na gumu, nebude mě posléze stejně tlačit? Máte s tím někdo zkušenost? Lze nosit normální legíny (pokud si je koupím ve své velikosti nebo o číslo větší) i např. v 8 až 9 měsíci?
Díky za případné odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jasně že jo, navíc v H&M mají i těhotenské se zvýšeným pasem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mám přímo těhotenské legíny a jsou super.
Sehnala jsem je v HM, staly do 500,–. Nosim je už dva měsíce a porad vypadají stejně. Kamarádka v nich odchodila celé těhotenství a nepoznala bych to na nich. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mela obe tehotenstvi finis v lete, nejvic jsem nosila prave tehotensky leginy k tomu nejaky dlouhy tehotensky top a dalsi oblibeny kousek byly samozrejme saty, to uz vubec netlaci nikde nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica @BQ Jo, těhotenské jsem si jedny pořídila. Ale šlo mi spíš o ty „netěhotenské“, že bych je prostě unosila i potom…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anahry já mám netěhotenské, které jsem nosila před, v i po těhotenství, ale nejsou na gumu, mají pružný lem kolem pasu. Z gumy bych umřela, já jsem na podbřišek v těhotenství hrozně citlivá a vadí mi byť jen mírný tlak a tvrdne mi z toho břicho. Je to ale individuální, někomu to nevadí. Já jsem ty svoje leginy kupovala myslím v Tezenisu, stály určitě pod pětikilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai Děkuji, zkusím se tedy zaměřit na ty s lemem, ne s gumou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ono dost zalezi, jak moc zvetsis objem. Treba ti ty obyc leginy budou v tehotenstvi, pak oplasknes a razem to bude mit vygajdany kolena, zadek, guma v pase uz bude vytahla. A stejne poletej do kose. Na tehotenstvi se mi nejlip osvedcili delsi upletove saty, nosim je v lete dal i jako netehotna. Pripadne dlouha sukne s zabickovanim v pase, tu mam taky z tehotenskych dob.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minuly tyden meli v Lidlu tehotenske obleceni-leginy v cerne a sedive, myslim za 129,– a moc hezke, s velkym prostorem na brisko, zkus juknout, jeste je nekde maji.taky super tilka-dlouha s prostorem oro brisko, ale zadny pytel, na leto super, taky za 129,– myslim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží… ty netěhotenské bys mohla pak srolovat pod pupek, ale nevím, jestli by ta guma neřezala. Já mám jedny ne s gumou, ale s vyšším lemem, a i když je sroluji dolů, tak mě to při sezení řeže do podbřišku
Asi to bude chtít vyzkoušet.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anahry není zač. Myslím, že ten samý typ legin jsem viděla i u vietnamců - takové ty univerzální velikost. Já právě nemusím ani ty těhotenské věci s pásem přes břicho, hlavně v létě je mi v tom vedro. Mám radši když to končí pod břichem, ale nesmí tam být guma. Já teď budu finišovat těhotenství taky v létě a myslím, že tyhle leginy budu nosit denně.
Příspěvek upraven 19.04.15 v 20:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi239 Šaty, sukně mám. Řeším prostě jen ty kalhoty (legíny). Já jsem škudlil, tak se mi nechce utrácet 500 za těh. legíny, když je budu nosit 4 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky nosila vesměs legíny a delší trika nebo tuniky k tomu. Měla jsem jedny obyčejné od Vietnamců, ty byly super, jela jsem v nich i do porodnice, jen teda ke konci už dost žmolkovatěly. Pak jsem měla těhotenské z Lidlu, ale ten zvýšený pas mi stejně pořád klouzal z břicha dolů, nedrželo to, a že jsem teda měla břicho jak při trojčatech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit