Podprsenka do porodnice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@kacabach Hlavně doporučuju mít tu první BEZ kostice. Většinou to první nalití prsou dost bolí a s kosticemi je to hrozně nepříjemné, bolí to ještě víc…Já měla do porodnice jednu a další si koupila až pak, když jsem věděla jakou velikost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si do porodnice vzala nějakou sportovní, nebo já měla ty „Ahh bra“, nemusí sedět přesně velikost.
A až se laktace trochu upraví (a velikost prsou), tak koupit kojicí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ja jsme mela kojici dve, ted jsem si koupila jeste jednu, do porodky beru vsechny protoze se tam fakt dost potis diky poblaznenym hormonum takze vymena nutna, bez podprdy bych si to ja nedokazala predstavit protoze jsem potrebovala ty vlozky do podrprdy teklo mliko vodopadem hlavne v noci. A nejlepsi je uplne obycejna bavlnena bez kostic porste vypada jako takova babkovska:-D ale tech par mesicu se to da vydrzet ja bych u kojeni mit kostice nesnesla, hlavne taky kvuli spani, to bych se asi nevyspala. Takze za me dve urcite do porodky uplne obycejne, ja kupovala asi za stovku jednu a bohate staci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zase měla s kosticí a byla jsem moc spokojená
. Je to prostě o tom na co si zvyklá měla jsem tuhle. Nechtěla jsem takové ty obyčejné hadrové, protože mám velká prsa a tahle je taková pevnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si kupovala v Intersparu kojící podprsenku. Koupila jsem si o číslo větší. Prsa jsem mela veliký jen v porodnici, pak už jen maličko větší. S vložkou v podprsence mi ta o číslo větší byla akorát..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mela ty sportovni podprdy
elasticke natahly se jak bylo potreba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosila jsem jen obyčejné sportovní lambády od vietnamců nebo z Lidlu. Z mužné hrudi vyskočila prsa snad čtyřky až pětky. Po pár dnech se to ustálilo na rozumnou velikost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi opravdu záleží, co ti je příjemné. Popravdě já bych s kosticí nesnesla, strašně by mě to škrtilo
Ale hlavně do porodnice podprsenek určitě víc (dvě nebo tři), stejně jako košilek na praktické zapínání (jo a také nezapomenout vložky do podprsenky) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivčis tak já jsem třeba v běžným životě zvyklá nosit podprdu jen s kosticí, jinou bych na sebe nevzala, ale po porodu to byly muka, ta bolest, takže to s kosticí prostě nešlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si koupila taky tu sportovni. Od vietmamcu za 50kc. Prso jsem jen vyhrnula a nikde nic netlacilo. Kojici jsem vubec nepotrebovala. Prsa jsem mela nalita jen par dni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacabach osobně jsem měla a mám jen sportovní podprsenky - kojící jsem vyzkoušela a letěla - mi vadila kostice.. sportovní jsou super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacabach Pokud budeš chtít s kosticí, tak krásné a velmi dobře funkční (a ne drahé) jsou Alles Mama podprsenky. Já mám konkrétně Café latté a je to jedna z mých nejhezčích a nejpohodlnějších podprsenek, na kojení jsem ji používala skoro pořád, kojí se s ní velmi dobře (košíček je měkký, jde pohodlně shrnout, ale je tam zároveň i tenká pěnová výztuž, díky které se nerýsují ani neprosvítají vložky do podprsenky).
Kojicí podprsenku bych ale doporučila koupit spíš až po porodu, mě se během těhotenství prsa zvětšila jen minimálně, zato po porodu dost, takže do porodnice bych doporučila spíš sportovní podprsenku, v té se ti bude i dobře ležet a spát a s kosticí koupit, až budeš chtít dobře vypadat „v běžném provozu“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě taky mnohem víc vyhovují takové ty sportovní podprsenky, a taky jak píšete, netuším kam až se ty prsa nazvětšují, ale mám úplně pitomý dotaz, ale tu sportovní podprsenku vyhrnete při kojení nad, nebo do strany, nebo kam? já si někdy přijdu jak taková ta prvomatka z amerických komedií, no
Právě jsem myslela, že se jich budu muset kvůli té manipulaci vzdát, tak jste mě potěšily, že je používáte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@julie74 To je jedno, ne?
Vyhrň si ji, kam ti to bude vyhovovat. Já jsme to dělala podle toho, kam šlo triko. Když jsem vyhrnovala triko nahoru, tak podprdu taky, když jsem měla výstřih a ten odhrnula do strany, tak podprdu spolu s ním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžete mi, prosím, někdo doporučit nějakou šikovnou podprsenku do porodnice. Kojící, aby se dobře odepínala. Za dva měsíce rodím, prsa mám pořád trojky (stejné jako před těhotenstvím). Teď mám raději podprsenky s kosticemi, ale až budu kojit, netrvám na tom… Hlavně, aby to bylo pohodlné a praktické.
Má cenu kupovat kojící podprsenku dopředu, nebo si mám počkat, až jak budu mít velká prsa? Poraďte prosím.:-) Ráda bych alespoň jednu kojící měla s sebou v porodnici, ostatní si dokoupím asi podle toho, jak se mi ta první osvědčí:-)