Těhotenské kalhoty - jak správně vybrat?

391
8.2.15 10:57

Těhotenské kalhoty - jak správně vybrat ?

Ahojky, scháním těhotenské kalhoty, i bazarové, nevím ale, jak si správně vybrat? Jaké jsou nejlepší? Co přeměřit? Ráda bych nakoupila přes net. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
8.2.15 10:58

Kupovala jsem dle své běžné velikosti, těhotenské kalhoty jsou tomu jakoby uzpůsobené:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21675
8.2.15 11:02

Já kupovala nekteré střihy v běžné velikosti, některé o číslo větší. Pres net si kupovat netroufnu ani netehotna. Ale pravda je, ze vrátit to můžeš vždy, pokud to není bazar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
8.2.15 11:42

@Simonea Záleží na tom, kdy máš termín. Na zimu jsou dobré lacláče. Jinak takové, aby byl velmi pružný a byly alespoň trochu elastické i přes boky a stehna, protože nikdy dopředu nevíš, jaký směrem budeš zrovna ty „růst“.
Jinak dobrou službu udělají i některé modely s gumou v pase z kamených obchodů asijských spoluobčanů a jsou za zlomkovou cenu oproti „oficiálnímu“ těhotenskému oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
8.2.15 12:43

Já jsem nemohla žádné těhu sehnat, všude jen džíny a ty nesnesu. Nakonec jsem koupila ve sportovním obchodě. Na zimu teplé, bez knoflíků, s asi 10-15cm pásem nebo jak to nazvat, to co mají i těho. kalhoty. I když přímo těhotenské nejsou :palec: ale mě jsou pohodlné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
8.2.15 14:01

Já koupila rifle v H&M :-) koupila jsem si svou běžnou velikost. Materiál jsem si vybrala pružný, takže se pěkně přizpůsobí i když by mi povyrostl zadek :-D Nosím je zatím asi dva měsíce a jsou super pohodlné.

Přes net bych se asi bála, že netrefím velikost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
8.2.15 21:23

@Simonea Záleží, co ti sedí. Já se dávala na obvody, aby mi to sedlo. A já teda u obou těhotenství dost natekla. Ty, co mi byli na konci, mi po porodu padaly :zed: A já třeba nesnesu takový ten pás přes břicho, tak jsem měla do gumy pod břicho - oboje bazarové NEXT. Co jsem koupila s pásem, tak jsem si to přešívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.2.15 08:10

@Aries6 Já ten pás přes břicho mám u jeans a mohla jsem ho nosit přetažený tak do 28. týdne - pak už jen ohrnutý dolů, ale to se taky dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 22:50

Záleží na měsíci těhotenství a taky se špatně odhaduje, kolik člověk přibere. Já jsem si brala o velikost větší a vyšlo to. :-) Měřila jsem si boky. Pás na kalhotách nikdy netáhne, ale ve vyšších měsících těhotenství začnou táhnout spíš kalhoty pod pasem. Proto v 8. měsíci těhotenství jsou už nejpohodlnější legíny a tepláky.
legíny: dobré legíny je problém sehnat, já jsem ty nejlepší sehnala v kamenném obchodě ve Vizovicích
tepláky a kalhoty:jsem nakupovala v e-shopu: http://www.mytummy.cz/…nske-kalhoty. Teď tam nakupuji kojící hadry a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat