Lego Duplo vs. Smoby Abrick

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
20.8.09 20:44

Lego Duplo vs. Smoby Abrick

Milé maminky, ráda bych poprosila o radu :wink:
Měla jsem v plánu koupit našemu Matýskovi k Vánocům (budou mu 2 roky) Lego Duplo - základní box a nějaké téma, nejspíš ZOO, ale teď jsem narazila na stavebnici Smoby Abrick. Nabízí v podstatě to samé, ale za poloviční cenu. Chtěla jsem se tedy zeptat na Vaše doporučení, jestli máte někdo zkušenosti nebo máte možnost tyto dvě stavebnice porovnat… Nerada bych kupovala nějaký „šmejd“, to radši připlatím na to lego… Předem moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
242
21.8.09 07:28

My doma máme Abrick (kluk hasičskou stanici, holka vilu). Spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
21.8.09 09:57

Lego je každopádně nejkvalitnější,kostičky ti krásně pasují na sebe,ale je předražený…záleží na tobě co je priorita…jestly cena nebo kvalita
V Legu jsem pracovala a opravdu mají přísný kontroly na kvalitu kostiček,bezpečnost pro dítě
My stavíme z lega :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
21.8.09 10:16

Abrick na sebe taky pěkně pasuje. Máme už víc jak 2 roky a žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.8.09 16:18

Hmm, taky jsem koukala na ty ceny Lega jak z jara 8O Nevíte jestli je ten Abric s Legem kompatibilní? Dají se ty stavebnice kombinovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.8.09 19:32

Máme i abrick i Lego.
Kompatibilní není.
K legu nám pasuje Megablocks, jsou úplně stejné
A Abrick. Dřív jsme měli koupené Žako a je to stejné. Jen nevím, jestli se to Žako ještě dělá, jestli to jen nepřejmenovali na ten abrick… :?:

• Citovat
  • Upravit
PAjaPA
11.11.11 13:06

Abrick není tak propracovaný jako Lego, některé díly na seme opravdu nenavazují (skutečně jen pár), ale máme ho už 2 roky a pořád dokupujeme - máme asi 6 sad (to je výhoda v ceně). Zrovna jsem hledala nové kousky. Víc se mi líbí než lego, podle mě má nápaditěší komplety. Mám doma 4,5 letá dvojčata, Abrick mají asi 2 roky a stále si s ním vydrží hodiny hrát. Mají obrovskou spotřebu kostiček. Na LEgo občas pošilhávám, ale myslím, že kdybych si měla vybrat znovu, volila bych zase Abrick.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino