Lego minecraft

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
12.12.15 10:47

Ja teda před něcelým měsícem objednávala Minecraft v dráčiku… cena 699 za farmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
12.12.15 11:05

@peta81 syn taky si napsal jen o lego minecraft a drahé to je :jazyk:, syn si napsal 3 krabice a skoro 5000 :mrgreen:, navíc je to hodně oblíbené takže spíš kamenné prodejny a samo že ty menší krabičky budou vyprodané :? asi bych zkusila tesco, dráčik, pompo, bambule ale moc nadějně to nevidim. my vždy bereme z moře lega a minecraft už v půlce listopadu vše vyprodané :? tohle dostane taky a to je nejlevnější co dostane, pak samé kolem 2000 http://www.sparkys.cz/…15-prvni-noc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
12.12.15 11:09

@MUFICE to jsem za tu cenu taky nasla. sice pisou, ze to mají, ale když se doklikas na ten obchod, ve skutecnosti to proste nemaji :nevim: nikde. ale dik za snahu! a ze to je dle pc hry jsem se uz tez docetla, proto ten osklivy hranaty design :D
@ka-tka tak sama sebe pochval a dekuj si, ze jsi to objednala tak brzy. a evidentne i levneji, pac sponuji ceny pekne nahoru. na e-shopu uz dracik nema nic, bez záruky v kamenne podejne v praze v letnanech :D tak to fakt nejedu, zvlast když ja uz všechny darky mam, tohle je tchynin vroubek :jazyk:
takovy hit to je, kdo by si to myslel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.12.15 12:48
@peta81 píše:
@MUFICE to jsem za tu cenu taky nasla. sice pisou, ze to mají, ale když se doklikas na ten obchod, ve skutecnosti to proste nemaji :nevim: nikde. ale dik za snahu! a ze to je dle pc hry jsem se uz tez docetla, proto ten osklivy hranaty design :D
@ka-tka tak sama sebe pochval a dekuj si, ze jsi to objednala tak brzy. a evidentne i levneji, pac sponuji ceny pekne nahoru. na e-shopu uz dracik nema nic, bez záruky v kamenne podejne v praze v letnanech :D tak to fakt nejedu, zvlast když ja uz všechny darky mam, tohle je tchynin vroubek :jazyk:
takovy hit to je, kdo by si to myslel :think:

tak nevím, včera jsem byla v Pompu u nás a minecraft ještě měli…
ale je fakt, že dárky už jsem na konci listopadu měla všechny doma… a i letos je to skoro samé lego

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
12.12.15 16:49

Ja koupila Lego minecraft u vietnamcu v SAPA v Praze, mensi krabice Minecraft za stovku a velke Minecraft tam staly 300, meli nekolik druhu, vzala jaem kazdemu synovi jednu. Vzhledem k cene originalu je mi to fuk, ze je to padelek, na normalni lego to sedi, tak si s tim nelamu hlavu, kluky to urcite potesi :palec: meli tam toho celkem hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
18.12.15 19:40

Tak to je masakr, kupovala jsem synovi hladomornu v listopadu za 450 korun a teď se prodává od 989 8o Já se bála, že bude v prosinci vyprodané, kdybych věděla, že zdvojnásobí cenu, tak si jich vezmu stovku a prodávám na aukru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20112
15.11.21 22:29

Ahoj všem, buď jsem divná, ale to i partner, ale nemůžem vůbec najít, kde by měli lego minecraft vesnice, cca v září sem to viděla ještě na hodně eshopech, ale teď prostě nevím, nenašli sme, i jsem psala do Bambule, zda nebudou naskladňovat a bohužel, nemáte někdo čerstvou zkušenost, typ kde by toto lego mohli mít? Díky všem Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí