Hopsadlo skákadlo multicentrum

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
106
10.12.15 11:47

hopsadlo skákadlo multicentrum

Prosím má někdo z vás doma hopsadlo skákadlo multicentrum? Nevím jak sem dát odkaz. Jak jste spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
brko
10.12.15 12:28

No, já doufam, ze to nikdo nemá… k cemu to jako chces? 8o

• Citovat
  • Upravit
106
10.12.15 12:34

Babička by chtěla koupit k vánocům vnučce hopsadlo. Buď na zavěšení nebo toto. Ale bojím se, jestli je to pro mrňouse zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
10.12.15 12:37

@dajdy není. Poslední dobou je tu o tom snad každý den jedna diskuze - chodítko, hopsadlo - oboje na stejný způsob, nezdravé pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
10.12.15 12:40
@dajdy píše:
Babička by chtěla koupit k vánocům vnučce hopsadlo. Buď na zavěšení nebo toto. Ale bojím se, jestli je to pro mrňouse zdravé.

neni, babicka to urcite mysli dobre, ale popros ji, aby miminku radeji koupila treba velkou hraci deku, na kterou si miminko lehne. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30300
10.12.15 12:43

Určitě babičce vysvětli ať toto nekupuje. Pokud chce něco pro dítko co mu pomůže, tak hrací deka, nebo nějakou krychli s aktivitami, ale ať si k tomu musí samo dítko dolést a případně se postavit. A pokud nutně chodítko, tak jen aktivní, ke kterému se dítě musí postavit samo a tlačí ho před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.12.15 16:08

Děkuji za názory. A co by bylo vhodné pro 4.měsíční miminko? Klidně to může být na později. Mám holčičku a hrací deku, kolotoč nad postýlku již mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
10.12.15 17:09

Jestli něco na aktivity tak třeba toto https://www.mall.cz/…ostka-deluxe?…. radši teda ne z Mallu poslední dobou se zhoršili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí