Cihličky pro dětičky, koupit?

311
9.12.15 08:31

cihličky pro dětičky, koupit?

Zdravím maminky, nemáte někdo doma cihličky pro dětičky, ty velké kostky z kartonu? Uvažuju na vánoce, ale přece jen za tu cenu nechci kupovat na blind, tak hledám recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2591
9.12.15 08:35

@darkgreen Viděli jsme na festivalu hraček, měli tam jedno balení na vyzkoušení a naši raraši by to tedy za chvíli zničili. Za ty peníze pro nás škoda :lol:
Ale mě to docela chytlo, jen tedy bych potřebovala víc balení, jedn by bylo pro mě málo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
9.12.15 10:02

Já je mám pro malého objednané na Vánoce, jsem na ně zvědavá, jak dlouho vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.4.16 09:23

Cihličky vydržely?

Pár měsíců uplynulo, zajímalo by nás, jak Cihličky vydržely? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.4.16 09:25

@Alex Adrian Pokud je aktuální zájem, narazil jsem zrovna na aktuální inzerát: http://www.sbazar.cz/…rane-mesic-a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kacikaa
20.9.16 22:42

A jiné hračky kupujete online nebo v obchodech?

• Citovat
  • Upravit
jancaa11
29.9.16 00:05

Na eshopech, zvykla jsem si na to. A je to pohodlnější než chodit po obchodech.

• Citovat
  • Upravit
kacikaa
2.10.16 21:47

Tak určitě je, ale ne na každém je dobrý výběr.

• Citovat
  • Upravit
jancaa11
3.10.16 01:21

Raj hracky má luxusní výběr na eshopu.

• Citovat
  • Upravit
87
26.3.17 09:50

Ahoj, ja som to tiež videla u kamarátky v BA, veľmi sa mi to páčilo, zvažujem, že to tiež objednám. Deti sa s nimi veľa hrajú. Je to super hračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sona.K8
17.4.17 18:47

U nás to mají ty cihličky děcka ve školce a řekla bych, že si s nima hrají. Vždycky, když tam jdu, tak si s nima někdo hraje :)

• Citovat
  • Upravit
16366
18.10.17 12:59

@Ilona.Mak Znám a vyhrají (neteře a synovci), ale svým dětem jsem teď objednala z Aliexpressu náhražku, protože rozdíl v ceně je opravdu propastný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.11.19 09:38
@zrcadlo píše:
@Ilona.Mak Znám a vyhrají (neteře a synovci), ale svým dětem jsem teď objednala z Aliexpressu náhražku, protože rozdíl v ceně je opravdu propastný.

Oživuji… Mám sice dva roky zpoždění, ale chtěla jsem poprosit o radu. Jak toto vyhledat na aliexpressu? Nějak mě nenapadá, jak to pojmenovat, aby mi se nabídly nějaké cihličky pro děti či velké pěnové kvádry (nebo jak to vlastně nazvat). :nevim: Děkuji moc za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16366
6.11.19 10:10
@Hugi284 píše:
Oživuji… Mám sice dva roky zpoždění, ale chtěla jsem poprosit o radu. Jak toto vyhledat na aliexpressu? Nějak mě nenapadá, jak to pojmenovat, aby mi se nabídly nějaké cihličky pro děti či velké pěnové kvádry (nebo jak to vlastně nazvat). :nevim: Děkuji moc za tip.

Jejda, tak to asi zklamu, to jsem se před lety asi uklikla a příspěvek patřil k magnetické stavebnici.
Cihličky mají ale neteře taky, ale originál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102498
6.11.19 10:36

@zrcadlo Ale když uz ses zminila o magnetické stavebnici, ta by zajimala me, mas nejaky overeny odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí