Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím maminky, nemáte někdo doma cihličky pro dětičky, ty velké kostky z kartonu? Uvažuju na vánoce, ale přece jen za tu cenu nechci kupovat na blind, tak hledám recenze.
@darkgreen Viděli jsme na festivalu hraček, měli tam jedno balení na vyzkoušení a naši raraši by to tedy za chvíli zničili. Za ty peníze pro nás škoda ![]()
Ale mě to docela chytlo, jen tedy bych potřebovala víc balení, jedn by bylo pro mě málo ![]()
Já je mám pro malého objednané na Vánoce, jsem na ně zvědavá, jak dlouho vydrží ![]()
Pár měsíců uplynulo, zajímalo by nás, jak Cihličky vydržely? ![]()
@Alex Adrian Pokud je aktuální zájem, narazil jsem zrovna na aktuální inzerát: http://www.sbazar.cz/…rane-mesic-a
Na eshopech, zvykla jsem si na to. A je to pohodlnější než chodit po obchodech.
Ahoj, ja som to tiež videla u kamarátky v BA, veľmi sa mi to páčilo, zvažujem, že to tiež objednám. Deti sa s nimi veľa hrajú. Je to super hračka.
U nás to mají ty cihličky děcka ve školce a řekla bych, že si s nima hrají. Vždycky, když tam jdu, tak si s nima někdo hraje ![]()
@Ilona.Mak Znám a vyhrají (neteře a synovci), ale svým dětem jsem teď objednala z Aliexpressu náhražku, protože rozdíl v ceně je opravdu propastný.
@zrcadlo píše:
@Ilona.Mak Znám a vyhrají (neteře a synovci), ale svým dětem jsem teď objednala z Aliexpressu náhražku, protože rozdíl v ceně je opravdu propastný.
Oživuji… Mám sice dva roky zpoždění, ale chtěla jsem poprosit o radu. Jak toto vyhledat na aliexpressu? Nějak mě nenapadá, jak to pojmenovat, aby mi se nabídly nějaké cihličky pro děti či velké pěnové kvádry (nebo jak to vlastně nazvat).
Děkuji moc za tip.
@Hugi284 píše:
Oživuji… Mám sice dva roky zpoždění, ale chtěla jsem poprosit o radu. Jak toto vyhledat na aliexpressu? Nějak mě nenapadá, jak to pojmenovat, aby mi se nabídly nějaké cihličky pro děti či velké pěnové kvádry (nebo jak to vlastně nazvat).Děkuji moc za tip.
Jejda, tak to asi zklamu, to jsem se před lety asi uklikla a příspěvek patřil k magnetické stavebnici.
Cihličky mají ale neteře taky, ale originál.
@zrcadlo Ale když uz ses zminila o magnetické stavebnici, ta by zajimala me, mas nejaky overeny odkaz?