Cihličky pro dětičky, koupit?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101455
6.11.19 10:36

@zrcadlo Ale když uz ses zminila o magnetické stavebnici, ta by zajimala me, mas nejaky overeny odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.11.19 10:59

Děkuji i tak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16054
6.11.19 11:25
@j.a.n.i1 píše:
@zrcadlo Ale když uz ses zminila o magnetické stavebnici, ta by zajimala me, mas nejaky overeny odkaz?

On mi to přihazoval do objednávky kamarád, který v Číně pracuje a nevím přesně odkud to koupil, ale na návodu je napsáno Tumama (mně šlo o to, že jsem chtěla menší ty tvary a v té době se tady daly koupit jen ty velké, které jsou drahé a malé dětské ruce hůř udrží např. krychli u sebe. Tak mi vyhovovalo, že je tohle menší). Už nevím, kolik to stálo, ale do tisícovky, a bylo tam opravdu hodně dílků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101455
6.11.19 12:25

@zrcadlo Diky, zkusim to dohledat podle nazvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
3.12.19 11:40

Ahoj holky, máte někdo ty cihličky pro dětičky? Z jakého je to materiálu? To je z kartonu? Vydrží to? Bojím se že by to ti moji raraši hned zničili, promáčkli nebo tak. A pak ještě dotaz- vypadá to dost objemně, jak to uklízíte? Vypadá to dost neskladně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.12.19 11:48

@milwinka Máme je doma pro kluky, ted už jsou větší 10 a 6 let a stále jsou v pořádku, chodí po nich, fakt vydrží dost. Uklizene jsou v rohu místnosti. Je to pevný karton a i vzhledove jsou moc hezke :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
3.12.19 12:39

@milwinka @Martisek79 Kde se to dá v ČR koupit, můžete hodit odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16054
3.12.19 12:41

@milwinka Mají neteře, ony mají fakt velké pokoje, takže cihličky jim to tam v podstatě hezky zaplní (buď z nich mají domečky, často si z toho staví divadlo, nebo je šoupnou k jedné stěně). Mají je 2 roky a maximálně mají pár roztřepenějších rohů.
Podívej se na youtube a zadej cihličky pro dětičky, je tam video, kde holčička skáče po té cihličce a je vidět, kolik to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
3.12.19 12:57

@milwinka takto, pokud je budou chtit znicit, znici je brzy. Pokud je budou chtit uzivat, tak cihlicky vydrzi dost. Ja je dala detem pred par tydny a kdyz je vytahneme, tak je uziji. Jen me nenapadlo, ze budou dost nestabilni, kdyz se na ne slapne. Kdyz dite neslapne do stredu, ale na kraj, tak se prevrati a dite leti. Ale delame z nich domečky, cesticky, po kterych chodi jako po kladine, cesticky, ve kterych jezdi na odrazedle/kolobezce, delaji si z toho ruzna sedatka. Ono to ani moc narocne na prostor pri uklidu neni, jen to trva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
3.12.19 14:50

@milwinka nase decka je maji ve skolce. Je to nejaky vyztuzeny karton, ale prekvapive vydrzi dost. Dost si s nimi vyhraji, domecky, opici drahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.12.19 16:32

@Coleta my je kupovali přes eshop cihlicky-pro-deticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
3.12.19 17:08

@Martisek79 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chocholina27
15.12.19 21:33

My jsme je letos také kupovali dětem pod stromeček, mají je ve školce a pořád mi o nich vykládali, tak jsem se s manželem rozhodli, že jim je pořídíme :-) Už se těším na jejich reakci.-)

• Citovat
  • Upravit
1793
17.12.19 14:56

Holky, cihličky mě taky zaujaly, ale bojím se, že u nás by dlouho nevydržely..přece je to jen tvrdý papír a u mých kluků 2 a 6 let přežily zatím jen dřevěné hračky :mrgreen:
A ta cena za 1300 Kč není zrovna málo. Dejte mi pak vědet, zda cihličky děti baví.
Chtěla jsem zkusit bazarové, ale nikde nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
8.1.20 13:18

Holky a kolik ty cihlicky zaberou místa v pokoji? Kam je uklízite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí