Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Je tady prosim nekdo kdo ma dona obe tyto veci? Nevim pro kterou se rozhodnout.
Dekuji moc
@Moniulik Ahoj, Logico máme ve školce, vkládáš karty, dítě řeší úkoly, a pak tam má řešení pro kontrolu. Jestli myslíš kouzelné pero, jako Kouzelné čtení od Albi, tak to mi přijde lepší. Můžeš k tomu dokupovat další knihy, jsou tam nejen kvízy, ale i zvuky, pohádky, atd. Jak staré máš dítě?
@Saffiraa píše:
@Moniulik Ahoj, Logico máme ve školce, vkládáš karty, dítě řeší úkoly, a pak tam má řešení pro kontrolu. Jestli myslíš kouzelné pero, jako Kouzelné čtení od Albi, tak to mi přijde lepší. Můžeš k tomu dokupovat další knihy, jsou tam nejen kvízy, ale i zvuky, pohádky, atd. Jak staré máš dítě?
Skoro 4 roky.. Byla jsem rozhodnuta pro logico ale ted jsem objevila to kouzelne cteni.. Tak vaham..
@Moniulik Já pro malého (3,5roků) koupila to Kouzelné čtení. Děti ho nosí školky a je to hrozně pěkné. To Logico není špatné, ale není interativní a po chvíli ztrácí na atraktivitě…
My máme Logico Primo a jako didaktická a učební pomůcka je to fajn. Ale že by to byl u našich holek nějaký hit, to se říct nemůžu, holky to chvíli dělají, když jim to nabídnu, ale samy se po tom neshání. Bereme to většinou na dovolenou, v případě deštivého počasí je to dobrá zábava, ale doma holt mají „atraktivnější“ hračky. ![]()
Tu tužku Albi a tři knihy Kouzelného čtení dostanou teď na Vánoce, snad to bude mít větší úspěch. ![]()
@katsha píše:
My máme Logico Primo a jako didaktická a učební pomůcka je to fajn. Ale že by to byl u našich holek nějaký hit, to se říct nemůžu, holky to chvíli dělají, když jim to nabídnu, ale samy se po tom neshání. Bereme to většinou na dovolenou, v případě deštivého počasí je to dobrá zábava, ale doma holt mají „atraktivnější“ hračky.
Tu tužku Albi a tři knihy Kouzelného čtení dostanou teď na Vánoce, snad to bude mít větší úspěch.
Muzu se zeptat jake atraktivnejsi hracky? Dekuji ![]()
@Moniulik
No u nás je oblíbené hlavně Duplo, toho máme fakt hodně. A pak takové ty dívčí hračky jako MLP koníci, barbíny, princeznovské kostýmy, teď je třeba velký hit skákací koník, holky taky hodně baví předčítání knížek a stolní hry, hodně rády kreslí, stříhají a celkově tvoří, tříleťačka si ráda hraje s plastelínou Play-doh. Takže taková klasika… ![]()