Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, mam takovy problem
Detem jsme k Vanocum koupili Lego Duplo Parni vlacek. Je na baterie, ktere nejsou soucasti baleni. U popisu vyrobku na internetu je uvedeno, ze mnozstvi a typ baterii najdeme na obalu. Jenze krabice uz je zabalena a mne se nechce ji rozbalovat
Nemate nekdo doma, ze byste se podivali, jake baterie mam poridit? Dekuji ![]()
Příspěvek upraven 22.12.21 v 08:39
4 mikrotuzkove, tedy AAA. Edit. A doporučím nabíjecí, u nás jede furt a dost se vybiji.
@ProfZav píše:
4 mikrotuzkove, tedy AAA. Edit. A doporučím nabíjecí, u nás jede furt a dost se vybiji.
Moc dekuji ![]()
@ProfZav kup v Lidlu tronic nabíjecí teď je mají po8 v balení za 200. Na tohle výborně stačí a budeš mít na výměnu. když dítě teď přes Vánoce bude stím určitě řadit celý den ![]()
Jinak všeobecně alkalické baterie ( Lidl, Kaufland ) vychází nejlépe jak cena tak výkon.
@JiříkMazlík píše:
@ProfZav kup v Lidlu tronic nabíjecí teď je mají po8 v balení za 200. Na tohle výborně stačí a budeš mít na výměnu. když dítě teď přes Vánoce bude stím určitě řadit celý den
Jinak všeobecně alkalické baterie ( Lidl, Kaufland ) vychází nejlépe jak cena tak výkon.
A sakra, zrovna jsem je objednala v Datartu. Kouknu jeste do Lidlu.
@Janča6 píše:
A sakra, zrovna jsem je objednala v Datartu. Kouknu jeste do Lidlu.
Máme z Lidlu i s nabíječkou a jsou dobré, můžu doporučit.
@Janča6 ono dost často značka není zárukou kvality a tedy kapacity Aku
Jinak výborná nabíječka je litokala lipd4;6 z AliExpressu umí i Lion baterie a ukazuje kolik nabyla atd ![]()
Samozřejmě i ta z Lidlu umí hodne druhů ale nevím zda ji teď mají ![]()
@JiříkMazlík píše:
@Janča6 ono dost často značka není zárukou kvality a tedy kapacity AkuJinak výborná nabíječka je litokala lipd4;6 z AliExpressu umí i Lion baterie a ukazuje kolik nabyla atd
Samozřejmě i ta z Lidlu umí hodne druhů ale nevím zda ji teď mají
Diky, nabijecku mame dobrou. Jen tech baterii nejak malo.
@Janča6 no já mám pár svítilen, které jsou na 9 AA článku a za klasické baterky bych se nedoplatil ![]()
Před chvílí jsem byl na nákupu a měli jich tam plno.
Hodně baterek a ještě víc důchodců
tak šťastné nakupování ![]()
@JiříkMazlík píše:
@Janča6 no já mám pár svítilen, které jsou na 9 AA článku a za klasické baterky bych se nedoplatil
Před chvílí jsem byl na nákupu a měli jich tam plno.Hodně baterek a ještě víc důchodců
tak šťastné nakupování
Jo, diky, zrovna tam mirim. Deti necham pred obchodem a rychle to tam prolitnu : D