Byl jste někdo v Legolandu v Německu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.3.17 14:27
@Klarindas píše:
Tak termíny jsou jen o víkendu…

Dá se i přes týden 27.9 - 29.9.2017 .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 14:29

@Klarindas Nebo pak přes týden na jeden den na otočku 10.8.2017 .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.3.17 14:29

Chci jen s Neckermanem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 14:32
@Klarindas píše:
Chci jen s Neckermanem

Tak ti mají jen klasicky soboty a víkendy. Ale mají extra ubytování na jakékoliv dny, pokud chceš zařídit, doopravit by ses tam musela sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.3.17 14:34
@hudečice píše:
Tak ti mají jen klasicky soboty a víkendy. Ale mají extra ubytování na jakékoliv dny, pokud chceš zařídit, doopravit by ses tam musela sama.

Mají jen jednodení, to ostatní zrušily (možná ne autem a já chci autobusem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 14:35
@Klarindas píše:
Mají jen jednodení, to ostatní zrušily (možná ne autem a já chci autobusem)

Tak s Neckermannem jen o víkendu nebo pak jiná CK, posílala jsme odkaz výše v týdnu odjezd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.3.17 14:44

Tak ono to v týdnu ani nejde, děcko musí do školy :-)
Jen je to ve městě nebo někde stranou? Jídlo tam asi bude drahé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 14:48
@Klarindas píše:
Tak ono to v týdnu ani nejde, děcko musí do školy :-)
Jen je to ve městě nebo někde stranou? Jídlo tam asi bude drahé?

Je to stranou. Jídlo tam naposled nestálo moc. Dávali jsme si pitu za nějaé 3 eura, a pak v ubytovací vesničce měli i restauraci a plno hotových jídel, chtěli za to pár euro. Ale je to 4 roky zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
22.3.17 14:51

@Klarindas
my byli takhle pred dvema rokama, jelo se z patku na sobotu, sobota tam a pres noc zas domu. cesta se dala, ale jinak des
lidi jak blazen uplne vsude, na atrakce se cekalo tak 45-60 minut, pokud to bylo jen 30, tak jsme jasali.pod 20 nebylo nic. Nestihli jsme skoro nic, jen jsem byla otravena s cekani
loni jsme jeli ve vsedni den a bylo to naprosto super, fronty zadne, klidne jsme jely treba 5× po sobe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
22.3.17 14:56

@Klarindas
jidlo v legolandu je drazsi, ale da se to. My vzdy jedli v pizerii, tak meli asi za 13 euro menu s pitim a dezertem. Jinak, co jsem koukala jinde tak podle me pod 10 euro nebylo nic. V te prazdninove vesnicce mely jidla pres 20 euro. jen za 2 croasanty a bagetu jsem dala skoro 10 eur :zed:
jinak o prazdniny ve vsedni den, je tam pry take dost plno, ale ne tak, jak o vikendech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
22.3.17 14:57

Nevite nekdo, jak maji nemco hlavni prazdniny. nezacinaji jim uz nekdy v cervnu:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
22.3.17 15:05
@Sarik12 píše:
@Klarindas
my byli takhle pred dvema rokama, jelo se z patku na sobotu, sobota tam a pres noc zas domu. cesta se dala, ale jinak des
lidi jak blazen uplne vsude, na atrakce se cekalo tak 45-60 minut, pokud to bylo jen 30, tak jsme jasali.pod 20 nebylo nic. Nestihli jsme skoro nic, jen jsem byla otravena s cekani
loni jsme jeli ve vsedni den a bylo to naprosto super, fronty zadne, klidne jsme jely treba 5× po sobe :palec:

Souhlasím, v týdnu je to paráda. Byla jsem jako doprovod s dceřinou třídou. Klidně jsme jezdili na horské dráze několikrát dokola bez vystupování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
22.3.17 17:54

@Patricia89
super, my se chystame zas v cervnu, snad to stihnem. loni jsme byli na zacatku a super, ted to casove vychazi az v pulce a maj prave v tu dobu otevreno o hodinu dele, tak jsem se bala, aby uz nemeli nejake volno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patricia89
22.3.17 19:34
@Sarik12 píše:
@Patricia89
super, my se chystame zas v cervnu, snad to stihnem. loni jsme byli na zacatku a super, ted to casove vychazi az v pulce a maj prave v tu dobu otevreno o hodinu dele, tak jsem se bala, aby uz nemeli nejake volno

http://www.schulferien.org/…_Bayern.html

Tady mas volna, jake maji. ;)

• Citovat
  • Upravit
3819
22.3.17 19:56

@Patricia89 Tam jsou jen statni svatky… na prazdniny…treba kolem Pfingsten mame taky 2 tydny prazdnin ( ziju v Bavorsku)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí