Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Klarindas píše:
Tak termíny jsou jen o víkendu…
Dá se i přes týden 27.9 - 29.9.2017 .
@Klarindas Nebo pak přes týden na jeden den na otočku 10.8.2017 .
@Klarindas píše:
Chci jen s Neckermanem
Tak ti mají jen klasicky soboty a víkendy. Ale mají extra ubytování na jakékoliv dny, pokud chceš zařídit, doopravit by ses tam musela sama.
@hudečice píše:
Tak ti mají jen klasicky soboty a víkendy. Ale mají extra ubytování na jakékoliv dny, pokud chceš zařídit, doopravit by ses tam musela sama.
Mají jen jednodení, to ostatní zrušily (možná ne autem a já chci autobusem)
@Klarindas píše:
Mají jen jednodení, to ostatní zrušily (možná ne autem a já chci autobusem)
Tak s Neckermannem jen o víkendu nebo pak jiná CK, posílala jsme odkaz výše v týdnu odjezd.
Tak ono to v týdnu ani nejde, děcko musí do školy ![]()
Jen je to ve městě nebo někde stranou? Jídlo tam asi bude drahé?
@Klarindas píše:
Tak ono to v týdnu ani nejde, děcko musí do školy
Jen je to ve městě nebo někde stranou? Jídlo tam asi bude drahé?
Je to stranou. Jídlo tam naposled nestálo moc. Dávali jsme si pitu za nějaé 3 eura, a pak v ubytovací vesničce měli i restauraci a plno hotových jídel, chtěli za to pár euro. Ale je to 4 roky zpět.
@Klarindas
my byli takhle pred dvema rokama, jelo se z patku na sobotu, sobota tam a pres noc zas domu. cesta se dala, ale jinak des
lidi jak blazen uplne vsude, na atrakce se cekalo tak 45-60 minut, pokud to bylo jen 30, tak jsme jasali.pod 20 nebylo nic. Nestihli jsme skoro nic, jen jsem byla otravena s cekani
loni jsme jeli ve vsedni den a bylo to naprosto super, fronty zadne, klidne jsme jely treba 5× po sobe ![]()
@Klarindas
jidlo v legolandu je drazsi, ale da se to. My vzdy jedli v pizerii, tak meli asi za 13 euro menu s pitim a dezertem. Jinak, co jsem koukala jinde tak podle me pod 10 euro nebylo nic. V te prazdninove vesnicce mely jidla pres 20 euro. jen za 2 croasanty a bagetu jsem dala skoro 10 eur ![]()
jinak o prazdniny ve vsedni den, je tam pry take dost plno, ale ne tak, jak o vikendech
Nevite nekdo, jak maji nemco hlavni prazdniny. nezacinaji jim uz nekdy v cervnu:
@Sarik12 píše:
@Klarindas
my byli takhle pred dvema rokama, jelo se z patku na sobotu, sobota tam a pres noc zas domu. cesta se dala, ale jinak des
lidi jak blazen uplne vsude, na atrakce se cekalo tak 45-60 minut, pokud to bylo jen 30, tak jsme jasali.pod 20 nebylo nic. Nestihli jsme skoro nic, jen jsem byla otravena s cekani
loni jsme jeli ve vsedni den a bylo to naprosto super, fronty zadne, klidne jsme jely treba 5× po sobe
Souhlasím, v týdnu je to paráda. Byla jsem jako doprovod s dceřinou třídou. Klidně jsme jezdili na horské dráze několikrát dokola bez vystupování.
@Patricia89
super, my se chystame zas v cervnu, snad to stihnem. loni jsme byli na zacatku a super, ted to casove vychazi az v pulce a maj prave v tu dobu otevreno o hodinu dele, tak jsem se bala, aby uz nemeli nejake volno
@Sarik12 píše:
@Patricia89
super, my se chystame zas v cervnu, snad to stihnem. loni jsme byli na zacatku a super, ted to casove vychazi az v pulce a maj prave v tu dobu otevreno o hodinu dele, tak jsem se bala, aby uz nemeli nejake volno
http://www.schulferien.org/…_Bayern.html
Tady mas volna, jake maji. ![]()
@Patricia89 Tam jsou jen statni svatky… na prazdniny…treba kolem Pfingsten mame taky 2 tydny prazdnin ( ziju v Bavorsku)…