Byl jste někdo v Legolandu v Německu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Patricia89
22.3.17 20:36
@Agrion píše:
@Patricia89 Tam jsou jen statni svatky… na prazdniny…treba kolem Pfingsten mame taky 2 tydny prazdnin ( ziju v Bavorsku)…

Tak dva tydny o Velikonocich je v celym Bayern.
Tady je druha tabulka s prazdninama :D
 http://www.schulferien.org/…/bayern.html

• Citovat
  • Upravit
15752
22.3.17 21:26

@Patricia89
dik
tak v tom terminu, co jsem chtela jet, nejake prazdniny maji. tak teda nevim, asi to o tyden odlozime :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patricia89
22.3.17 21:44
@Sarik12 píše:
@Patricia89
dik
tak v tom terminu, co jsem chtela jet, nejake prazdniny maji. tak teda nevim, asi to o tyden odlozime :think:

No. Oni, jak nemaji dva mesice v kuse, tak to maj rozkouskovany :roll:

• Citovat
  • Upravit
919
23.7.18 13:21

Legoland 2018

Ahoj :mavam:
příští týden by jsme chtěli navštívit Německý Legoland. Mrkla jsem na jejich stránky a tam je možné si předem zarezervovat vstupenky - nižší cena a bez čekání ve frontě.
Nechápu ale vše a tak prosím o radu zkušenější -

• vstupenky se tímto způsobem „jen“ zarezervují a platí se až na místě?
  • nebo se musí uhradit předem? V tom případě jak? Převodem z účtu? Nikdy jsem nepřeváděla peníze do banky mimo ČR…
    • při rezervaci nebo nákupu mi pak přijdou vstupenky na email? Nebo jen nějaký kod a vyzvednu si je na místě?
    • Vy,co jste už park navštívili - máte pro mě nějaké typy - co určitě vyzkoušet a čemu se vyhnout? 8)

Předem děkuji za odpovědi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
23.7.18 13:39

Plati se kartou a vstupenky prijdou emailem a vytisknes si je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
23.7.18 13:43

@Phoebe13 vstupenky nevim,my to meli i s cestou pres CK.Ale co chci poradit,aby jste nebyli prekvapeny stejne jako my.Vetsina atrakci zavira hodinu pred koncem otviraci doby.My si planovali kam potom jeste pujdem a potom jsme byli dost prekvapeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
23.7.18 13:49

jojo,my proto jeszdime na 2 dny a spime v jejich kempu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
23.7.18 13:51

My se chystáme vyrazit v 4h ráno,máme to 350km,tak snad to bude stačit :-)

@Ivana 85 píše:
@Phoebe13 vstupenky nevim,my to meli i s cestou pres CK.Ale co chci poradit,aby jste nebyli prekvapeny stejne jako my.Vetsina atrakci zavira hodinu pred koncem otviraci doby.My si planovali kam potom jeste pujdem a potom jsme byli dost prekvapeni.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
23.7.18 13:52

A platba kartou probíhá do zahraničí stejně jako do ČR?
Platila jsem kartou jen jednou v životě,platím jen klasickým převodem z účtu…

@slunik píše:
Plati se kartou a vstupenky prijdou emailem a vytisknes si je :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
23.7.18 14:01

@Phoebe13 pokud Mas na karte povoleny platby pres Internet tak to neni problem. Jeste je dobry koupit si i rovnou parkovaci listek at to nemusite resit na miste. Vstupenky prijdou Pak na email maji se jednotl.vytisknout a na kazde vstupence je carovy kod. Ten se pak pri vstupu naskenuje. My jsme za jeden den nestihly vse. Pokud tam je cl. Ubytovany dostava i vstupenky na druhy den zdarma. A je lepsi to koupit Vic Jak tyden dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
23.7.18 14:09

Díky za typ,ale vzhledem k penězům to chceme bez ubytování
Chceme jet příští týden,někdy ve všední den..

@markytanka2 píše:
@Phoebe13 pokud Mas na karte povoleny platby pres Internet tak to neni problem. Jeste je dobry koupit si i rovnou parkovaci listek at to nemusite resit na miste. Vstupenky prijdou Pak na email maji se jednotl.vytisknout a na kazde vstupence je carovy kod. Ten se pak pri vstupu naskenuje. My jsme za jeden den nestihly vse. Pokud tam je cl. Ubytovany dostava i vstupenky na druhy den zdarma. A je lepsi to koupit Vic Jak tyden dopredu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
23.7.18 14:15

@Phoebe13 no ja Jen ze kdyz je to Vic jak tyden tak je to levnejsi. Pokud by jste byli ve vlast.stanu tak to taky neni velka darda. Ale chapu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
23.7.18 14:17

Stan by jsme si museli koupit :mavam:

@markytanka2 píše:
@Phoebe13 no ja Jen ze kdyz je to Vic jak tyden tak je to levnejsi. Pokud by jste byli ve vlast.stanu tak to taky neni velka darda. Ale chapu to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
23.7.18 14:18

@Phoebe13 jo a jeste pristi tyden tady v bavorsku zacinaji prazdniny takze muze bejt docela narvano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
23.7.18 14:23

Děsíš mě! 8o

@markytanka2 píše:
@Phoebe13 jo a jeste pristi tyden tady v bavorsku zacinaji prazdniny takze muze bejt docela narvano.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí