Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Patricia89
dik
tak v tom terminu, co jsem chtela jet, nejake prazdniny maji. tak teda nevim, asi to o tyden odlozime ![]()
@Sarik12 píše:
@Patricia89
dik
tak v tom terminu, co jsem chtela jet, nejake prazdniny maji. tak teda nevim, asi to o tyden odlozime
No. Oni, jak nemaji dva mesice v kuse, tak to maj rozkouskovany ![]()
Ahoj ![]()
příští týden by jsme chtěli navštívit Německý Legoland. Mrkla jsem na jejich stránky a tam je možné si předem zarezervovat vstupenky - nižší cena a bez čekání ve frontě.
Nechápu ale vše a tak prosím o radu zkušenější -
Předem děkuji za odpovědi!!
Plati se kartou a vstupenky prijdou emailem a vytisknes si je ![]()
@Phoebe13 vstupenky nevim,my to meli i s cestou pres CK.Ale co chci poradit,aby jste nebyli prekvapeny stejne jako my.Vetsina atrakci zavira hodinu pred koncem otviraci doby.My si planovali kam potom jeste pujdem a potom jsme byli dost prekvapeni.
My se chystáme vyrazit v 4h ráno,máme to 350km,tak snad to bude stačit ![]()
@Ivana 85 píše:
@Phoebe13 vstupenky nevim,my to meli i s cestou pres CK.Ale co chci poradit,aby jste nebyli prekvapeny stejne jako my.Vetsina atrakci zavira hodinu pred koncem otviraci doby.My si planovali kam potom jeste pujdem a potom jsme byli dost prekvapeni.
A platba kartou probíhá do zahraničí stejně jako do ČR?
Platila jsem kartou jen jednou v životě,platím jen klasickým převodem z účtu…
@slunik píše:
Plati se kartou a vstupenky prijdou emailem a vytisknes si je
@Phoebe13 pokud Mas na karte povoleny platby pres Internet tak to neni problem. Jeste je dobry koupit si i rovnou parkovaci listek at to nemusite resit na miste. Vstupenky prijdou Pak na email maji se jednotl.vytisknout a na kazde vstupence je carovy kod. Ten se pak pri vstupu naskenuje. My jsme za jeden den nestihly vse. Pokud tam je cl. Ubytovany dostava i vstupenky na druhy den zdarma. A je lepsi to koupit Vic Jak tyden dopredu.
Díky za typ,ale vzhledem k penězům to chceme bez ubytování
Chceme jet příští týden,někdy ve všední den..
@markytanka2 píše:
@Phoebe13 pokud Mas na karte povoleny platby pres Internet tak to neni problem. Jeste je dobry koupit si i rovnou parkovaci listek at to nemusite resit na miste. Vstupenky prijdou Pak na email maji se jednotl.vytisknout a na kazde vstupence je carovy kod. Ten se pak pri vstupu naskenuje. My jsme za jeden den nestihly vse. Pokud tam je cl. Ubytovany dostava i vstupenky na druhy den zdarma. A je lepsi to koupit Vic Jak tyden dopredu.
@Phoebe13 no ja Jen ze kdyz je to Vic jak tyden tak je to levnejsi. Pokud by jste byli ve vlast.stanu tak to taky neni velka darda. Ale chapu to.
Stan by jsme si museli koupit ![]()
@markytanka2 píše:
@Phoebe13 no ja Jen ze kdyz je to Vic jak tyden tak je to levnejsi. Pokud by jste byli ve vlast.stanu tak to taky neni velka darda. Ale chapu to.
@Phoebe13 jo a jeste pristi tyden tady v bavorsku zacinaji prazdniny takze muze bejt docela narvano.
Děsíš mě! ![]()
@markytanka2 píše:
@Phoebe13 jo a jeste pristi tyden tady v bavorsku zacinaji prazdniny takze muze bejt docela narvano.
Tak dva tydny o Velikonocich je v celym Bayern.
Tady je druha tabulka s prazdninama
http://www.schulferien.org/…/bayern.html