Lehátko 2024 pro miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
970
3.10.24 13:05

Lehátko 2024 pro miminko

Hezký den, s prvním dítětem jsem lehátko neměla, nyní bych ho ráda pořídila. S jakým jste byli spokojené? Hlavně nějaké skladné… Co napodobeniny Baby Bjorn? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15398
3.10.24 13:17

Měla jsem obyč z bazaru. Asi za 300. :mrgreen: Bohatě stačilo. Na tu chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
3.10.24 13:30

Já fisher price z bazosu za 200Kč… nedala bych za lehátko více než 500Kč.. kamarádka měla originál za 4500 a nechápu.. i mi příjde že tam ty děti jakoby sedí nesedí.. ale zapřené dost za zadek.. ale to je můj pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
3.10.24 13:33

Přesně tohle jsme měli :)

https://deti.bazos.cz/…er-price.php

ono to stejně na páteř není ideálni, já ji tam dávala fakt málo. Spíše jsem měla v obývaku cestovní postýlku na pár týdnu.. a pak deka na zemi a spánek v ložnici v postýlce. Pak se lehátko využilo na krmení dokud neseděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
3.10.24 15:57

Mela jsem stejný typ jako @KKK85
Starší se tam ráda houpala a pozorovala mě např při vaření…ale taky jsem se jí tam snažila dávat co nejméně…občas jsem tam i uspavala ale když usnula tak jsem ji prendala..je hodně stabilní, když byla větší tak po něm různé šplhala, přelezala, i se na něm s mladším pošťuchovali..a vpohode… Mladsi tam nechtěl vubec být..jen když si tam vlezla starší to najednou tam hrozně chtěl 😂…neteř má tu napodobeninu babybjorn od kindercraft myslím… V tom se mladšímu líbilo, ale stačilo aby k němu starší přiběhla a pokusila se ho obejmout a hned se to převrátilo takže bych asi měla strach ho používat když by se kolem motalo druhé dítě…na druhou stranu to jí nebyly ještě ani dva roky takže ještě neměla rozum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
4.10.24 04:01

Napodobeniny Baby Bjorn mohou být fajn, ale dej pozor na kvalitu a bezpečnostní certifikáty. Zkus kouknout na lehátko Chicco Hoopla, je skladné a má různé polohy pro miminko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4