Lehátko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
15.6.08 19:29

Lehátko

Svému chlapečkovi sem objednala na internetu toto: http://www.kocarky-lvicek.cz/…a-pro-batole
lehátko. Strašně moc se mi líbilo, a tak sem ho bez zaváhání objednala a až teď začínám přemýšlet (no jo, celá já…).
Máte s ním některá z vás zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7584
15.6.08 19:33

My máme něco podobného pro malé miiminko. Dobře se to přenáší, tak ho tam sem tam šoupnu, když ho potřebuju přenést sebou.
Ale tohle je asi super i pro většího jako houpačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
15.6.08 20:37

Mám úplně to samý a je super. Malá je v něm ráda, když jí bylo pár týdnů, tak hodně doma brečela, tak jsme to koupili a krásně v něm spala. I starší holka se v něm ráda houpe. Je u něj výhoda, že fakt vydrží dětem dlouho. Já jsem s ním spokojená a určitě těch peněz nelituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
15.6.08 20:42

My ho mame taky a je bezva, sice jako mala v nem byt nechtela, ale ted se v nem teda vyradi slusne (treba tady ) a zezacatku jsem ji v nem i krmila. Myslim, ze je to dobra koupe, zvlast proto, ze je az do 18 klo a ne jak ostatni do 9 kilo, takze ho vyuzijes dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
15.6.08 21:57

My ho máme taky. Syn tam tedy rozhodně sice neusne, ale je v něm rád. S hračkami si hraje zatím na hrazdičce a rád z něj sleduje rodinný ruch :-) V autosedačce třeba sedět odmítá. Starší do něj leze taky a naštěstí je fakt až do 18 kg, takže jsme v limitu.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.08 21:59

máme trošku jiné, ale taky je to takové křesílko. Je bezva, hlavně u vaření, jídla…máme ho hlavně v kuchyni. Malá z něj na nás krásně vidí a hlavně pořád jen nleží, nebo se jen nenosí…

• Citovat
  • Upravit
70
19.6.08 20:14

tak dneska mi konečně došlo lehátko. je uplně supr. strašně krásný, pestrobarevný a hlavně broučkovi se v něm hrozně líbí. je to vážně úžasnůá věcička, takže všem doporučuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.6.08 21:19

My teda máme to jiný do těch 9 kilo :? malej už bude mít 8,5 takže pro nás už to končí bohužel…
Koupily sme ho hlavně proto, že se chtěl pořád jenom nosit a od mala se zajímal o okolní ruch. J8 sem fakt šťastná že ho máme, jinak bych snad ani nic neudělala!!!
A stejně v něm není celej den, v lehátku je jenom v kuchyni a v obýváku má hrací koutek s dekou. Takže si myslim, že je to tak optimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.2.13 12:26

lehátko babypoint

Ahoj holky, chci se zeptat na lehátko babypoint mám vybrané z avíza bazaru za 200kč-chci jen na krmení k našim ale paní tam píše že je jen do 10kg-malý bude mít 7 měsíců a skoro 9 kg-myslíte že to neva i když ho tam dám jak bude mít víc kilo a uneseho to? Nemáte některá zkušenost? Doma máme fisher price ale do toho se mi investovat nechce je to jen k našim na krmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
12.2.13 12:33

To je jako s kočárky, taky píšou nosnost 15 kg a uvezou víc. Tím se chrání výrobce. Nicméně 15 kg dítě bych už do toho lehátka asi nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.2.13 12:36

@alviola Tak jasně že 15kilo nee ale když bude mít třeba 10,11kilo by to nemělo vadit, ne? A stejně myslím že ta váha už tak rychle nahoru nepůjde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí