Lehátko Bright Starts SANDSTONE

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.1.14 21:55

Lehátko Bright Starts SANDSTONE

Ahojte maminy chtěla bych se zeptat jestli máte zkušenosti s tímto lehátkem podle ceny bych si tipla že by mělo být kvalitní a nebo jestli si člověk platí hlavně za značku? Mám možnost ho koupit od známé použité ale nepoškozené za 700,– tak bych chtěla i vědět názor jestli je to dobrá cena, nové bych určitě nekupovala protože je to na chvíli a není nejlevnější takže to podle mě nemá cenu kupovat a samozdřejmě chci vědět jaké je a do kdy jste tam měli své děti popřípadě doporučit jinačí děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
6.1.14 22:03

@Martina.ch5
mam to same, akorat jine puntiky :lol:
pouzivali jsme aktivne pro prcka po dobu par mesicu, ted uz je na nej velky, ale stale je v uziti, protoze maly v nem houpe plysaky :mrgreen: za chvili mu ho budem muset odebrat pro druhorozenou.
je fakt kvalitni, prezilo i to, ze do nej skakal 16mesicni. jo a ma prekvapive dlouho vydrz na jedny baterky. myslela jsem, ze budem menit co chvili, ale fakt vydrzi jet na jedny hodne dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.1.14 22:04

Ted koukam, ze v tom provedeni je lehatko/houpatko i vibracni lehatko. tak my mame to houpaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.1.14 22:05

Ahoj, jestli je 700 dobra cena bych si asi rozhodla podle toho, kolik stoji nove. Kazdopadne to neni spatny. Jinak my lehatko vyuzivame od asi 2 mesicu a ted v 5 mesicich v nem krmim zeleninu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.14 22:11

Mám taky bright starts ale úplně obyč jen mě potěšilo že je do 18kg velká výhoda!!!, myslím že nějaké vibrace a houpání je pro prcka úplně zbytečné, ze začatku mi v tom spíš spinkal a teď to má jen tak ať pořád neleží a hlavně na krmení máme 5 měsíců…je to bright starts lehátko rock along

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.14 22:13

Jinak normálně stoji kolem 2.000,– já ho měla za 500,– z aukra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.1.14 22:19

@shazzanikka
tak daji se koupit bezne za 1300-1400 (na netu), ale 700 je porad 50% dolu, takze pokud mu nic neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.1.14 22:22
@shazzanikka píše:
Mám taky bright starts ale úplně obyč jen mě potěšilo že je do 18kg velká výhoda!!!, myslím že nějaké vibrace a houpání je pro prcka úplně zbytečné, ze začatku mi v tom spíš spinkal a teď to má jen tak ať pořád neleží a hlavně na krmení máme 5 měsíců…je to bright starts lehátko rock along

přesně jak my:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
6.1.14 22:24

Pokud máš na mysli houpačku, tak tu můžu vřele doporučit, máme teda v holčičím provedení, ale je to to samé :) Když malá nemůže zabrat a je protivný, tak jí tam položím, zapnu melodii a houpání a po chvíli vytuhne :) Cena je řekla bych slušná, kor pokud vypadá jak nové, my kupovali v akci za 60€ tuším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
6.1.14 22:34

Máme tohle-http://www.babyshopdino.cz/bright-starts-prenosna-houpacka-bella-vista/d-72227/ a naprostá spokojenost :pankac: už máme křesílko protože malá nám z toho nějak vyrostla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
6.1.14 23:13

Nemám sice přesně tenhle typ, mám lehátko do 18 kg, ale značka stejná a jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4440
6.1.14 23:39

Dik zeptani se zkusenych, taky porad spekuluju jestli jo nebo ne :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí