Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojte maminy chtěla bych se zeptat jestli máte zkušenosti s tímto lehátkem podle ceny bych si tipla že by mělo být kvalitní a nebo jestli si člověk platí hlavně za značku? Mám možnost ho koupit od známé použité ale nepoškozené za 700,– tak bych chtěla i vědět názor jestli je to dobrá cena, nové bych určitě nekupovala protože je to na chvíli a není nejlevnější takže to podle mě nemá cenu kupovat a samozdřejmě chci vědět jaké je a do kdy jste tam měli své děti popřípadě doporučit jinačí děkuji ![]()
@Martina.ch5
mam to same, akorat jine puntiky ![]()
pouzivali jsme aktivne pro prcka po dobu par mesicu, ted uz je na nej velky, ale stale je v uziti, protoze maly v nem houpe plysaky
za chvili mu ho budem muset odebrat pro druhorozenou.
je fakt kvalitni, prezilo i to, ze do nej skakal 16mesicni. jo a ma prekvapive dlouho vydrz na jedny baterky. myslela jsem, ze budem menit co chvili, ale fakt vydrzi jet na jedny hodne dlouho.
Ted koukam, ze v tom provedeni je lehatko/houpatko i vibracni lehatko. tak my mame to houpaci.
Ahoj, jestli je 700 dobra cena bych si asi rozhodla podle toho, kolik stoji nove. Kazdopadne to neni spatny. Jinak my lehatko vyuzivame od asi 2 mesicu a ted v 5 mesicich v nem krmim zeleninu..
Mám taky bright starts ale úplně obyč jen mě potěšilo že je do 18kg velká výhoda!!!, myslím že nějaké vibrace a houpání je pro prcka úplně zbytečné, ze začatku mi v tom spíš spinkal a teď to má jen tak ať pořád neleží a hlavně na krmení máme 5 měsíců…je to bright starts lehátko rock along
Jinak normálně stoji kolem 2.000,– já ho měla za 500,– z aukra
@shazzanikka
tak daji se koupit bezne za 1300-1400 (na netu), ale 700 je porad 50% dolu, takze pokud mu nic neni…
@shazzanikka píše:
Mám taky bright starts ale úplně obyč jen mě potěšilo že je do 18kg velká výhoda!!!, myslím že nějaké vibrace a houpání je pro prcka úplně zbytečné, ze začatku mi v tom spíš spinkal a teď to má jen tak ať pořád neleží a hlavně na krmení máme 5 měsíců…je to bright starts lehátko rock along
přesně jak my:-)
Pokud máš na mysli houpačku, tak tu můžu vřele doporučit, máme teda v holčičím provedení, ale je to to samé
Když malá nemůže zabrat a je protivný, tak jí tam položím, zapnu melodii a houpání a po chvíli vytuhne
Cena je řekla bych slušná, kor pokud vypadá jak nové, my kupovali v akci za 60€ tuším ![]()
Máme tohle-http://www.babyshopdino.cz/bright-starts-prenosna-houpacka-bella-vista/d-72227/ a naprostá spokojenost
už máme křesílko protože malá nám z toho nějak vyrostla ![]()
Nemám sice přesně tenhle typ, mám lehátko do 18 kg, ale značka stejná a jsem spokojená ![]()
Dik zeptani se zkusenych, taky porad spekuluju jestli jo nebo ne
![]()