Co nejvíc využijete z výbavičky?

2672
6.1.14 17:38

Co nejvíc využijete z výbavičky?

Ahoj, kamarádka mě poprosila o jednu věc, její známá čeká miminko a nemají moc peněz ta známá. Ta kamarádka jí chce koupit něco do výbavičky ale chce něco takového co využije nejvíc a docela často! A i kdyby toho se sešlo více z rodiny třeba at to využije také..No byla jsem zaskočena touto otázkou a pár věcí poradila ale víc hlav víc ví :kytka: Děkuji za názory :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10140
6.1.14 17:39

@cvana takový vždycky užitný jsou pleny, ubrousky přebalovací podložky pod mimi, kosmetika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8147
6.1.14 17:40

Urcite vyuzije plinky a ubrousky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Tak to je jasné, plíny.. Na mytí stačí voda, dudlíky si nemusí mimino vzít, hadříky stojí v bazarech pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046

Já se eobešla bez látkovek, papírových plen, sterilizítoru do mikrovlnky, kojo polštáře a lehátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
6.1.14 17:42

Hacka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090

Pokud nelátkují, koupila bych plenky, to je podle mě nejlepší. Oblečení se dá sehnat za pár kaček, kosmetiku bych neriskovala, pokud tedy přímo nevíte, jakou používají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

Plíny, ať už papírovky nebo klidně i pár látkových, ty se taky hodí, pak určo podložky pod mimčo na přebalování někde v nákupákách třeba, prostě tam, kde nechceš, aby leželo přímo na daným povrchu a zároveň případná nehoda neprotekla. My používáme i na návštěvách, tedy skrz tu případnou nehodu - hlavně když je poserkaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

Látkové pleny, bodýna, dupačky, hračky, vlhčený ubrousky, povlečení do postýlky, deka, punčošky. To asi využíváme nejvíc. Bez zbytku se dá obejít :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4441
6.1.14 17:44

Když nepočítám oblečení, tak od malého narození doteď hodně využila jarní fusak od emitexu, od jara do podzimu, občas i v létě když bylo chladněji, dávám ho do golfek ještě teď a na druhé využiju též, pak jsem do roka využila monitor dechu.. třeba španělskou deku využíváme taky dodnes, vic mne nenapada, co používám celou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.1.14 17:44

Tetra pleny, odsávačka na nos na vysavač, šátek a manduca, hrací deka s hrazdičkou, pěnový puzzle, pěkná deka. Naopak u mě by moc nepochodila s plínama a ubrouskama, protože klukovi seděly jenom některé a tak bych doma měla třeba několik zbytečných balíků.

Příspěvek upraven 06.01.14 v 17:45

• Citovat
  • Upravit
44199
6.1.14 17:45

Záleží, do jakého finančního limitu se chce ta známá vejít..
Asi nejvíc plenky, přebalovací podložky..Co se týče kosmetiky, tak já jsem byla rozhodnutá už od těhotenství, kterou značku budu používat a nejsem pro střídání dětské kosmetiky k vůli odlišnému složení a PH, tyto dárky by mě nepotěšily..

Oblečení a veškeré hračky pro kojence, to je přechodnou dobu, ale třeba by jí něco potěšilo i v tomto směru, pokud nemají moc peněz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
6.1.14 17:46

Urcite jak jednorazove pleny tak i latkove na utirani a tak, urcite u vlhcene ubrousky, urcite nejakou deku, potom samozrejme obleceni, monitor dechu, chuvicky, kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.1.14 17:47

Jinak pokud mám napsat za sebe, bez čeho jsem se neobešla…tak kromě plen a takových těch běžných věcí to byl monitor dechu, manduca a kojící polštář :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
6.1.14 17:48

Plenky, ručník, podložky, deka, pár látkových plenek, koupací lehátko do vany/spcháče. Já měla to látkový a bylo naprosto super, nepotřebovala jsem žádnou vaničku nic…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4