Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, kamarádka mě poprosila o jednu věc, její známá čeká miminko a nemají moc peněz ta známá. Ta kamarádka jí chce koupit něco do výbavičky ale chce něco takového co využije nejvíc a docela často! A i kdyby toho se sešlo více z rodiny třeba at to využije také..No byla jsem zaskočena touto otázkou a pár věcí poradila ale víc hlav víc ví
Děkuji za názory ![]()
@cvana takový vždycky užitný jsou pleny, ubrousky přebalovací podložky pod mimi, kosmetika
Tak to je jasné, plíny.. Na mytí stačí voda, dudlíky si nemusí mimino vzít, hadříky stojí v bazarech pár korun.
Já se eobešla bez látkovek, papírových plen, sterilizítoru do mikrovlnky, kojo polštáře a lehátka
Pokud nelátkují, koupila bych plenky, to je podle mě nejlepší. Oblečení se dá sehnat za pár kaček, kosmetiku bych neriskovala, pokud tedy přímo nevíte, jakou používají.
Plíny, ať už papírovky nebo klidně i pár látkových, ty se taky hodí, pak určo podložky pod mimčo na přebalování někde v nákupákách třeba, prostě tam, kde nechceš, aby leželo přímo na daným povrchu a zároveň případná nehoda neprotekla. My používáme i na návštěvách, tedy skrz tu případnou nehodu - hlavně když je poserkaná.
Látkové pleny, bodýna, dupačky, hračky, vlhčený ubrousky, povlečení do postýlky, deka, punčošky. To asi využíváme nejvíc. Bez zbytku se dá obejít ![]()
Když nepočítám oblečení, tak od malého narození doteď hodně využila jarní fusak od emitexu, od jara do podzimu, občas i v létě když bylo chladněji, dávám ho do golfek ještě teď a na druhé využiju též, pak jsem do roka využila monitor dechu.. třeba španělskou deku využíváme taky dodnes, vic mne nenapada, co používám celou dobu
Tetra pleny, odsávačka na nos na vysavač, šátek a manduca, hrací deka s hrazdičkou, pěnový puzzle, pěkná deka. Naopak u mě by moc nepochodila s plínama a ubrouskama, protože klukovi seděly jenom některé a tak bych doma měla třeba několik zbytečných balíků.
Příspěvek upraven 06.01.14 v 17:45
Záleží, do jakého finančního limitu se chce ta známá vejít..
Asi nejvíc plenky, přebalovací podložky..Co se týče kosmetiky, tak já jsem byla rozhodnutá už od těhotenství, kterou značku budu používat a nejsem pro střídání dětské kosmetiky k vůli odlišnému složení a PH, tyto dárky by mě nepotěšily..
Oblečení a veškeré hračky pro kojence, to je přechodnou dobu, ale třeba by jí něco potěšilo i v tomto směru, pokud nemají moc peněz..
Urcite jak jednorazove pleny tak i latkove na utirani a tak, urcite u vlhcene ubrousky, urcite nejakou deku, potom samozrejme obleceni, monitor dechu, chuvicky, kosmetiku.
Jinak pokud mám napsat za sebe, bez čeho jsem se neobešla…tak kromě plen a takových těch běžných věcí to byl monitor dechu, manduca a kojící polštář ![]()
Plenky, ručník, podložky, deka, pár látkových plenek, koupací lehátko do vany/spcháče. Já měla to látkový a bylo naprosto super, nepotřebovala jsem žádnou vaničku nic…