Lehátko do velké vany

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kamikadze
3.10.15 23:00

Jo a kdyz pak deti lezli, nebo chodili…resili jste teda protiskluzovou podlozku do vany ci ne?

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
3.10.15 23:02
@Míša2014 píše:
@Kamikadze nám se osvědčilo tohle :
http://www.bejbycentrum.cz/…-myska.htmlP

Taky jsem koukala, ale to je male :-))

• Citovat
  • Upravit
776
3.10.15 23:04

@Kamikadze ne nějak než jsem rozhodla jakou dcerka to vyřešila za mě sedí si na tom molitanu je to tvar zvířátka tak se jí to líbí. Stejně bych musela vanu jedině polepit celou protiskluzem je to neposeda. Tak jen hlídám baterii aby se nepraštila. Jinak pod vodu zajela jen jednou a od té doby bych řekla, že si dává celkem pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
3.10.15 23:05

@Kamikadze myslíš? My máme XL a dcerce je 13m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11108
3.10.15 23:38
@Kamikadze píše:
Taky jsem koukala, ale to je male :-))

Neco takovyho měli se mi zda v tom dokumentu o patercatech-tak by to fungovat melo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
3.10.15 23:57
@Kamikadze píše:
A ted jsem nasla jeste tohle : https://www.mall.cz/…by-easy-bath?…

Tohle mi vyhovovalo nejvíc. Jsou v tom polystyrenové kuličky, rychle okape a je nesmrtelné, ležel a pak na tom seděl syn hodně dlouho. Malé mimčo se v něm lehce vznášelo na hladině.. Nejmladší si na koupání musel zvykat, plakal, tak po kyblíku vzal na milost vanu až s tímto lehátkem :) Jinak jsem měla všechna, klasické látkové, medvěda Buddyho, molitanové… Ty jsou taky fajn, ale musí se často měnit, brzy zasmrádnou, nejde to dokonale vyždímat.
Takže za mě Delta. Teď ho budu kupovat kámošce pro miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85288
4.10.15 07:07

My teda zadne lehatko nemame a koupeme bez problemu tak, ze mi mala lezi na zapesti na ruce a drzim ji za raminko, takze v te code plave a je uplne spokojena. Druhou rukou oplachnu zinkou. Pozdeji bude sedet. A do male vanicky de takto vleze a to ma 69 cm asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.10.15 07:37

Držela jsem pod hlavičkou, v kleče u vany, jakmile děcka dokázaly držet spolehlivě hlavu, tak na bříšku. Nějak nevím, na co jsou podložky potřeba? Není lepší mimi pěkně do vody ponořit a nechat se ho pěkně hýbat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
4.10.15 07:43

https://www.malvik.cz/…-vany-Daphne

My mame toto a absolutni spokojenost. Prcek ma volne rucky, hraje si, kope nohama a ma rozhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
4.10.15 08:28

Dceři se v lehátku absolutně nelíbilo. Měla ráda hodně vody a držení na ruce. na lehátku jí byla zima… Takže drahé anatomické šlo z domu a pro syna jsem už ani nic jiného nekupovala a jeli jsme model dle starší dcery. Možná než začneš utrácet, tak to zkus bez něj ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
4.10.15 11:06
@Míša2014 píše:
@Kamikadze myslíš? My máme XL a dcerce je 13m

Myslela:-) Proto se ptam po zkusenostech :-))

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
4.10.15 11:09
@berry4 píše:
Držela jsem pod hlavičkou, v kleče u vany, jakmile děcka dokázaly držet spolehlivě hlavu, tak na bříšku. Nějak nevím, na co jsou podložky potřeba? Není lepší mimi pěkně do vody ponořit a nechat se ho pěkně hýbat? ;)

To ano. Proto se tu ptam, a premyslim, zda tamto ci ono… Ja si rada na pustim vanu (predtim poradne osprchuju), a s malou blbnu, miluje to, ale to je jen jednou za cas:-D

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
4.10.15 11:10
@berry4 píše:
Držela jsem pod hlavičkou, v kleče u vany, jakmile děcka dokázaly držet spolehlivě hlavu, tak na bříšku. Nějak nevím, na co jsou podložky potřeba? Není lepší mimi pěkně do vody ponořit a nechat se ho pěkně hýbat? ;)

Tak jasné, představa krásná. Jen my jsme se pak s manželem jaksi nemohli od té vany zvednout :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
4.10.15 11:11

Jo a to molitanové lehátko.. My jsme ho doma měli a už ho fakt nechci. Vyždímat to jde fakt blbě a fakt to pak začne smrdět :poblion: A tím ždímáním se to akorát potrhá a je to na vyhození :zed:

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
4.10.15 11:12
@Tunrida píše:
Tak jasné, představa krásná. Jen my jsme se pak s manželem jaksi nemohli od té vany zvednout :mrgreen:

No prave… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí