Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat od jakého věku si Vaše dítka hrála v dětském domečku nebo stanu v pokojíčku? Přemýšlím nad jeho koupí k 1. narozeninám, ale nevím zda to není opravdu příliš brzy.
Děkuji za odpovědi ![]()
My jsme kupovali taky k prvním narozeninám stan a spokojenost, stačí, když dítko leze ![]()
My máme tunel se stanem od roku a super… ale jsou dva a houkají tunelem na sebe a řežou se smíchy
Dcera měla od roka, ale vubec v něm nechtěla být, tak když jí bylo dva a půl, tak jsme ho dali pryč…
My meli stan a kdyz zacal treti syn chodit kolem nabytku, tak jsem ho radeji uklidila, mel tendence se o stan zevnitr opirat, cimz se stan prevracel na bok a dite padalo na pusu.
Tak to je super
Holka má navíc pokojíček takový dost prázdný, protože tam nějak moc nemám co dát (hračky, puzzle apod. má v obýváku), takže i proto mě to napadlo ![]()
@Bibi239 píše:
My meli stan a kdyz zacal treti syn chodit kolem nabytku, tak jsem ho radeji uklidila, mel tendence se o stan zevnitr opirat, cimz se stan prevracel na bok a dite padalo na pusu.
Přesně tohle nedávno řešila kamarádka s holčičkou, taky se opírala a pak ty držkopády…už ho uklidili.
@Jančakecalka píše:
Přesně tohle nedávno řešila kamarádka s holčičkou, taky se opírala a pak ty držkopády…už ho uklidili.
malý to zkoušel taky, 2× si nabil čumák a už se neopíral ![]()
Ahoj, malá dostala stan, když jí byl rok a třičtvtě. Od začátku tomu říkala dům, moc se jí líbil, hodně si v něm hrála a vydrželo jí to do těď (dva a půl).
Nemáme ho rozložený pořád, proto radím nějaký, který jde snadno rozložit a složit. Je daný ve skříni a vždy, když ho malá chce, vyndáme ho a složíme ho.