Nejlepší polštář

622
20.9.15 18:29

Nejlepší polštář

Holky, mám problém sehnat kvalitní polštář. Nechci aby byl péřovej nebo z ovčího rouna. Prostě chci umělinu - kvůli roztočům.
POtřebuji ho prát na min 70 stupňů. Ty co jsme měli, tak do vyprání byly ok, když jsem je vyprala, tak hruza děs a polštář letěl do popelnice. Koupila jsem si kvuli tomu sušičku, porotže mi v obchodě řekli, když jsem to chtěla reklamovat, že za to můžu já, že jsem to nedala do sušičky. Koupila jsem další polštář, dala ho do pračky i do sušičky a zase se to zcuckatělo a nic..
Máte někdo nějakou osvědčenou značku, prosím?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35506
20.9.15 18:42

Ja mela nejlepsi zkusenost se znackou Klinmam. Chtela jsem si po vic jak deseti letech( polstare jsem normalne prala, vypadaly porad stejne) koupit nove, ale ta cena me zdrtila, tenkrat byly o HOODNE levnejsi. Uvnitr byly kulicky ci co, opravdu nezcuckovately.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35506
20.9.15 18:42

Prani na 90 stupnu, susicku nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
20.9.15 18:43

Myslím si, že polštář z uměliny, který budeš moci vyprat na 70 st. najděš těžko… umělina nemá ráda vysoké teploty… Ta tak max. na 60 (a ještě se zavřenýma očima…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
20.9.15 18:44
@Brontik píše:
Myslím si, že polštář z uměliny, který budeš moci vyprat na 70 st. najděš těžko… umělina nemá ráda vysoké teploty… Ta tak max. na 60 (a ještě se zavřenýma očima…)

Nenééé..duté vlákno se dá prát i na 90… mrkni na net…najdeš info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.9.15 19:08

Polštáře Tempur. Cena je hodně vysoko, ale je to porsche mezi polštářema. Máme je celá rodina a naprostá spokojenost. Už roky. Prát není potřeba, je to speciální materiál, prodyšný a mají pevný pratelný potah, který si dle svého můžeš povléknout normálním povlečením a máš dvě vrstvy.
mám tento a je skvělý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.9.15 19:13

Hm, nejde mi dát odkaz. Tak si vygoogli
Ombracio - polštář z materiálu Tempur
ten prát lze, ale já ho cistím jen manuálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.9.15 19:13

Hm, nejde mi dát odkaz. Tak si vygoogli
Ombracio - polštář z materiálu Tempur
ten prát lze, ale já ho cistím jen manuálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
20.9.15 19:26

Díky, ale potřebuji klasický polštář. Tohle je taková ta tvrdá pěna, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.9.15 19:35

@Darcakarca tenhle co mám já je právě měkký. Je speciálně tvarovaný pro spaní na břiše, takže je fakt poddajný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
20.9.15 19:47
@Berousik píše:
@Darcakarca tenhle co mám já je právě měkký. Je speciálně tvarovaný pro spaní na břiše, takže je fakt poddajný

Hod misem ten odkaz prosim..udelej tam nekde mezeru a ono to pujde sem dat.

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.9.15 19:53

@Darcakarca tyjo nejde to ani s mezerou. Pošlu Ti to do SZ. Asi se lekneš ceny, ale je to materiál, který je prakticky nezničitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
20.9.15 20:49

Tak cena je teda příííšernáááá :-))) Ale co ten tvar? Je to dobry pro dítě?
Jo a děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.9.15 20:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.9.15 22:44
@Darcakarca píše:
Tak cena je teda příííšernáááá :-))) Ale co ten tvar? Je to dobry pro dítě?
Jo a děkuji moc.

Ty pro dite ani uplne ne…nejsem si jista, jestli by si zvyklo, nebo spis akceptovalo ten atypicky tvar. Ono do toho polstare se zamilujes, kdyz si otestujes vsechny polohy. Tim jak je vykrojenej, tak se s tim da pohrat. Me treba par dni pred ms strasne boli prsa. A s timhle polstarem muzu spat na brichu a vlastne si je „podlozim“ a neboli. Kdyz spim na zadech, tak si ty cipy polozim zvrchu na ramena a mam tim padem dobre chycenou krcni pater, ktera me dost zlobila, nez jsem na nem zacala spat. Vyresil mi migrenu. Atd. Ale je fakt, ze cena je silena a jen tak to dat za polstar…je treba ho zkusit, jsou obchody, kde to lze vyzkouset. Nicmene opravdu po me zkusenosti bych za to dala jednou tolik. Vozim si ho i na dovolenou :lol: pro dite ale fakt nevim, prece je to atypicky tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí