Kosmetika Aviril

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
19.9.15 14:53

Kosmetika Aviril

Ahoj maminky :mavam: chci se zeptat, jaký máte názor na značku kosmetiky aviril? čekám mimčo na silvestra, a tak by mě zajímalo, jestli je aviril dobrý i na to chladnější počasí :) a popřípadě jakou kosmetiku jste používaly vy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
19.9.15 15:08

Jen prirodni oleje, mandlovy treba, na koupani staci voda…miminko nic nepotrebuje,.aviril je klasicka chemie.

• Citovat
  • Upravit
6819
19.9.15 15:10

Já mám aviril ráda používám jak zásyp tak i olejíček. Pak mám ráda Niveu.Ale záleží zase co bude vyhovovat tvému miminku je to individuální:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.9.15 15:13

@kacenka8 olejicek je treba 99 procent ropa

• Citovat
  • Upravit
125
19.9.15 15:15

Ještě jsem četla hodně kladných recenzí na značku alverde, samozřejmě že až se miminko narodí tak ho nebudu patlat vším možným, taky jsem zastánce ( čím míň, tim líp :D ) jen chci mít něco pro jistotu, a po ruce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.9.15 15:17

@daydis2 alverde je certifikovana zelena kosmetika, takze doporucuji, nebo weledu. Aviril rozhodne NE :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
125
19.9.15 15:21

@KackaDoup dobře moc díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
19.9.15 15:25

@KackaDoup kecáš tak to jsem nevěděla a já ho tím patlám od narození :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.9.15 15:45

@kacenka8 proc bych kecala :kytka:ropa s hermankem ;)

• Citovat
  • Upravit
6534
19.9.15 16:45

@kacenka8 taky doporučuju Alverde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
19.9.15 17:40

@Envie No tak Manufaktura také není žádný hit. Je to také chemie, akorát líbivé à la přírodní provedení…

Příspěvek upraven 19.09.15 v 18:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
19.9.15 17:40

Taky jsme zatím 2v1, ale máme připravený Hipp a Mixu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
19.9.15 18:10

@Envie Upřímně ono stejně sedne každé pokožce něco jiného. Weledu jsem měla na mytí až batolat. Tělo jsme natírali obyčejným čištěným slunečnicovým olejem z lékárny. Druhé dítě má hrozně citlivou pokožku a welleda na zadeček mu vůbec nevyhovovala. Naopak právě ta chemie včetně avirilu, klasického dětského mýdla atd. mu jediná dělá dobře/zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35717
19.9.15 18:42
@Envie píše:
Aviril, sudocrem atd.jsou s prominutim nejvetsi sr…prectete si slozeni a vygooglete, co ty chemicke nazvy znamenaji. :mrgreen: :roll: Jinak ja jsem zatim tehu, ale mam pripravenou weledu, manufakturu a co jsem slysela tak bubchen je uzasny. Jeste se mi hodne libi prirodni kosmetika od Karla Hadka, ale tu jsem zatim nekupovala kuli trvanlivosti a skladovani v lednici. Takze ja sazim na weledu. Je I pro alergiky, atopiky atd. :potlesk:

Já koupila šampon od Bubchen a pálí v očích. Tím u me tahle kosmetika skončila. A my se divili, proč si malá odmyta mýt vlasy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
19.9.15 19:17

@pikola a který šampon nepálí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie