Chůva Babymoov Easy Digital Green

3355
13.9.15 15:39

Chůva babymoov easy digital green

Prosím o zkušenosti s touto chůvičkou, stačí mi jednoduchá (jednosměrná, bez melodií, teploměru…), ale s kvalitním přenosem. Nevíte jak dopadla v novém dTestu? Moc děkuji za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
13.9.15 16:41

Měla jsem jeden ze starších modelů (rok 2012) a ještě během 14 denní lhůty na vracení jsem jí vyměnila za Avent. byla naprosto hrozna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
13.9.15 17:22

@paola white Nepotěšila jsi mě, dražší verze tady hodně holek chválilo :-(, přesto moc děkuju. A s Aventem jsi spokojená? To je druhý favorit, Avent 570…je o něco drašší, má spoustu „blbinek“ navíc, které nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.9.15 18:01

S Aventem jsem byla moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
13.9.15 18:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.9.15 14:59

Jee to jsem celkem prekvapena, protoze mam od Babymoov chuvicku, dokonce taky jednu z tech levnejsich a ja jsem s ni moc spokojena :) doporucuju ji vzdy i pratelum, ty jsou, co vim, take spokojeni :) kamaradka si prave koupila presne tuhle easy digital green a nikdy si nestezovala:) jinak s tim dtestem bohuzel nevim, ale take by me to zajimalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
15.9.15 13:28

@Petrako125 Já jsem si ji taky objednala, dneska by měla přijít, tak uvidím, v nejhorším ji vrátím. Ale jsem ráda za pozitivní zprávy, upřímně mě nejvíce zaujaly ty nízké emise. Tak snad bude v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
17.8.16 23:01
@BaMaK píše:
@Petrako125 Já jsem si ji taky objednala, dneska by měla přijít, tak uvidím, v nejhorším ji vrátím. Ale jsem ráda za pozitivní zprávy, upřímně mě nejvíce zaujaly ty nízké emise. Tak snad bude v pohodě :mavam:

Mohu se zeptat, zda jsi spokojená? Taky nad ni uvažuji.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
18.8.16 09:08

@bob80 Nebyla, vrátila jsem ji, hodně šuměla a na delší vzdálenosti bylo hodně špatně slyšet (rozeznat) jestli jenom kolem jede auto, štěká pes, nebo brečí mimčo. Mám nakonec od Aventu, vychytali jsme 30% slevu, takže nebyla ani tak drahá a jsme maximálně spokojeni. Zvuk velmi čistý, při max. hlasitosti mám pocit, že dokonce zvuky od mimča zesiluje, takže slyším každé přetočení, když je potřeba, dosah taky celkem dobrý…no a emise…mám ji daleku cca 3 metry od mimča a funguje perfektně, babymoov bych takto daleko mít nemohla…takže tolik k emisím. Navíc se Aventka zapíná jen když zaznamená zvuk, takže taky „šetří“. Ale nejlepší je vyzkoušet na vlastní kůži. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
18.8.16 11:32
@BaMaK píše:
@bob80 Nebyla, vrátila jsem ji, hodně šuměla a na delší vzdálenosti bylo hodně špatně slyšet (rozeznat) jestli jenom kolem jede auto, štěká pes, nebo brečí mimčo. Mám nakonec od Aventu, vychytali jsme 30% slevu, takže nebyla ani tak drahá a jsme maximálně spokojeni. Zvuk velmi čistý, při max. hlasitosti mám pocit, že dokonce zvuky od mimča zesiluje, takže slyším každé přetočení, když je potřeba, dosah taky celkem dobrý…no a emise…mám ji daleku cca 3 metry od mimča a funguje perfektně, babymoov bych takto daleko mít nemohla…takže tolik k emisím. Navíc se Aventka zapíná jen když zaznamená zvuk, takže taky „šetří“. Ale nejlepší je vyzkoušet na vlastní kůži. :mavam:

Děkuji za odpověď. Já právě furt váhám, zda připlatit za Avent nebo koupit tu Babymoov. Potřebuju, aby byla ta dětská jednotka taky na baterie.Mohu se zeptat, jaký typ od Aventu jste pořídili? Já měla u kluků Bravo a hrůza :zed:,jsem ráda, že už dosloužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
19.8.16 09:08

@bob80 CSD 570…nakonec kvůli starší dceři oceňuju i tu oboustrannou komunikaci a ona zase oceňuje ty melodie :-D, lampička je taky fajn, když např. hledám v noci dudlík, prostě když to tam člověk má, tak snadno najede využití a zvykne si na ten „komfort“. Ale ne, že bych se bez toho neobešla :-). Hodně štěstí při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí