Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Kamikadze tak ono to XL je v poho ma z toho nohy ve vode ale hlavu je to pekne drží když ji meju a pak si na něm sedne a hraje si. Jinak jak tu někdo psal, že to nevydrží, tak já mám za celou dobu teprve druhé a to jen kvůli roztržení trhala jsem za to když to bylo mokrý
jednou týdně to proleju horkou vodou a je to v poho nic nesmrdí ale dávám to přes vaničku aby voda mohla odtéct. To anatomické mám taky a to dcerka nesnáší i teď ho nemůže ani vidět
je to tvrdej plast to se jí fakt nelíbí ale holt každej mrňous chce něco jiného.
Jeste tedy premyslim
http://www.bejbycentrum.cz/…-pejsek.html
ale : Pěnové lehátko do vany Badum Maxi Pejsek je vhodné pro miminka od 6 kg a 65 cm
otazka zni…da se vyuzivat i kdyz dite je vetsi a tezsi??
@Míša2014 píše:
@Kamikadze tak ono to XL je v poho ma z toho nohy ve vode ale hlavu je to pekne drží když ji meju a pak si na něm sedne a hraje si. Jinak jak tu někdo psal, že to nevydrží, tak já mám za celou dobu teprve druhé a to jen kvůli roztržení trhala jsem za to když to bylo mokrýjednou týdně to proleju horkou vodou a je to v poho nic nesmrdí ale dávám to přes vaničku aby voda mohla odtéct. To anatomické mám taky a to dcerka nesnáší i teď ho nemůže ani vidět
je to tvrdej plast to se jí fakt nelíbí ale holt každej mrňous chce něco jiného.
Je m o to ze mala 65 cm uz davno ma a 6kg brzy uz taky bude mit, ale na lezeni a sezeni je brzo…tak chapes jak to myslim…doufam
@Aries6 píše:
My máme takové to neobyčejnější a děcka na něm byly, dokud sami neseděly - tzn. nějaký 9.-10. měsíc.
http://www.detskyraj.cz/…vanicky-peta
souhlasím, nejlepší, vyrostly jsme na tom my a melaj ho měl taky skoro do roka, než si sedl. Nechala jsem na 1/2 hodinky okapat, pak na radiátor a dá se vyprat. Čekáme druhý, koupím nový potah a jede se dál
![]()
@Alčák1 píše:
souhlasím, nejlepší, vyrostly jsme na tom my a melaj ho měl taky skoro do roka, než si sedl. Nechala jsem na 1/2 hodinky okapat, pak na radiátor a dá se vyprat. Čekáme druhý, koupím nový potah a jede se dál![]()
![]()
Nerikam, ze ne, ale mela jsem male pujceme male do vanicky a mala mi z toho proste klouze, a kamaradkyu mala tkay klouzala, taky nema dobre zkusenosti…proto si rikam, zda to penove nebude nejidealnejsi. (mluvime pro dite drzi si hlavicku a plazici se) ![]()
@Kamikadze tak to jo, když se plazí
mě malej vždycky jen ležel a plácal a kopal do vody, nikam se neplazil
pak když už seděl, tak jsme pořídili takový to sedátko, aby se nám neutopil, chtěl hodně vody a furt někam plaval ![]()
@berry4 píše:
Držela jsem pod hlavičkou, v kleče u vany, jakmile děcka dokázaly držet spolehlivě hlavu, tak na bříšku. Nějak nevím, na co jsou podložky potřeba? Není lepší mimi pěkně do vody ponořit a nechat se ho pěkně hýbat?
Ze jo? Aspon si zvykaji na pohyb ve vode
ono staci 10-15 cm do te male vany napustit
@blumen píše:
Ze jo? Aspon si zvykaji na pohyb ve vodeono staci 10-15 cm do te male vany napustit
Kdyz si klekneme tak nedosahneme
https://www.malvik.cz/…-vany-Daphne
jak tohle drzi na tech prisavkach? a jak dobre drzi to nastevni na nozicky?
@Kamikadze Tak na břicho
Tak se nám koupalo stejně nejlíp, jak pěkně pásly.
@Aries6 píše:
@Kamikadze Tak na břichoTak se nám koupalo stejně nejlíp, jak pěkně pásly.
to jsem taky uvazavala a proto jsem premyslela na tu penovou podlozku, preci jen vana studi a klouze
@Kamikadze Mě se ta pěnová podložka hrozně líbila, když jsem čekala první. Pak jsem došla k závěru, že je na nic. A nabere prej hrozně vody, takže musíš pak do vany napustit o to víc. Ale jak chceš. Já na té šikmé myju už třetí dítě a nedám na ni dopustit.
@Kamikadze píše:
Kdyz si klekneme tak nedosahneme
Ja asi drepim, ani nevim, merim 150 cm
manzel kleci, ma 185.
@Kamikadze hele drzi to super, jak prisavky, tak to nastaveni mezi nozickama. Jak rikam, my jsme spokojeny na max.