Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
holky uvažuji o tomto druhu lehátka pro mimi, máte ho některá doma? jste spokojené?
jde mi hlavně o to, aby bylo kvalitní/pro zádička/ a bezpečné.
Má 3 polohy, jde dát i do lehu?
děkuji všem
![]()
viz foto například
My jsme ho měli a spokojenost. Jde dát do takového skorolehu, takže pohoda. malý v něm teda netrávil nějaké dlouhé hodiny, spíš, když jsem potřebovala něco udělat a přenášela jsem ho s sebou.
Ale jak píšu, fakt spokojenost ![]()
aha děkuju a myslíš, že když ho koupím po někom, po 1 dítěti, bude to lehátko v pohodě?
myslím, jako že nebude vyležené…? zničené na zádičkách..
ty už ho asi nemáš na prodej že?
Myslím, že koupit z druhé ruky můžeš, já už ho prodala a bylo naprosto v super stavu, jako nové
I když samozřejmě záleží na tom, jak se kdo stará ![]()
a jsou lepší lehátka hauck nebo chicco, všude vidím prodávat jen chicco…
Ahoj,my měli taky Hauck,ale toto:
http://abckocarky.cz/…1-circus-red
byli jsme spokojeni,ale prodali jsme ho poměrně brzo,od 3m jsme malého dávali na zem.A navíc jsem u ortopedky dostala sprdunk,i když jsme ho nikdy jinak neměli než na ležato.
já vím, že to není dobré na záda, ale chvilička snad neublíží ![]()
taky to nechci na celý den, jen občas..
madrianova píše:
já vím, že to není dobré na záda, ale chvilička snad neublíží
jasně,však nám jednu dobu i v něm usínal,já jsem se pak strašně styděla u té dr,a to byla mladá ženská,max. 40…pak šlo hned z domu.
rhiannon píše:
Myslím, že koupit z druhé ruky můžeš, já už ho prodala a bylo naprosto v super stavu, jako novéI když samozřejmě záleží na tom, jak se kdo stará
SOUHLASIM JAk TEZ PRODAVALA jako nove bez chybicky trhlinky ci nitek i se zarucakem atd,, ale kamoska mela to same a jelikoz si nedavala s nicim pozor nechvala ho tam pres leto nahateho jedl v tom mrkvicku atd,, no siila ani vyprat to neumela poradne,, takze si ho nechej nafotit kdyz to budes kupovat od nekoho
momi33 píše:madrianova píše:jasně,však nám jednu dobu i v něm usínal,já jsem se pak strašně styděla u té dr,a to byla mladá ženská,max. 40…pak šlo hned z domu.
já vím, že to není dobré na záda, ale chvilička snad neublíží
nekdo dite vecne nosi taha jak kocka kotata a to tez neni nic moc super pro zada ,, takto jsou alespon v klidu
0 dnes se ty lehatka delaji pevna,, vsak to nejsou 24 / 7 no ne?/
tak jsem koupila hauck lehátko a je super myslím, líbí se mi
![]()
zatím není vyzkoušeno, ale vypadá kvalitně a pohodlně