Nosní odsávačka hlenů Farlin

9469
31.3.11 13:17

nosní odsávačka hlenů Farlin

Zdravím maminky,

máte některá zkušenost s touto nosní odsávačkou Farlin?
http://www.e-slunicko.cz/…va-1727.html
Máme doma výbornou odsávačku na vysavač, ale nechce se mi ho zapínat i v noci, tak bych měla ráda ještě ruční, ale nevím zda je tato odsavačka dobrá. Jde mi hlavně o odstranění soplíků.
Děkuji za tipy a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Farlin Nosní odsávačka hlenů?

Přidejte zkušenost s Farlin Nosní odsá...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10142
31.3.11 15:48

ahoj,

to je balónková? My měli balónkovou a musím říct, že je úplně na prd. Malé to nic nevysálo, ta u toho řvala, hrůza. Tak nevím, jestli tato je na stejný princip?
Malá taky v noci pochrochtává, má ucpaný nosík od soplíků. Večer nakapu Libenar a odsajeme tou na vysavač. V noci pak spinká… :nevim:
přes den jí kapu Libenar 1.2×. V topné sezóně prý na to miminka víc trpí. Ale nevím, jestli vaše nemá rýmu a nosík se mu ucpává více…
S touto odsávačkou zkušenosti nemám, ale u nás balónková se neosvědčila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
31.3.11 16:24

Péťo, tahle není balonková, tady si to odsává maminka sama, volí si intenzitu nasávání.
Jinak Libenar také používám :pankac:
Jen jsem chtěla mít nějaké ještě cestovní balení :wink: :pankac:
Každopádně děkuji za radu :wink: :palec:

petratavali píše:
ahoj,to je balónková? My měli balónkovou a musím říct, že je úplně na prd. Malé to nic nevysálo, ta u toho řvala, hrůza. Tak nevím, jestli tato je na stejný princip?
Malá taky v noci pochrochtává, má ucpaný nosík od soplíků. Večer nakapu Libenar a odsajeme tou na vysavač. V noci pak spinká… :nevim:
přes den jí kapu Libenar 1.2×. V topné sezóně prý na to miminka víc trpí. Ale nevím, jestli vaše nemá rýmu a nosík se mu ucpává více…
S touto odsávačkou zkušenosti nemám, ale u nás balónková se neosvědčila :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
1.4.11 15:11
Réza píše:
Péťo, tahle není balonková, tady si to odsává maminka sama, volí si intenzitu nasávání.
petratavali píše:
ahoj,to je balónková? My měli balónkovou a musím říct, že je úplně na prd. Malé to nic nevysálo, ta u toho řvala, hrůza. Tak nevím, jestli tato je na stejný princip?

aha, no já jsem v odsávačkách nováček :-P malé jsme koupili tu na vysavač teprve nedávno…dlouho jsem se tomu bránila, zdálo se mi zbytečné pouštět vysavač :roll: , ale jsem za ní ráda.
Tak každopádně ať Ti bud někdo poradí nebo najdeš řešení sama :wink:
tak hodně štěstí s odsáváním…stejně, to jsou dnes vynálezy pro ty prcky nezbedný :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
1.4.11 15:20

Jo to mi povídej, je to neskutečně věcí co je dnes na trhu a jak se v tom má člověk orientovat a hlavně jak vytřídit co je zbytečné a co je dobré mít.
Také přeji hodně krásných chvil s prckem a děkuji :wink: :mavam: :kytka: :palec:

petratavali píše:
Réza píše:
petratavali píše:
aha, no já jsem v odsávačkách nováček :-P malé jsme koupili tu na vysavač teprve nedávno…dlouho jsem se tomu bránila, zdálo se mi zbytečné pouštět vysavač :roll: , ale jsem za ní ráda.
Tak každopádně ať Ti bud někdo poradí nebo najdeš řešení sama :wink:
tak hodně štěstí s odsáváním…stejně, to jsou dnes vynálezy pro ty prcky nezbedný :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.6.11 09:42

Ahoj, nemám sice zkušenost s odsávačkou na vysavač, ale máme bateriovou odsávačku BabyDoo a je fakt super. Doporučili mi ji i v nemocnici. Nemusíte tahat každou chvíli vysavač a navíc tahle odsávačka mimčo netrápí.
Tady je o tom víc:
 http://www.polymedshop.cz/…oo-bateriova

Přeju klidné dny bez rýmy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.6.11 18:26

Jestli můžu poradit, tak jiné odsávačky než na vysavač jsou hodně špatným produktem. Jedině vysavač dokáže dokonale odstranit hleny, protože dokáže vyrobit hodně velký proud vzduchu.

Příspěvek upraven 19.08.11 v 18:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.6.11 11:51

No, možná ho někdy taky zkusím, ale zatím fakt nemám důvod. S BabyDoo jsem maximalně spokojená, navíc se vejde do kabelky, to vysavač bohužel ne. :-) A když potřebujeme s malou někam pryč, tak se nemusím stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbuchina
15.8.11 17:30

Ahoj Julčo,ta tvoje odsávačka mne úplně nadchla :-) Máme doma nosátko(na vysavač),které sice funguje perfektně,ale jak říkáš,do kabelky se nevejde a ten kravál z vysavače v noci taky není zrovna příjemný 8-o .Chtěla jsem se tě zeptat jak se to BabyDoo čistí a taky jak je hlučné??Jestli by nakonec nebylo lepší to hadičkové Farlin ,kde je sací sílou maminka:)Přecejen,chtěla bych ho hlavně na noční odsávání a pak až na cesty :nevim: Děkuju ti předem za odpověď. :-)

• Citovat
  • Upravit
62
29.10.14 20:11
@Barbuchina píše:
Ahoj Julčo,ta tvoje odsávačka mne úplně nadchla :-) Máme doma nosátko(na vysavač),které sice funguje perfektně,ale jak říkáš,do kabelky se nevejde a ten kravál z vysavače v noci taky není zrovna příjemný 8-o .Chtěla jsem se tě zeptat jak se to BabyDoo čistí a taky jak je hlučné??Jestli by nakonec nebylo lepší to hadičkové Farlin ,kde je sací sílou maminka:)Přecejen,chtěla bych ho hlavně na noční odsávání a pak až na cesty :nevim: Děkuju ti předem za odpověď. :-)

Ahojte oživuji diskuzi a chci se zeptat jestli jste nakonec pořídila tu elektrickou odsavačku Baby Doo a jak jste spokojená? :D Potřebuji pořídit něco na noční odsávání soplíku mladšího syna, tak abych nemusela tahat vysavač a budit celou family :roll: Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí