Nosátko - odsávačka hlenů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10142
25.3.11 13:30

Nosátko - odsávačka hlenů

Ahoj,

prosím o radu, jestli máte zkušenosti s nosátkem - odsávačkou hlenů, kterou lze dát jak na vysavač, tak i ručně…je to dobré nebo ne moc účinné?
Zatím žádnou odsávačku nemáme (teda jen tu balonkovou, která je na.....¨).
Díky za odpovědi.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
25.3.11 13:34

Ahoj, my odsávačku na vysavač máme. Dcera má už sice 2roky, ale používáme ji od malička až do teď. Je super. :palec: Nedokážu si představit, jak bych bez ní odsávala hleny. Určitě bychom neodsáli vše.
Ale tu na vysavač mohu jen a jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
25.3.11 13:34

ahojki,my už vyzkoušeli plno odsávaček nej byla z těch obyčejných hadičková a ta na vysavač je fakt super,ale pokud máš mimčo tak začít co nejdřív,já koupila až ted a malí se toho bojí,tak se perem kdo z koho :lol: ale fakt odsaje i to vzadu a vůbec to nebolí-zkoušela jsem to prvně na sobě.nejhorší je asi ten zvuk vysavače :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.3.11 13:37
Ajka a Domi píše:
ahojki,my už vyzkoušeli plno odsávaček nej byla z těch obyčejných hadičková a ta na vysavač je fakt super,ale pokud máš mimčo tak začít co nejdřív,já koupila až ted a malí se toho bojí,tak se perem kdo z koho :lol: ale fakt odsaje i to vzadu a vůbec to nebolí-zkoušela jsem to prvně na sobě.nejhorší je asi ten zvuk vysavače :wink:

mě právě přijde „blbý“ kvůli odsávání zapínat vysavač…? :nevim:
to nosátko jde tak i tak, tak ted právě nevím, co koupit…to nosátko je na to i to :nevim:
malá má nosík plný soplíků :roll: , už se na to nemůžu koukat.. :-o
a ještě, kolikrát denně odsáváte? Je to nějak omezeno, nemůže to poškodit sliznici? Už jsem o tom pročetla hodně, ale není nad zkušenosti jiných maminek…furt mám pocit, aby to malou nebolelo, jsem starej posera… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.3.11 13:42

já ho dávám jen na vysavač. Možná by se dalo odsát i ústně,ale já to nikdy nezkoušela. Navíc jsem si jistá, že neodsaješ vše. Tím vysavačem to jde krásně. Nemá to velký tlak. Ze začátku jsem to zkoušela na sobě,protože jsem se bála, že to bude tahat moc, ale jde to krásně. Uvidíš, že nebudeš litovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
25.3.11 13:42

opravdu to nebolí,to se neboj, a určo na vysavač,pusou to nikdy tak dobře neodsaješ :palec: malé mimča s evysavače ještě nebojía je to dvě tři vteřinky,pak mimi utišíš pochováním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
25.3.11 13:45

Ahoj, tak my máme taky na vysavač a malý byl narozený v listopadu, takže jsme ho používali už dvě zimy a v pohodě. Jsem ráda, že ho mám, protože tím balonkem jsem neodsála skoro nic, nenechal si nic strčit do nosíku, ale tu na vysavač dáš jen před nosík a to stačí, sice poprvé se mu to nelíbilo, ale když zjistil, že potom může dýchat tak už si to nechal dělat v klidu, je fakt, že nejprve jsem ho seznámila s vysavačem a navíc na ten zvuk byl zvyklý, přece jen ho doma slyší často.Teď po roce to byl poprvé boj, protože na ni už zapomněl, ale po druhé lepší a pak už si to zase nechal dělat v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
25.3.11 13:45

a právě že hadičkou ústně bys mohla osávat pořád,ale s tím vysavačovým je to míň protože to bere i ty snoplíky zezadu a než se vytvoří další tak to trvá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.3.11 13:46
Iduska píše:
Ahoj, tak my máme taky na vysavač a malý byl narozený v listopadu, takže jsme ho používali už dvě zimy a v pohodě. Jsem ráda, že ho mám, protože tím balonkem jsem neodsála skoro nic, nenechal si nic strčit do nosíku, ale tu na vysavač dáš jen před nosík a to stačí, sice poprvé se mu to nelíbilo, ale když zjistil, že potom může dýchat tak už si to nechal dělat v klidu, je fakt, že nejprve jsem ho seznámila s vysavačem a navíc na ten zvuk byl zvyklý, přece jen ho doma slyší často.Teď po roce to byl poprvé boj, protože na ni už zapomněl, ale po druhé lepší a pak už si to zase nechal dělat v klidu.

ok, tak už jsem si ji objednala v lékárně (na vysavač babyvac) - budeme jí mít v pondělí.
Tak jsem zvědavá 8-)
díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
25.3.11 13:47

u nás je právě problém že malí vysavač nemají rádi,malá před ním utíká s schovat i když vysávám koberce :nevim: ale pokud si dítko zvykne už od mimi tak super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
25.3.11 13:47

Jakmile se situace změní z „nos plný soplíků“ na „nemůže se nadechnout“, nebude ti blbý zapnout vysavač ani ve 3 ráno. :wink:

Nosátko máme už druhé a teď je dokonce vylepšené, líp se čistí. Rozhodně doporučuju, těch rýmiček si většina dětí užije.

Jakmile jsem začala používat odsávačku na vysavač, po té klasické jsem ani nevzdechla. 8-)

Jenom se koukni, jestli máš kulatý konec hadice na vysavači. My ten konec na novém vysavači máme oválný, to je na nic. Naštěstí máme ještě jeden vysavač v záloze. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.3.11 13:49
Ajka a Domi píše:
a právě že hadičkou ústně bys mohla osávat pořád,ale s tím vysavačovým je to míň protože to bere i ty snoplíky zezadu a než se vytvoří další tak to trvá :wink:

právě, my máme tu debilní balonkovou z DM, chtěla jsem ji zkusit. Zkoušela jsem to na sobě a nevím, jestli jsem to udělala blbě, ale když se vytvořil ten podtlak z balonku, tak to nebylo nic moc příjemný, Malé jsem to udělala 1× a nic z toho, ani jedinej soplík nešel ven. Bud to dělám blbě, nebo je tahle na prd :nevim:
V pondělí bude ta na vysavač, tak snad už to bude lepší a soplíci půjdou ven z nosíku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
25.3.11 13:49

Ahoj,
i já mám tu na vysavač a jsem velice spokojena. Mám Babyvac a myslím si, že ho má většina z těch, co píší o odsavačce na vysavač.
Ještě donedávna jsem nevěděla, že je nějaká jiná (myslím tím na vysavač jiná, jak Babyvac…) a řekla bych, že většina je na tom podobně…
Proto si myslím, že informace přímo o té, co sis vybrala (Nosátko) budeš zjišťovat těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.3.11 13:50
Titty píše:
Jakmile se situace změní z „nos plný soplíků“ na „nemůže se nadechnout“, nebude ti blbý zapnout vysavač ani ve 3 ráno. :wink:

Nosátko máme už druhé a teď je dokonce vylepšené, líp se čistí. Rozhodně doporučuju, těch rýmiček si většina dětí užije.

Jakmile jsem začala používat odsávačku na vysavač, po té klasické jsem ani nevzdechla. 8-)

Jenom se koukni, jestli máš kulatý konec hadice na vysavači. My ten konec na novém vysavači máme oválný, to je na nic. Naštěstí máme ještě jeden vysavač v záloze. :-)

o uchrochtané noci mi nemusíš povídat, dnes to vypadalo, že se malá udusí. Hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
25.3.11 14:06

Ahojky, mám taky nosátko a dávám jenom na vysavač a super :potlesk: . Nejdřív jsem měla tu klasickou jenom do pusy a neodsála jsem nic, pak jsem pořídila Nosátko a nemůžu si ho vynachválit. Malé jsou už tři a když má pořádnou rýmu a je pořád zahleněná, tak odsávám ještě teď. Je to i pro ní lepší, že na ní pořád neřvu, aŤ se pořádně vysmrká. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí