Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte zkušenost s Ceumed Nosátko odsávačka nosních hlenů?
Přidejte zkušenost s Ceumed Nosátko od...Přečtěte si článek: Nosní odsávačka: Jak a kdy odsávat kojenci rýmu?
Ahojky holky, tak nejprv jsme měli klasickou do pusy ale nic jsme nevysáli a prcek nám chrněl dál. Měla jsem strach, žemu to ublíží ale nakonec jsme šli do Nosátka (asi to nemusím psát ale je potřeba mít na vysavači regulaci sání) a jsme spokojení
Bydlíme v paneláku, takže strašně suchej vzduch a zvlhčování nepomohlo, dr radila vysávat dvakrát denně ale vysávali jsme vždy včer před spaním. Malýmu to nevadilo vždy se u toho strašně smál
![]()
Jo a u Nosátko je lepší cena a navíc máš přímo v balení kartáček na čištění a náradní zběrnou lahvičku na soplíky. V lékárně nám paní řekla, že na Babyvac se musí obědnat a byla dražší skoro o dvě stovky…
Příspěvek upraven 25.03.11 v 14:15
Máme taky nosátko a koupili jsme už druhý. To první bylo skleněný a čekala jsem, že to rozflákám dřív, ale vydrželo skoro rok. A teď jsem koupila druhý, plastový a to zaručeně vydrží. ![]()
Akorát vždy musíš dát vysavač na nejnižší výkon, ale to si brzo zvykneš. A je fakt, že to vycucne všechno, že ani netuším, kde to ten prcek bere, co toho tam je ![]()
o poškození sliznice se neboj. je to fakt super…a já vždycky dětem ještě vystříknu nosánky mořskou vodou, aby to rozpustilo a uvolnilo všechny hleny a pak odsávám!! ![]()
Já se odsávačky na vysavač vždy stranila. U první jsem si vystačila s klasickou hadičkovou.Ale nedávno mne u naší malé dohnala obr rýma ke koupi Nosátka a opravdu jsem za něj vděčná. Máme zase rýmu, tak pravidelně odsáváme. Sice jsem kvůli němu musela vytáhnout klasický vysavač, protože na Vorverk nosátko nejde. Ale nevadí, malý vysavač mám přímo za postýlkou, tak mi nijak nezavazí.
Bronny píše:
Nosátko je super!!! Určitě doporučujeme i s prckem!!!
už ho máme!!!jela jsem pro něj, nebudu čekat do pondělka
takže jdeme odsávat
pak kapičky a snad budeme mít klidnou noc bez chrochtání
jéé, ted si to zkouší manžel, takže třeba taky nebude v noci chrápat
![]()
a manža má taky rýmu
nebo chrápe normálka ![]()
jinak určo nebudeš litovat
za ty prašule to stojí
Ajka a Domi píše:
a manža má taky rýmunebo chrápe normálka
jinak určo nebudeš litovatza ty prašule to stojí
akorát teda to malé neodsálo takovýho tvrdýho soplíka, co měla v nosánku
odsálo to trochu to „měkké“, ale měla tam jednoho „toho tvrdýho“ a to to nevzalo
přikládá se to tak, že se tím jako by ucpe celá nosní dírka nebo se to jen přiloží nevadí že je okolo dírka otevřená? My to jen přiložili…
mělo by se to přiložit a druhá zmáčknout- jemně přiložit prst-jakoby zacpat,aby se udělal ten správný podtlak.pokud to má ještě zacpané tak prokapat nosík předem třeba nějakou mořskou vodou ![]()
Já si to teda zkusila nejdřív na sobě, když jsem to koupila, jako všechno s čím jsem neměla ze začátku zkušenosti
.
Když jsem si to dala k dírce těsně na ní a druhou si zacpala, tak jsem se málem udusila. Takže klukovi to nedělám, nechávám mu druhou volnou a vycucnem v pohodě.
Taky jsme odzkoušeli pár odsávaček…
Já mám na vysavač, tu novější verzi a nemůžu si jí vynachválit, žádnou jinou jsem nikdy tak perfektně nodsála a navíc - malá u toho ani nepípne! Tou hadičkovou to byl děs, malá řvala jak tur, nedala se udržet, jen jsem jí nosánek podráždila, tohle tě nepustí dál, takže se nedostaneš na sliznici a navíc to krásně utěsní, tkaže jde opravdu všecho i ze zadu, co ani nevidíš.
Fakt super věc! Jdi do ní! ![]()
ahoj, ja mam take nosatko plastove na vysavac stalo to asi 300 v lekarne,super vec! uz bych ji nevymenila!:D ![]()
na balonkovou nemam nervy
a hadickova je peknej
po dvou odsavanich, jsem to vzdala a manzel jel do pohotovostni lekarny pro odsavacku na vysavac
taky máme na vysavač.jinak je dobrý,nebo já to tak dělám neodsát to najednou,ale dírky střídat.je to kvůli krvičce,aby se nespustila…
nam se nic teda jeste nespustilo no ale pred odsavanim kapu libenar