Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jaké zkušenosti máte s nebesy - kombinovaný materiál šifon, bavlna, nebo raději jen bavlna. Díky moc. ![]()
Ahoj, vypadá to hrozně hezky, švagrová je má pro svou malou, kombinaci vzadu bavlna a na volánech a zbytek šifon.
Mě se to nelíbí, je to hrozný lapač prachu… Švagrová je pere snad co týden. Ale na pohled to vypadá pěkně. To je asi tak ale vše ![]()
Mám bavlněné (modré), vypadá to moc hezky.
Ale když jsem dávala malého spát, tak jsem přes ně stejně ještě házela hnědou larisu (deku), aby to co nejvíc zastínilo a dělalo tmu. Já tam ta nebesa měla totiž nejen kvůli vzhledu, ale i funkci. A na zastínění ani ta bavlněná nestačila, natož ze šifonu. Ale to záleží na tom, co od toho čekáš. Jestli jen parádu a nebo i vytvoření „tmy“ při spinkání.
Wiolla píše:
Mám bavlněné (modré), vypadá to moc hezky.Ale když jsem dávala malého spát, tak jsem přes ně stejně ještě házela hnědou larisu (deku), aby to co nejvíc zastínilo a dělalo tmu. Já tam ta nebesa měla totiž nejen kvůli vzhledu, ale i funkci. A na zastínění ani ta bavlněná nestačila, natož ze šifonu. Ale to záleží na tom, co od toho čekáš. Jestli jen parádu a nebo i vytvoření „tmy“ při spinkání.
ja mam cele ze šifonu ,chtěla jsem je jen na ozdobu,ale moc s nimi spokojena nejsem porad to sjizdi,mam je take z balote shopu.
a ja jsem se chtela zeptat, zda jste si je nektera sila sama.. potrebovala bych nejake rozumne parametry… a ja osobne mam vybranou, jako,ze fakt, jednu zaclonu.. ale je naprosto na nebesa delana ![]()
Evelline tohle řeším taky. Látku bych koupila, teď už vím, DÍKY HOLKY ZA TIPY, že určitě bavlnu. Jen netuším, kolik látky mám koupit, jinak tady jsou i diskuse, kde holky popisují jak nebesa ušít, ale rozměry látky - kolik koupit, jsem nenašla ![]()
MariSun píše:
Evelline tohle řeším taky. Látku bych koupila, teď už vím, DÍKY HOLKY ZA TIPY, že určitě bavlnu. Jen netuším, kolik látky mám koupit, jinak tady jsou i diskuse, kde holky popisují jak nebesa ušít, ale rozměry látky - kolik koupit, jsem nenašla
http://www.mamitati.cz/index.php?…
ty nebesa maji rozmer 230×155cm
Já kdybych byla šikovná švadlenka (jako že naprosto nejsem a ani se o to nebudu pokoušet), tak bych si na to koupila něco tlustýho neprůhlednýho (něco jako samet), ale do přední části bych to zkombinovala se šifonem (nebo záclonovinou). Ta silná část by byla proti světlu, ta přední (když by toho materiálu bylo fakt víc) by se dala pak třeba i přehodit přes zbytek postele a sloužila by jako síťka proti hmyzu… ![]()
Ale nejsem si jistá, jak by to estiticky vypadalo, a zda by ta část „a la samet“ nevyšla ukrutně draho… ![]()