Přebalovací taška - doporučte

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1666
18.3.11 10:35

Přebalovací taška doporučte

Ahoj holky,
mám kočárek se spojenou rukojetí a potřebovala bych doporučit na něj nějakou pořádnou tašku.Protože ta původní je úplně na nic :roll: Začínám sebou brát čím díl tím víc věcí a ta moje má jenom jednu přihrádku.Líbilo by se mi kdyby měla prostor pro láhev,plínky(čisté,použíté)zásobník um,lžičku,jídlo,ubrousky,rybilku,termosku a v neposlední řadě,doklady,peněženka,klíče,mobil.No neni toho málo :mrgreen: Barva asi černá.Je vůbec nějaká taková :nevim:
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
18.3.11 10:53

ahoj, ja mam tasku od jj cole, este ju teda nepouzivam, ale neviem sa dockat, kedy zacnem :mrgreen: vyberala som ju strasne dlho, ale je skutocne kvalitna a maju velky vyber farieb.
je k nem samostatne pripojitelna prebalovacia podlozka a obal na cumlik. samotna taska je dost velka a ma neskutocne mnozstvo priehradok, ak chces, nafotim Ti. zvonku ma napr. vrecko na flasku, samostatne vrecka na doklady, kluce, mobil, dokonca MP3 prehravac :mrgreen:

vnutri je tiez celkom dost porozdelovana :-D ale zodpoveda tomu aj cena, stala 70 eur :roll:
 http://obraz.brendon.sk/27573_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
18.3.11 11:11
soldi píše:
ahoj, ja mam tasku od jj cole, este ju teda nepouzivam, ale neviem sa dockat, kedy zacnem :mrgreen: vyberala som ju strasne dlho, ale je skutocne kvalitna a maju velky vyber farieb.
je k nem samostatne pripojitelna prebalovacia podlozka a obal na cumlik. samotna taska je dost velka a ma neskutocne mnozstvo priehradok, ak chces, nafotim Ti. zvonku ma napr. vrecko na flasku, samostatne vrecka na doklady, kluce, mobil, dokonca MP3 prehravac :mrgreen:vnutri je tiez celkom dost porozdelovana :-D ale zodpoveda tomu aj cena, stala 70 eur :roll:
http://obraz.brendon.sk/27573_1.jpg

Ta se mi líbí :palec: Na netu jsem jí našla za 1.500,– což mi přijde tak akorát.Tak jestli bys byla tak hodná a nafotila mi ten vnitřek.Všude jsou jen fotky zepředu.Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
18.3.11 11:23

já mám tašku z DM (babylove), jsem s ní spokojená… Myslím, že krom přihrádky na lžičku má všechno… cca 500 kč i s nějakou kosmetikou - mají ji v béžové a černé. bohužel na netu jsem fotku nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.3.11 11:24

uz sa na tom pracuje :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
18.3.11 11:29

ja mam babymoov a maximalna spokojnost :-)) http://www.detskyraj.cz/…ov-nappy-bag
a to som z tych magorov co nosia bryndak, lzicku, bodicko, teplacky ( pre kazdy pripad ) :-DD flasa, dzus, ryzove mlieko, latkove plienky, obrusky, rybilka, nahradny dudlik, nejaku hracku, susienky, :-DD a pohoda :-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.3.11 11:34

no, takze na jednom boku ma taketo vrecko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.3.11 11:34

na druhom boku ma vrecko na flasku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.3.11 11:35

toto je ten predok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.3.11 11:36

ten sa da takto odzipsovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.3.11 11:37

a este sa da aj zdvihnut a pod nim su dalsie priehradky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.3.11 11:38

toto je to hlavne vrecko, su tam na boku styri priehradky ako mozes vidiet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.3.11 11:39

a vzadu je este jedno na suchy zips, na boku je priehradka na ten mp3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
18.3.11 11:39

soldi