Monitor dechu Nanny nebo Angelcare?

83
12.3.11 18:13

Nanny nebo Angelcare?

Zdravím. Chtěla bych se dozvědět s jakým typem monitoru dechu máte zkušenost? Nemusí to být jen tyto dva. Chtěla bych to nejlepší pro svoje miminko. Do dneška jsem žila v mylné představě, že monitor je jen jeden a to Nanny a pak jsem v internetových obchodech zjistila, že je více druhů a značek. Tak teď vůbec nevím.. Vím, že už je spousta diskuzí na toto téma, ale chtěla bych co nejčerstvější informace. Předem moc děkuju za rady. Borůvka, 26. tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
12.3.11 19:35

Ahojky..
Mame Angelcare AC401 a jsme maximalne spokojeni!!!! Zadne falesne poplachy,navic je to 2 v 1 s chuvickou,parada :dance:
Ja osobne bych pri srovnani techto dvou do Nanny nesla,uz kvuli tomu,ze Angelcare je i chuvicka a da se sehnat za 3500kc,cili to je jednoznacne vyhodny!!!
Navic ma dalsi funkce jako sledovani teploty v mistnosti atd (my teda nevyuzivame,ale je to bonus navic)..
Kdyby Te cokoliv hajimalo,pis SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
12.3.11 19:53

My mame Nany. Koupila jsem ji na internetu pouzitou (cca 800 Kc) a jsme max. spokojeni!!! Taky jsme bez poplachu :-)
V porodnici jsme meli tusim Babysense…nebo nejak podobne :roll:
Myslim, ze je docela jedno jaky monitor to bude, pokud koupis znacku, ktera se prodava k kojeneckem obchode - zadnou nejakoupochybnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
12.3.11 20:08

Já mam Nanny kupovaný a žádný falešný poplach a jsem spokojená a používám ho stále.A v porodnici jsme také měli Nanny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
12.3.11 21:17

My máme AngelCare, ten poslední model, monitor dechu kombinovanej s chůvičkou. Můžu doporučit, dá se použít i samostatně jako chůvička, má super dosah, krásně vypadá, planej poplach byl, ale proto, že jsme to špatně nastavili. Navíc je krásnej, v noci umí svítit, měří teplotu v pokoji, má spoustu možností nastavení, ale jednoduchej na ovládání. Doporučuju objednat přes amazon z Británie, případně nechat si někým dovézt. Nám ho objednala kámoška v UK z amazonu a pak přivezla, takže jsme ušetřili i za dopravu, stál 1600,–. K tomu ještě redukce do český zásuvky za 150,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
12.3.11 21:28

Máme Nanny a spokojenost. Opravdu super výrobek, je spolehlivý! Ale dneska kdybych vybírala bych možná vybrala nějaký přenosný, myslím, že se teď dělají i nějaký co se připnou jenom na plenku, což mi příjde výhodnější, ta nanny se nedá tak dobře přemisťovat. Popátrej, ale jako do postýlky je Nanny fajn a mám jistotu, že můj pokládek je pod dohledem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.3.11 14:06

Děkuju moc za rady. My už právě chůvičky máme koupenou, takže asi pujdu do Nanny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.3.11 15:32

I Angelcare se dá koupit ve verzi bez chůvičky. Máme ho a jsme s ním maximálně spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellinez
23.3.11 12:22

AC 401 z UK

To objednání z Amazonu je určitě dobrý tip. Jen jsem žádný extralevný AC 401 nenašla, jen tohle:
 http://www.amazon.com/…f=nb_sb_noss?…

Mohla bys poradit?

• Citovat
  • Upravit
1435
27.3.11 11:23
sexyfraga píše:
Já mam Nanny kupovaný a žádný falešný poplach a jsem spokojená a používám ho stále.A v porodnici jsme také měli Nanny.

Taky máme Nanny.při spinkání falešnej poplach nebyl,ale když si malej začal stoupat,tak to stálo za to.vystrašil mě už asi 3 krát :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.11.11 20:40

S angel care opravdu dobrá zkušenost, žádný planý poplach ani poruchovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eci.naj
19.1.12 13:36

Já si dnes objednala Angelcare AC401 a myslím,že můžu být spokojená s mým rozhodnutím…Mám dvě známé dětské lékařky které mi je nezávazně na sebe doporučily!! :D Už se hrozně těšíme na miminko a proto chceme aby bylo v bezpečí…Když jsem nad tím uvažovala a dokola zvažovala co bude pro nás dobré a v penízkách dostupné..Stále mi vycházelo,že když koupíme monitor zvlášť a chůvičky taky zvlášť.Tak by nás to vyšlo na stejno!!!Tak proč radši nevzít to lepší… :D Ale od každého názor je jiný!!! Hlavně,že ty naše ratolesti jsou v bezpečí,no ne… :potlesk: :potlesk: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Michaela_F
19.1.12 13:52

Ahoj, když tady mluvíte o monitoru dechu a chůvičkách, neslyšeli jste něco o: Monitor dechu + chůvička 2v1 REER 7000? Mám možnost si to pořídít, ale nenašla jsem žádný kloudný recenze. Díky

• Citovat
  • Upravit
7042
19.1.12 13:57

máme Angelcare, tentokrát už na druhé mimčo - plané poplachy nejsou žádné, má dvě desky (my jí měli u babičky, kam jezdíme každý víkend), spolu s chůvičkou dobrá věc - na sobě nezávazné, můžeš používat obě najednou, nebo jen jednu fci.

ale myslím, že i Nanny si všichni chválí, tak bude spíš na tobě, jestli tě naláká cena, vzhled, funkce :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.1.12 14:01

Já mám ( mněla) NANNY užívala jsem do cca 2 let dcera :oops: (klidněji se mi spalo) Žádný poplach nebyl ikdyž seděla nebo stála v postýlce. Občas jsem vyvolala falešný poplach a fungoval na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí