Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím. Chtěla bych se dozvědět s jakým typem monitoru dechu máte zkušenost? Nemusí to být jen tyto dva. Chtěla bych to nejlepší pro svoje miminko. Do dneška jsem žila v mylné představě, že monitor je jen jeden a to Nanny a pak jsem v internetových obchodech zjistila, že je více druhů a značek. Tak teď vůbec nevím.. Vím, že už je spousta diskuzí na toto téma, ale chtěla bych co nejčerstvější informace. Předem moc děkuju za rady. Borůvka, 26. tt
Ahojky..
Mame Angelcare AC401 a jsme maximalne spokojeni!!!! Zadne falesne poplachy,navic je to 2 v 1 s chuvickou,parada ![]()
Ja osobne bych pri srovnani techto dvou do Nanny nesla,uz kvuli tomu,ze Angelcare je i chuvicka a da se sehnat za 3500kc,cili to je jednoznacne vyhodny!!!
Navic ma dalsi funkce jako sledovani teploty v mistnosti atd (my teda nevyuzivame,ale je to bonus navic)..
Kdyby Te cokoliv hajimalo,pis SZ ![]()
My mame Nany. Koupila jsem ji na internetu pouzitou (cca 800 Kc) a jsme max. spokojeni!!! Taky jsme bez poplachu ![]()
V porodnici jsme meli tusim Babysense…nebo nejak podobne ![]()
Myslim, ze je docela jedno jaky monitor to bude, pokud koupis znacku, ktera se prodava k kojeneckem obchode - zadnou nejakoupochybnou ![]()
Já mam Nanny kupovaný a žádný falešný poplach a jsem spokojená a používám ho stále.A v porodnici jsme také měli Nanny.
My máme AngelCare, ten poslední model, monitor dechu kombinovanej s chůvičkou. Můžu doporučit, dá se použít i samostatně jako chůvička, má super dosah, krásně vypadá, planej poplach byl, ale proto, že jsme to špatně nastavili. Navíc je krásnej, v noci umí svítit, měří teplotu v pokoji, má spoustu možností nastavení, ale jednoduchej na ovládání. Doporučuju objednat přes amazon z Británie, případně nechat si někým dovézt. Nám ho objednala kámoška v UK z amazonu a pak přivezla, takže jsme ušetřili i za dopravu, stál 1600,–. K tomu ještě redukce do český zásuvky za 150,–.
Máme Nanny a spokojenost. Opravdu super výrobek, je spolehlivý! Ale dneska kdybych vybírala bych možná vybrala nějaký přenosný, myslím, že se teď dělají i nějaký co se připnou jenom na plenku, což mi příjde výhodnější, ta nanny se nedá tak dobře přemisťovat. Popátrej, ale jako do postýlky je Nanny fajn a mám jistotu, že můj pokládek je pod dohledem ![]()
Děkuju moc za rady. My už právě chůvičky máme koupenou, takže asi pujdu do Nanny.
I Angelcare se dá koupit ve verzi bez chůvičky. Máme ho a jsme s ním maximálně spokojeni.
To objednání z Amazonu je určitě dobrý tip. Jen jsem žádný extralevný AC 401 nenašla, jen tohle:
http://www.amazon.com/…f=nb_sb_noss?…
Mohla bys poradit?
sexyfraga píše:
Já mam Nanny kupovaný a žádný falešný poplach a jsem spokojená a používám ho stále.A v porodnici jsme také měli Nanny.
Taky máme Nanny.při spinkání falešnej poplach nebyl,ale když si malej začal stoupat,tak to stálo za to.vystrašil mě už asi 3 krát ![]()
S angel care opravdu dobrá zkušenost, žádný planý poplach ani poruchovost.
Já si dnes objednala Angelcare AC401 a myslím,že můžu být spokojená s mým rozhodnutím…Mám dvě známé dětské lékařky které mi je nezávazně na sebe doporučily!!
Už se hrozně těšíme na miminko a proto chceme aby bylo v bezpečí…Když jsem nad tím uvažovala a dokola zvažovala co bude pro nás dobré a v penízkách dostupné..Stále mi vycházelo,že když koupíme monitor zvlášť a chůvičky taky zvlášť.Tak by nás to vyšlo na stejno!!!Tak proč radši nevzít to lepší…
Ale od každého názor je jiný!!! Hlavně,že ty naše ratolesti jsou v bezpečí,no ne…
![]()
Ahoj, když tady mluvíte o monitoru dechu a chůvičkách, neslyšeli jste něco o: Monitor dechu + chůvička 2v1 REER 7000? Mám možnost si to pořídít, ale nenašla jsem žádný kloudný recenze. Díky
máme Angelcare, tentokrát už na druhé mimčo - plané poplachy nejsou žádné, má dvě desky (my jí měli u babičky, kam jezdíme každý víkend), spolu s chůvičkou dobrá věc - na sobě nezávazné, můžeš používat obě najednou, nebo jen jednu fci.
ale myslím, že i Nanny si všichni chválí, tak bude spíš na tobě, jestli tě naláká cena, vzhled, funkce
![]()
Já mám ( mněla) NANNY užívala jsem do cca 2 let dcera
(klidněji se mi spalo) Žádný poplach nebyl ikdyž seděla nebo stála v postýlce. Občas jsem vyvolala falešný poplach a fungoval na 100%.