Kdy jste připravili pokoj pro mimi?

83
11.3.11 12:24

Kdy jste připravili pokoj pro mimi?

Ahoj! Chtěla jsem se zeptat/poradit v kolikátém týdnu jste již měly připravený pokojík pro miminko? Já mám docela strach, abych to všechno stihla, tak chci co nejdřív. Teď jsem ve 26 tt a chtěla bych, aby to do měsíce max. bylo hotové. Není to brzo/pozdě? Jde mi hlavně o to, kdy všechno pořádně umýt, vyprat, sestavit postýlku atd. Aby to zas nebylo moc brzy a zas se to nezaprášilo. Ale na druhou stranu bych to chtěla udělat dokud mám dost sil a jsem ještě jakš takš pohyblivá :-) No, snad chápete na co se ptám. Omlouvám se za asi zmatený dotaz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
334
11.3.11 12:29

My dělali pokojíček cca od 25tt - ale komplet.. položit koberec, vymalovat, koupit nábytek (postýlku a skříň na oblečení). Máme malou ložnici a potřebovala jsem někam dát všechny věci pro prcka. Jinak bych pokojík nijak nehrotila, ze začátku neměl využití. Fungoval opravdu jen jako přebalovací místnost a místost pro oblečení, autosedačku, pleny a věci okolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
11.3.11 12:31

Pokojik až ve 4M kluka. Postýlku sestavoval manžel, když jme byli v porodce, povlékla jsem jí po příchodu z porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.3.11 12:33

Malé miminko ještě svůj pokojíček nepotřebuje… My měli akorát sestavenou postýlku a vedle přebalovák se skříňkou na věcičky, to vše v ložnici, nic víc. :think:
Den předtím, než jsme dorazili z porodnice, tak manžel postýlku utřel od prachu a povlíkl peřinky, věci na sebe jsem měla vyprané a vyžehlené asi měsíc před termínem…

• Citovat
  • Upravit
9454
11.3.11 12:36

my jeste zadnej pokoj pro malou nemame a dlouho mit nebudeme :mrgreen: postylku sestavoval pritel kdyz sem byla v porodnici a byla v obyvaku :wink: psy ani nic sem specialne neumyvala a nedesinfikovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.3.11 12:38

my teda chtěli mít pokoj připravenej ale doteď je z něj skladiště :-D

teda vymalováno a ozdobeno je, sem tam nějaká ta blbost až bude větší - stoleček židlička a zbytek bordel a hračky :lol: spí s námi v ložnici a vzhledem k tomu jak často se v noci budí, tak asi ještě dlouho bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
11.3.11 12:40

my taky nemáme pokojíček, postýlka je s náma v ložnici a popravdě ani si nedovedu představit, že by byla jinde, chodit v noci za malým dál než pár metrů by mě zabilo:) a postýlku jsme dávali dohromady krátce před porodem, sice nejsem moc pověrčivá, ale…
a neboj, ta pohyblivost se směrem k porodu až tak nesnižuje, akorát ohýbání a schody jsou horší;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
11.3.11 12:53

Prát a připravovat věci a pokoj jsme začali zhruba před dvěma týdny, tzn. 31.týden. Věci na postýlku si vyperu, ale dám to tam až se vrátíme z porodky, … to je za chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.3.11 13:06

Nikdy :lol: :lol: Naše druhé „miminko“ spí pořád s náma a dcera šla do svého pokojíčku někdy v roce a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.3.11 13:17

TAky se přidám, Pokojíček dostal Dandík k prvním narozeninám, má tam cestovní postýlku, ale funguje nám to zatím jako herna, nemám srdce ho vystěhovat z ložnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.3.11 13:17

TAky se přidám, Pokojíček dostal Dandík k prvním narozeninám, má tam cestovní postýlku, ale funguje nám to zatím jako herna, nemám srdce ho vystěhovat z ložnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
11.3.11 13:25

My zacali byt predelavat = vyklizet detsky pokoj co byl predtim pracovna/skladiste tesne po 20. Tydnu. Manzel mohl jen o vikendech a navic se blizilo jaro a jeho odjezdy za praci. Detaily jsem ladila po nastupu na md, tj. 6 tydnu pred terminem - vyprat, vyzehlit, zabalittasku do porodky, povlect postylku atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
11.3.11 13:33

Pokojík jsme chystali asi dva měsíce před termínem, manžel vymaloval, udělal skříň a přebalovák, koupili jsme koberec. Pak až jsem byla na MD tak jsme s mamkou praly a žehlily. Postýlku manžel skládal týden před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
11.3.11 14:58

Tak přibližně v 27.týdnu,ale dělali jsme vše nové-od podlahy po strop.Nemáme obývák tak aby bylo kde s malým být.Začali jsme ho využívat až cca od 3 měsíců,v 7 měsících jsme ho tam přestěhovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
1.4.11 20:24

Ahoj, pokud chceš pokojíček pro miminko udělej si ho dokut můžeš, já to pořád odkládala a teď ve 33 týdnu jsem se začla otvírat a už se nesmim ohybat a nic zvedat a strašně mě štve, že si tam sama už ani nevymaluju. A nenech se odradit řečma že mimi pokojíček nepotřebuje, když na to máš místo proč ne :dance: Já to beru jako něco co si staršně užívam ať už tam mimi bude nebo ne. Ale je pravda, že nekupuju hafo zbytečnýho nábytku, kterej bych pak určitě nevyužila takže spíš jde o malování, dekorace a tak… to mě baví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí