Avent – spokojené maminky sem

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2803
9.3.11 14:54

Avent - spokojené maminky sem

Prosím maminky, které jsou s Avent lahvičkami a pítky spokojené, co jim netečou, ať se ozvou :-D Jsem snad jediná, co je spokojená ? Rozrůstají se tady diskuze proti Aventu, že tečou pítka, že dokonce tečou lahvičky s UM. To jsem jediná, komu Avent vyhovuje ? Tedy né mě, ale prckovi :-D Nebo všem ostatním tečou a já jsem jediná, která má štěstí, že mě ne ?
Jo, párkrát jsem blbě láhev zavřela, jakoby přes šroubení, ale to byla moje vina. A pítko - kouzelný hrneček mi také párkrát tekl, protože jsem nedala ventil :roll: a několikrát hubičku špatně zacvakla. Takže to jsem byla levá spíš já :mrgreen: Ale jinak s Aventem spokojenost už i u druhého dítěte :palec: Jak to máte vy ? Děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
9.3.11 14:57

ahoj, mne tecou jen kdyz je blbe utahnu :-D takze kdyz nekdo napise ze jednou tecou a jednou ne, tak to bude asi rukama :-D malej nechce ani jiny dudliky nez Avent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
9.3.11 14:59

Nejsi jediná - jsem taky spokojená.

Občas mi něco proteče, ale vinou mojí nebo dítka, které s tím třeba tluče o podlahu nebo zkouší, jak pevně jsem to zašroubovala.

Používala jsem a používám u obou dětí a v zásadě nemám výhrady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
9.3.11 15:03

Ahoj, s Aventem taky velká spokojenost :-D párkrát se mě taky stalo, že tekly ale to jsem špatně utáhla. Jinak máme lahvičky 260ml a 330ml. Jsou super, malému vyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.3.11 15:03

Ahoj, tak já tě asi nepotěším, mně taky tekl. Zkoušela jsem kluka učit pít z kouzelného Avent hrnku s měkkou i tvrdou savičkou a teklo to šíleně. Ale mně zas neteče láhev s brčkem z DM a všem ženským okolo jo :-) A prcek dokáže zmáčknout ten střed na LOVI 360° ACTIVE, takže s tímhle hrnkem jsem taky neuspěla, protože to měl během pár sekund všechno v klíně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.11 15:07

Já to taky párkrát špatně zavřela a teklo to :roll: Mám flaštičky staré přes 4roky, na druhé mimi jsem přikoupila a jsou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
9.3.11 15:08

Tak já jsem spokojená napůl - láhev je úžasná, ta neteče :dance: a hrnek bohužel teče, a nezdá se mi, že by to bylo tím, že s ním, neumím zacházet :think: A Láhev z DM s brčkem nám taky neteče :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
9.3.11 15:15

Bože co to je za diskuzi. :roll: :zed:

Takže něco jako: Avent JE dobrej, JE a JE!!! dupy dup :lol:

…připadám si jak ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.11 15:17

Mě se právě mockrát stalo, že jsem podcenila bod 2. Ten KLIK. Špatně jsem to zacvakla ! A taky jsem nadávala… :-D Ale věřím, že může být chyba z výroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
9.3.11 15:19
suvik píše:
Bože co to je za diskuzi. :roll: :zed:

Může to být tady pro maminy, které jsou spokojené s aventem, nevidím v tom problém :roll: kdo není spokojený, nemusí psát :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.3.11 15:21

My jsme teda měli jenom ten „kouzelný hrneček“ a jestli kouzlo má spočívat v tom, že když do toho dítě foukne, tak mu tekutina vystříkne tou dírkou na vzduch do nosu, tak se to povedlo :palec:

Pochybuju, že jsem v tomhle mohla udělat někde chybu a u půlročního dítěte, které neví, se dá očekávat, že do toho foukat bude… Drahé to bylo jak čert, děcko napůl utopené… Takže jsme přešli k jiným :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.11 15:24
monkax píše:
suvik píše:

Může to být tady pro maminy, které jsou spokojené s aventem, nevidím v tom problém :roll: kdo není spokojený, nemusí psát :-P

Přesně tak, kdo nechce, ať nepíše :-D

Tohle je diskuze: Stejné zkušenosti je to jedna z kategorií v diskuzích.

A hlavně je to také reakce na jiné diskuze - Nespokojenost s Avent - když tam někdo napíše, že je spokojen - tak je málem ostatními „odpůrkyněmi“ pranýřován :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
9.3.11 15:27
lumáťa píše:
monkax píše:
suvik píše:

Může to být tady pro maminy, které jsou spokojené s aventem, nevidím v tom problém :roll: kdo není spokojený, nemusí psát :-P

A hlavně je to také reakce na jiné diskuze - Nespokojenost s Avent - když tam někdo napíše, že je spokojen - tak je málem ostatními „odpůrkyněmi“ pranýřován :mrgreen:

Jo, ale ta paní, co zakládala diskuzi hned v prvním příspěvku uvedla, že nechce rady tipu: Špatně to šroubuješ, chyba je v tobě, Avent je dobrej. Chtěla prostě jen poradit jinou láhev a hotovo. Tak nevím, proč tam někteří píšou, že s Aventem nemají problém :nevim: .
Kde je chyba???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.3.11 15:29

Tak já se ke spokojeným maminkám bohužel nepřidám, zainvestovala jsem do aventu několikrát v domnění, že jsem jen měla vadný kus a ejhle - tekly všechny :-( Pak jsem se rozčilená svěřila kamarádce a ta měla stejnou zkušenost. od té doby jsem se od aventu obrátila a používala mam lahvičky. ty mají navíc odšroubovací dno a tak se dobře čistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.11 15:39
leňula2 píše:
lumáťa píše:
monkax píše:
suvik píše:

A hlavně je to také reakce na jiné diskuze - Nespokojenost s Avent - když tam někdo napíše, že je spokojen - tak je málem ostatními „odpůrkyněmi“ pranýřován :mrgreen:
Jo, ale ta paní, co zakládala diskuzi hned v prvním příspěvku uvedla, že nechce rady tipu: Špatně to šroubuješ, chyba je v tobě, Avent je dobrej. Chtěla prostě jen poradit jinou láhev a hotovo. Tak nevím, proč tam někteří píšou, že s Aventem nemají problém :nevim: .
Kde je chyba???

Hele, to je dobrý, já jsem taky psala spokojené maminky sem. A píšou nespokojené ! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí