Zajímá vás původ výbavičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
3.3.11 23:33

Zajima vas puvod vybavicky?

Zdravim Vas.
Pri porizovani vybavicky,hlavne obleceni, pro mimi, jsem zjistila , ze narozdil od moji osoby, kdy mi puvod obleceni neni tolik dulezitym faktorem nakupu, zalezi na tom co a odkud bude moje dite nosit. Vyhledavam a uprednostnuji nyni vyrobky ceskych firem. Popripade pokud se jedna o dalsi veci tak pouze ty proverene a kvalitni vyrobce. Jiste je to tim , ze se ve mne probudilo Pro dite to nejlepsi, ale take se mi vic zamlouva, zatim predstava,divat se na sve dite v oblecku s ceskym napisem a peknym prostym obrazkem nez na anglicke kecy a medialni postavicky. Zajimalo by me, jestli to tak je i u jinych z Vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
3.3.11 23:47

Zajímá mě především kvalita, potom cena, potom země původu. Takže nakupuju věci z kvalitní bavlny z Anglie, protože jsou za dobrou cenu, české oblečení ve srovnatelné kvalitě bylo dražší. :nevim:
Ráda bych kupovala kvalitní české zboží za rozumnou cenu, ale někdy je to na úkor kvality, někdy ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
3.3.11 23:53

dneska se ty věci moc řeší

jasně že nekoupím bodíčko u nějakýho pochybnýho obchodníka, např. u číňanů, ale tepláky na písek proč ne

zavřete děticky do vakuových koulí, at k nim nemůžou žádný bakterie, at nemaj žádný bebíčka, nebo nedej bože nemaj na sobě oblečení které není s bio bavlny, nepijou bio mlíko, a nejí bio mrkev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.3.11 23:59
zuzka.mamka píše:
dneska se ty věci moc řeší

jasně že nekoupím bodíčko u nějakýho pochybnýho obchodníka, např. u číňanů, ale tepláky na písek proč ne

zavřete děticky do vakuových koulí, at k nim nemůžou žádný bakterie, at nemaj žádný bebíčka, nebo nedej bože nemaj na sobě oblečení které není s bio bavlny, nepijou bio mlíko, a nejí bio mrkev

:lol: :lol: :lol: já to řeším proto, že mi ty věci pak dlouho vydrží (vyzkoušené mám lecjaké) a nemusím brzo kupovat náhradní třeba za body s nefungujícíma patentkama (asi po měsíci :zed: , polská výroba), nemusí to být biobavlna, ale ty uměliny nerada nosím i já, tak proč do toho oblíkat děcko? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
4.3.11 00:05

Já ještě kvalitní české zboží nenašla, takže kupujeme většinou po bazarech, občas C&A, H&M, stačí si vybírat to co se mi líbí, však nikdo nenutí kupovat nápisy v cizím jazyce, či mediální postavičky :) A mívají i bez obrázků věci, či neutrální autíčka, medvídky…

Jediné kvalitní české zboží co znám, je Matějovský a Hybler, pokud ovšem jsou opravdu čeští, ale ti pro změnu nemají nic společného s oblečením :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
4.3.11 00:12

Kupuju to co se mi líbí a co bude klučíčkům slušet. Českou firmu, která vyrábí hezké oblečky neznám. Takže : Lindex, Benneton, HaM, Ca A, Topolino atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
4.3.11 00:19

Kvalitni ceske zbozi jsem objevila (za vsechny napr. znacka ONO), ale opravdu je drazsi nez zbozi srovnatelne kvality napr. z Anglie. Porizovala jsem par kousku na novose. Takze pro miminko je to jedna vec.
Zpocatku mi i bylo jedno, co na tom obleceni je, ale v okamziku, kdy dcera zacala chodit do jesli a pak skolky a informovala me, co ktera holcicka ma na tricku nebo cepici, tak pak uz si muzes myslet co chces, ale tu cepici s prasatkem pepinou nebo hello kitty ji proste koupis. Uz jen kdyz vidis, jakou z toho ma to dite obrovskou radost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
4.3.11 00:27

přesně, taky neznám běžně dostupný hezký český oblečení za rozumnou cenu. Jednoduchý bílý bodýčka a pyžámka kupujeme v Tescu (kvalita stejná jako jinde, cena super) a pak nejvíc hezkýho moderního a troufnu si říct i kvalitního oblečení máme z H&M, něco Lindex. Řešit kde se to šije je v týhle době už trochu pasé bych řekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
4.3.11 03:21

ahoj,
ceske zbozi uprednostuju kdyz uz tak z hlediska „fair trade“ , takze je mi jedno , jestli to je na me, manzela anebo deti. Ale taky casto podlehnu krasnym vzorum z HM apod., kvalitu maji dobrou , jen to neni moc Fair trade :roll:
Ceske obleceni jak uz tu nekdo zminoval znacka ONO www.vecicky.cz , dal co znam je Matysek a myslim ze taky kvalitni www.matysek-matys.cz , pak co muzu dat tipy na ceske obleceni i kdyz nemam primo ozkouseno :
http://www.naseslunicko.cz/
http://pixybaby.michalcikovi.cz/
http://shop.farmers.cz/
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
taky na Fler.cz se da ,nejake obleceni pro deti, najit
tak treba jsem odkazy nekomu pomohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
4.3.11 03:30

mmch nemyslim ze resit kde se to sije je v dnesni dobe pase, melo by to byt prece naopak :nevim: … me tedy neni jedno , jestli ty hadriky na moje deti nesili nejaky jiny deti nebo zeny ktery jsou v praci od nevidim do nevidim. I jsem si myslela ze kdyz koupim znackove veci (dost drahe samozrejme), jako H&M, C&A, Next a dalsi, ze tomu tak neni, ze snad zamestnavaj „normalne“ , ale asi tomu tak neni , bohuzel. Proste ja jsem asi naivni a verim ze kdyz k tomu zacnou lidi pristupovat jinak , tak by se i tohle mohlo zmenit.
Samozrejme my take nejsme milionari, takze malokdy se rozsoupnu novymi vecmi pro deti , spis nakupuji po inter. bazarech , sekac atd. , ale kdyz uz tak radsi uz ty penize vrazim do ceskeho obleceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
4.3.11 08:07

znacku resim :) vybiram v lindexu, nekdy HMku, NEXTU,ted hlavne OLD NAVY a sem tam neco hilfiger protoze si nemuzu pomoct - to obleceni je bezkonkurencni a fakt naaadherny :-D i kdyz tech kousku je opravdu pár.

Neresim jestli je to cesky vyrobce… resim proste jak to vypada :) Libej se mi deti stylove obleceny. Napr. kdyz prijedete do francie, italie,… je tam znat ze lidi maji vkus… :)
Nejcasteji vybiram treba tricka s ftipnymi napisy (v anglictine, predpokladam, ze vetsina lidi je gramotnych a umi anglicky)
my mum is the coolest, my dad is totally owesome, i wasn't born in yesterday, i love mum and dad, mum loves me … a mnoho dalsich. Tohle bohuzel nikdo v cestine nedela, tady se zmuzeme akorat tak na prouzky a puntiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.3.11 08:24

České a kvalitní za rozumnou cenu shop.panedi.cz

• Citovat
  • Upravit
7805
4.3.11 08:32

tak já nakupuju oblečení v CaA,v bazárcích,někdy v Tescu nebo u vietnamců.
Myslím že v téhle době kdy je většina oblečení šitá v Číně je pomalu jedno co si koupíte za značku.
Na štítku je třeba napsáno vyrobeno v Německu,ale už nenapíšou že látka je vyrobená v Německu,ale ušité je to v Číně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.3.11 08:39

Abych řekla pravdu, důležitá je cena (prostě nedám pětikilo za bodýčko jen proto, že je nej …), a zejména zkušenost. Prostě prodejce. Co se dobře nosí, obléká, co vydrží praní, atd. Nejen kamenné obchody,a le třeba i oblíbené netové obchůdky (vlastní značka). Protože jak píše Kačudka, už snad i české věci mají z Číny aspoň ty nitě ..... ale čest výjimkám .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
4.3.11 08:42

Kupuji v HaM, hodně Benetton a Next. Někdy CaA Hlavně kvalitní. U Vietnamcu bych nekoupila nic a na dítě už vubec ne! Ikdyž z toho hned miminko vyroste, ale užívám si to. Co se týče obrázků, nic strakatého, sem tam něco ano, ale nesnáším motiv Hello Kitty, který je teď snad na všem :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí