Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jinak asi záleží taky na vkusu. Výběr je velikej, tak co řešit. Nejsou jen obrázkový popsaný věci a vietnamský nebo americký. Je toho spousta.
hofka píše:
Kde by se taky vzala česká bavlna, že:-)Lucyus12 píše:
Je pravda, že když na cedulce vidím českého výrobce, tak mně to sice u srdce zahřeje, ale ne druhou stranu stejně nemám jistotu, že látka byla vyrobená v Čechách… Nakupuju ráda u Panedi nebo u soukromníka - výrobce dětských oblečků (teď jsem zapoměla jméno a body se značkou se mi nechce hledat) je z Prosetína. Pleas je taky český, pár kousků mám, ale česká bavlna to také není (mám echo z výrobny). Značka pro mně důležitá není… Pokud je mi materiál příjemný tak, aby mně přesvědčil, že bude příjemný i mému dítěti a myslím si o něm, že něco vydrží, a také je k tomu rozumná cena, tak věc koupím klidně i u vietnamčíků
Určitě chápeš, jak jsem to myslela ![]()
Tak jestli hceš pěkné věci, tak stačí koupit kvalitní látky a ušít. Já to občas tak řeším, pokud něco potřebuju.Výjde to lacině.
Tak já ulítávám ne Nextíku u obou dětí, takže z 80% tahle značka. S bodyčkama a overálkama výborná zkušenost Tesco, Carter´s a C&A. A co Míša povyrostl, tak pár kousků i z H&M.
Nebránila bych se českým výrobkům, ale tak nějak mě trápí jejich dostupnost ![]()
Jasne, potom kdyz na diteti veci pri hrach doslova ‚hori‘ tak to se nevyplati kupovat drahe produkty.
Ja jsem mela na mysli tu miminkovskou vybavu, tak jako si nektere maminy zakladaji na kupovani rozlicne barevnych latkovych plenek , tak me prislo dulezitejsi se zamerit na svrchni casti od nasich vyrobcu, ale musim rict, ze i tak se mi seslo spousta cizich vyrobcu at uz darem nebo prekoupenim ‚baliku‘ z inzeratu.
Az bude kluk vetsi, budeme kupovat taky levne na litani venku a drazsi na navstevy atp.
Tak já jsem doteď měla pro syna prakticky všechno od české firmy panedi, ale zřejmě výroba končí, v jejich e-shopu už prakticky větší velikosti nelze koupit, asi jen doprodávají. Jinak můžu doporučit, opravdu kvalitní produkty.
Tak já kupuju kvalitní oblečení hlavně kvůli zdraví,protože to,co je např. v látkách „No name věcí“ u vietnamců
Ty obchody páchnou už z dálky. Nemusím prckovi hned od narození zakládat na rakovině atd…