Polohovací klín + kojící polštář

257
25.2.11 19:38

Polohovací klín + kojící polštář

Ahoj všem,
chtěla jsem se zeptat jako nastávající mamina, jaké máte zkušenosti s kojícím polštářem. Slyšela jsem samou chválu a chtěla bych si ho také pořít. Objevila jsem kojící polštář s polohovacím klínem ( http://www.rajmiminek.cz/…uty-287-2642 ). Máte s tímto výrobkem nějaké zkušenosti? Moc děkuji za radu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
25.2.11 19:44

ahoj
ja mela kojici polstar a super, vyuzivala jsem ho i kdyz jsem prestala kojit, prave na polohovani prcku. ten klinek bude dobry, kdyz budes davat na bok a miminko to jeste nebude umet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
25.2.11 19:48

Kojicí polštář s klínkem neznám, ale bez kojicího polštáře jako takového nedám ani ránu :lol: …asi ani bez něj neumím kojit - člověk se nemusí hrbit, složitě držet mimi… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
25.2.11 19:49

Ahoj já jsem ve 21tt a polštář jsem si koupila teda bez toho klínu.Je super.Spím s ním a bříško mám pěkně podložené.Pak do toho budu dávat i mimčo.Nejsou to vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
25.2.11 19:53

Taky doporucuju,pouzivala jsem jako tehotna pod zada v sede a pod pupek na spani,pak na kojeni a polohovani mimouse.

Jen pozor na napln,mela by byt z polystirenovych kulicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
25.2.11 20:26

A jakou bych měla zvolit velikost? Jsou kratší a delší, myslím 190 cm, není zbytečně moc dlouhý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
25.2.11 20:27

Tak já měla koj.polštář s kuličkama Terabag a nevyhovoval mi, jelikož ty kuličky „šustili“ - při kojení to rušilo dceru, jinak dobrý. A klín vypadá špičkově. Za mého kojení nebyl a hned bych ho uvítala, využila bycho ho hodně často :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
25.2.11 20:29

Určitě doporučuji

Určitě doporučuju. Měla jsem tento: http://www.batolata.cz/detail.php?…
Je sice šíleně drahý, ale fakt se to vyplatilo. Používala jsem ho snad už ve třetím měsíci těhotenství, nemohla jsem vybec spát a chodila jsem snad 6× v noci na záchod. Když jsem začala používat (jako těhotná) tento polštář, bud jsem spala klidně celou noc, nebo jsem šla v noci jednou max. dvakrát. Takže v poho. :palec:
Když se nám náš chlapák narodil, používala jsem ho nejen jako kojící polštář, ale i hrací podložku, hrací deku, hrací hrazdičku a vůbec jsem na polštáři využila úplně všechno. :dance:
Ocenila jsem i to jak se dal v pohodě svléknout potah a vyprat, náš drobeček byl blinkací miminko. :palec:
Mám ho schovaný, na plánované druhé dítko. Je fakt super. :dance: Určitě bych nelitovala fin. investice. Tedy pokud nechceš nemusíš si pořizovat tak drahý polštář s tolika funkcemi. :-) Myslím, že stejně poslouží o levnější varianta. :oops: Ale já šíleně toužila po tom NATTOU 6 v 1. :srdce:
Mám ještě jeden, ten jsem si nechávala na kojení k tchánovcům a ten stál 500,– Kč. :lol:

Mimochodem oba polštáře měli uvnitř kuličky a byli moc pohodlné .Snadno se přospůsobili tělu. :palec:

Příspěvek upraven 25.02.11 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
25.2.11 20:37

určitě si porid polstář, který se přizpusobí tvému tělu-výpln z kuliček, ale ne který má daný a neměnitelný tvar, to je pak složitější při kojení. já ho podědila, takže jsem si nevybírala, ale to je moje zkušenost pro všechny budoucí mamči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
25.2.11 20:41

a délka polštáře je nějak důležitá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.2.11 22:28

Délka kojícího polštáře podle mně je důležitá, když jej chceš používat i na spaní v těhotenství…jinak na kojení malého mimča stačí i menší, ale ten standart je cca 170cm, když jej budeš používat i dál, když mimi bude delší.

Co se týče otázky zakladatelky - určitě si pořiď kojící polštář, ale i klín - obě věci jsem využila a využívám maximálně!
Ze své zkušenosti mohu doporučit přírodní výplň (špaldové plevy) u kojícího polštáře.
Mám tento http://www.mujeobchod.cz/…-p-2285.html

a polštář klín tento http://www.mujeobchod.cz/…-p-1079.html

Ale ta sada z Tvého odkazu vypadá taky fajn. Pokud máš na to finance, tak bych do toho šla. Pak to zase můžeš výhodně prodat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.2.11 21:52

Ahoj,tak právě tento kojící polštář s polohovacím klínem jsem měla a ještě k tomu jsem měla polohovací válečky.Kupovala jsem to z toho důvodu,že syn byl blinkací miminko a tento set jsem měla v postýlce a za mě naprostá spokojenost :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.2.11 21:55

Moc děkuji za informace. Teď už jsem rozhodlá,že do něj půjdu i s tím polohovacím klínem. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.7.13 10:00

Ahoj, pokud by někdo sháněl těhotenský a kojící polštář mám jeden na prodej - sešly se mi doma dva. Je super! Já sama na něm spím asi od 6tt a nemůžu si jej vynachválit. Je úplně nový, krásný. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
 https://www.emimino.cz/…velky-73457/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
24.4.16 18:28

Obnovuji diskuzi, tápu jaký polštář vybrat. Je polohovací klín zdravý na záda? Není to jako s chodítky? Nezničím miminku záda? Nevím, jestli pořídit klín do postýlky nebo přímo kojící polštář s klínem SIM, ten klín doporučují i do kočárků… děkuji za všechny zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí