Mantinel do postýlky 140x70 cm

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4051
25.2.11 08:32

Mantinel do postylky 140x70

Ahoj holky,

brouzdam na netu a nic jsem nenasla. Shanim mantinel na postylku 140×70 a chtela bych asi o kus vyssi nez se prodavaji /20cm/. Navic jsem nenasla zadny ktery by byl po celem obvodu.
Nemate typ na nejaky obchod nebo svadlenu ktera by ho usila?
Ja jsem antitalent na rucni prace, takze ja bych to nezvladla.
Dekuji. Krasny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
25.2.11 08:46

Ikea má mantinely kolem celé postýlky, ale na 140×70 by to asi nevyšlo…

Zkus prolézt mimibazar, myslím, že tam nějakou šikovnou maminku najdeš, která ti to ušije.

(Majda si ho vždycky pěkně upěchovala dolů k matraci, takže vyšší by stejně neměl efekt…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
25.2.11 08:48

JÁ BYCH SI NAPSALA DOTAZ TŘEBA NA TUTO PANÍ, JESTLI BY MANTINEL, POŽADOVANÝCH ROZMĚRŮ, NEUŠILA!!

Lucie K. (lusinka1) ID 238508
DEJ MIMIBAZAR a zkopíruj id do kolonky ID!!!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
25.2.11 08:50
Pipet píše:

Zkus prolézt mimibazar, myslím, že tam nějakou šikovnou maminku najdeš, která ti to ušije.

(Majda si ho vždycky pěkně upěchovala dolů k matraci, takže vyšší by stejně neměl efekt…)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
25.2.11 09:09
lubenka píše:
Pipet píše:

Jeste tedy blby dotaz,jestli to ma vubec cenu…
Klukovi je 9.5 m. Doted jsme mantinel nemeli a nemyslim ze by nam chybel. Ale ted si stoupa a kdyz spadne tak se flakne o zbrblinu do hlavy. Pomuze to nebo jsou to vyhozene penize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.2.11 09:18
j.pampeliska píše:
lubenka píše:
Pipet píše:

Jeste tedy blby dotaz,jestli to ma vubec cenu…
Klukovi je 9.5 m. Doted jsme mantinel nemeli a nemyslim ze by nam chybel. Ale ted si stoupa a kdyz spadne tak se flakne o zbrblinu do hlavy. Pomuze to nebo jsou to vyhozene penize?

My mantinel máme a stejně se pokaždé praští :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
25.2.11 10:30

http://www.maminkabazar.cz/…,-povleceni/

pani ti usije mantinel na miru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
25.2.11 10:39

Ahoj, tak tady mají několik mantinelů pro velikost 140×70, ale jden z nich (rozměr 210×30) je v akci jen za 199 Kč, tak kdybys koupila dva kusy tak to budeš mít přes celou postýlku za cca 400 Kč což je celkem dobrá cena :-) , vzhledem k tomu, jak jsou ty mantinely drahý :-?

http://www.babylife.cz/…ofleece-akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
25.2.11 10:47

Ja jsem koupila latku - fleece (nemusi se zaobrubovat a netrepi se) a usila uplne obycejnej „tunel“ a do nej navlekla 20cm vysoke pruhy karimatky, strizene presne na miru postylky (karimatku jsem koupila tusim v Tesco asi za 69Kc). Mantinel je neznicitelnej a narozdil od latkovych se fakt neshrnuje a tlumi narazy :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
25.2.11 14:12

My máme mantinel a dost nám pomohl,občas se taky praští mimo,ale pomůže aspon trochu.My máme Feretti,mají nádherné vzory,jak pro holčičku tak pro kluka a taky na postýlku 140/70 a mají i celo postýlkové mantinely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.2.11 15:26

Tak já mám taky postýlku 140×70 a povlečení a mantinel jsem si objednala na http://www.ebutik.cz můžeš ho koupit i samotný. Mají velký výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.2.11 21:59

Kupovala jsem na MMB u paní ID 19281

Paní má velký výběr,ochotně mi poradila.
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
26.2.11 08:08

JJ, MIMIBAZAR JE FAJN! MY MÁME MANTINEL U VELKÉ POSTELE, TUŠÍM OD HOPETY A TAKY JSME MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÍ! JEN SI MYSLÍM, ŽE PANÍ, CO DISKUSY ZAHÁJILA TO ASI TEDˇ UŽ ŘEŠIT NEMUSÍ! POKUD UŽ MÁ OPRAVDU TAK VELKÉ DITĚ, KTERÉ SE JÍ STAVÍ… JÁ JSEM MĚLA MANTINEL JEN KDYŽ BYLO MIMČO MALÉ! NĚJAKÉ TO BOUCHNUTÍ ASI NEUHLÍDÁME :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
26.2.11 08:55

Lubenko takze myslis ze to smysl nema? Ja porad nejak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.2.11 09:16
j.pampeliska píše:
Lubenko takze myslis ze to smysl nema? Ja porad nejak nevim…

Jestli ho chceš jen kvůli tomu bouchání… myslím, že se tím nic moc nevyřeší - za chvíli se bude umět ze stoje dostat zpátky dolů kulturněji=) než žuchnutím a jestli doteď nebyl na mantinel zvyklý, myslím, že by se vztekal, že nevidí z postýlky ven :think: :nevim:
A navíc by musel být asi fakt vysoký…
My měli mantinel kolem celé postýlky hlavně aby neutíkaly dudlíky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí