Avent – spokojené maminky sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
703
24.9.13 07:52

Taky bych koupila trojku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16246
24.9.13 08:19
@lucky.girl píše:
Ahoj holky, potřebovala bych prosím poradit. Mám holčičku, má pět měsíců, cca dva měsíce je na UM. Potřebovala bych vědět zda je nutné kupovat větší savičky. Teď používáme velikost dva - dvě dírky.

asi do roka byl na dvojce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pak jsme koupili rovnou ctyrku. Ale i ted se nekdy presahnu a dam mu 2jku :mrgreen: :mrgreen:
Hlavne kdyz mu davam caj do postylky, tak mu to zamerne davam dvojkou, aby to nemel vypity hned a vydrzelo mu to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale trojka je tusim od pul roku, klidne bych ji koupila. Je to lepsi, rychleji to tece a dite se nauci se musi rychleji polikat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.9.13 08:23

@lucky.girl záleží na konkrétním dítěti. koupila bych a zkusila… některému dítěti může sednout 3 dříve některé na ní nemusí být zralé v půl roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
24.9.13 08:27

Naše má 5m a vyhovuje jí dvojka každopádně prodávají ergonomické a ty mají na každé straně dudlíku čarky buď 1,2 nebo 3 a podle toho jak chceš aby to malé teklo dáš daný počet čárek k nosánku…je to od 3m

• Citovat
  • Upravit
4649
24.9.13 08:28

Ahojky, ja po dvojce koupila rovnou s regulovatelnym prutokem, ale asi je potřeba to zkusit, každému miminku sedne něco jiného. Když si malý dudlik na flasticce prokousl, dala jsem mu tam skoro v roce a půl dvojku a taky to vypil, ac pomaleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
24.9.13 08:35

Taky se zeptam :)
Prvni mimco kojeny nebylo, druhy taky asi nebude.
U orvniho sme meli ty klasicke plastove aventky, ted koukam, ze delaji i ty sklenene.
Jaky jsou lepsi? Pozitiva-negativa? Ma nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
24.9.13 08:38

My měli Avent ty plstove a byla jsem a jsem s nimi spokojená, jsou jedny ty s krouzkem, co jsou airflex a bez, ja na ten kroužek pořád zapominala a pak to teklo :-( Jinak úplně pro mimi jsem měla Tommee tepee a ta byla také skvělá,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
24.9.13 21:52

Moc děkuji holky za rady. Nakonec jsem zjistila, že mám doma toto http://www.lekarna.cz/…-prutok-2ks/ savička byla na lahvi, když jí manžel kupoval. Bude to stačit nebo mám koupit ještě něco většího? A ještě jeden blbej dotaz, ale nezkoušela jste některá do toho dudlíku udělat třeba jehlou dirku? To by nestačilo? Nebo je lepší ty vetší dudlíky koupit? Omlouvám se, ale v něčem jsem jak lesní včela ve městě. Díky moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
24.9.13 21:57
@lucky.girl píše:
Moc děkuji holky za rady. Nakonec jsem zjistila, že mám doma toto http://www.lekarna.cz/…-prutok-2ks/ savička byla na lahvi, když jí manžel kupoval. Bude to stačit nebo mám koupit ještě něco většího? A ještě jeden blbej dotaz, ale nezkoušela jste některá do toho dudlíku udělat třeba jehlou dirku? To by nestačilo? Nebo je lepší ty vetší dudlíky koupit? Omlouvám se, ale v něčem jsem jak lesní včela ve městě. Díky moc za odpovědi.

Přesne tyto používáme od 7 nebo nějak tak měsíců a ještě teď na noc na mlicko, nám vyhovují nejvíc. Jinak zkoušela jsem firmu značky jehlou a nešlo to :-( zničila jsem akorát dudlik, jako firma se udělá, ale pak to hnedka praskne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí