Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s kojeneckou láhví tomme tippee
Děkuji Andrea
Ahoj, koupila jsem je, zdají se mi kvalitní, už před dvěma roky tam bylo upozornění že neobsahují škodlivé látky (teď si nevzpomenu jak se ta látka jmenuje - bisfenol? nebo tak nějak).
Teď od nich máme i láhev s brčkem.
Používáme na čaj a je fajn. Malý se dobře drží. Teď jsem objednávala Sunar ve velkým a oni mi k tomu přibalili šest těhle lahviček, až na to, že už jsou to ty malý, tak nám jsou na prd. Tak pokud by měl někdo zájem, levně přenechám.
Ahojky, já je malému koupila, když jsem kojila a dokrmovala. Mají být tvarem podobné bradavce.
A zůstali jsme jim věrní ikdyž už jsem přestala kojit, jen jsem pak dokoupila savičku č. 2. Mě teda na nich nejvíce baví ten průduch, který zabraňuje vzniku podtlaku, což je super. Takže za mě spokojenost a můžu doporučit. ![]()
Markét,mě by stačili jen dvě:-))Jsou to ty maličký na 150 ml?
hoblis1 píše:
V jakém obchodě se dají ty láhve koupit ?
ja je kupovala na mimibazaru
ahoj, máme z lékárny(je to celá ucelená řada, klidně nám v lékárně nabízeli že i objednají cokoliv ze sortimentu) a v pohodě, na čaj a jiné pití a kojení to neovlivnilo (ale dávali jsme až tak po tom půl roce)
Ztratila jsem brzy mléko, takže je máme prakticky od narození až do teď a jsme s nima moc spokojení ![]()
LeníkDOMO píše:
Ahoj, koupila jsem je, zdají se mi kvalitní, už před dvěma roky tam bylo upozornění že neobsahují škodlivé látky (teď si nevzpomenu jak se ta látka jmenuje - bisfenol? nebo tak nějak).
Mohla bys mi sem, prosím, dát odkaz na tu flašku s brčkem. Moc děkuju ![]()
pouzivame od troch mesiacov, mali sme aj avent, tu mala vobec nechcela, tommeho brala bez problemov a pouzivame do teraz, aj hrnicky
mame od nich aj misticky a lzicky, par dudlikov, ja som maximalne spokojna druhe urcite bude mat tiez tommeho ![]()
Ahoj,
také dávám
tommee tippee flaškám… jedeme je od malinka a stále máme na mlíčko + hrnky, misky… já objednávám na www.sweetbaby.cz …
smahulinka píše:LeníkDOMO píše:Mohla bys mi sem, prosím, dát odkaz na tu flašku s brčkem. Moc děkuju
http://www.forbaby.cz/…8+300ml.html
For baby je distributor pro ČR.
Já kupovala lahvičky přes aukro od češky bydlící v UK, vzala jsem i dávkovače na sunar at si můžem mlíko chystat na cestách a termoobaly.
Lžičky s termosenzorem a flašku s brčkem mám přes mimibazar.
LeníkDOMO píše:smahulinka píše:LeníkDOMO píše:Mohla bys mi sem, prosím, dát odkaz na tu flašku s brčkem. Moc děkuju
Teď od nich máme i láhev s brčkem.http://www.forbaby.cz/…8+300ml.html
For baby je distributor pro ČR.
Já kupovala lahvičky přes aukro od češky bydlící v UK, vzala jsem i dávkovače na sunar at si můžem mlíko chystat na cestách a termoobaly.
Lžičky s termosenzorem a flašku s brčkem mám přes mimibazar.
Děkuju ![]()
Já koupila odsávačku, sterilizátor, ohřívačku i lahve a ty savičky se mi zdají tvrdé, nejsou antikolikové (tvarované-anatomické), takže malej polikal vzduch. A ohřívačka je na prd, nevím, ohřeje jen spodek lahve a mléko nic. Sterilizítor je dobrý a lahvičky používám na jiné věci, mám k nim vršky místo saviček.