Láhev Tommee Tippee

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
11.4.13 14:39

@MarketaJ Ahoj Markét, jestli máš ještě ty lahvičky/lahvičku měla bych o ní zájem. My zatím čekáme, takže již jednu větší máme koupenou, kdyby náhodou. Určitě užijeme více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.4.13 17:23

Ahoj, mám el. odsávačku TT a je super, používám jí 3 měsíce cca 6× denně. Je velice jednoduchá na údržbu a má 3 fáze odsávání, lze jí zapojit do zásuvky nebo v případě potřeby na baterky (4 tužkovky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agnes1979
8.5.13 20:35

@Lišťule díky moc! Ještě se v tom moc neorientuju, co to přesně znamená 3 fáze odsávání? Něco jako rychlost, sílat??? Omlouvám se za hloupý dotaz, jsem těhotná poprvé, tak ve všem trochu tápu :)

• Citovat
  • Upravit
303
8.5.13 21:02

Jsou vyborne byli jsme snima spokojeni daji se odsroubovat a primo na ni dat odavacku mlika tomme tippe a take nektere maji ve vnitr i barevne zabarveni kdy je mlicko moc horke je cervene a kdyz studene je modre. A postupne jsme menili velikost dudliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
8.5.13 21:08

@anetka84 Ahoj, já už mám teda ty první lahvičky nakoupené ale zajímá mě to zabarvení. Jsou to asi nějaké jiné, já jsem na těch našich takovou vychytávku neobjevila. Prosím nemáte odkaz na eshop kde se dají koupit? já nic takového neobjevila :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
8.5.13 22:34

@agnes1979 v pohodě, mám také první mimčo :D Znamená to intenzitu sání, první fáze je ta nejšetrnější (rychlé jemné sání), 2 a 3 už je delší interval a silnější sání. (používám 2). Ty lahvičky s detektorem se daly koupit např. zde Tommee Tippee, ale přijde mi to jako zbytečnost, stejně to budeš zkoušet na ruce. Hlavně si nekupuj ohřívačku - viz hodnocení zde na miminu v recenzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
9.5.13 13:31

@Lišťule Děkuji! :) ohřívačku jsem vyfasovala od tetky nevejdou se do ní tyhle lahvičky, tak budu ohřívat v jiné a přelévat. Ale jinak jsou s lahvičkami všichni moc spokojeni tak snad budeme i my :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agnes1979
10.5.13 12:31

@Lišťule díky!

• Citovat
  • Upravit
160
14.5.13 09:45

Nečetla jsem sice celé, ale lahvičky TT rozhodně doporučuju. Je to podle mě lepší než Avent. Jak tvarem, designem a neplatíš tolik za značku. A savičky z lahviček můžeš použít na kouzelný hrníček TT :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
17.8.14 16:39

Zdravím, holky, používám kojenecké láhve Tommee Tippee.. prosím, máte tip na dobrou, rychlou ohřívačku, do které se lahvičky spolehlivě vejdou?
Na ohřívačku od Tommee Tippee nejsou moc dobré recenze, tak hledám variantu,,

děkuji?:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
17.8.14 17:25

@Selfi mam topcom a vejdou se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
17.8.14 17:54

@Elen8 Aha, děkuji, ale to máš asi na mysli tu cestovní do auta, ne?? ŽÁDNOU JINOU JSEM TÉHLE ZNAČKY NENAŠLA :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
17.8.14 18:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
17.8.14 19:25

@Elen8 super!!! děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.9.14 17:06

Ahoj Holky, prosím pomohla byste mi některá. Jak je velká lahev 270 nebo 330ML v centimetrech? Výška a to nejširší místo. Potřebuji vědět, zda se mi vejde do termoobalu. Moc by mi to pomohlo, díky Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí