Láhev Tommee Tippee

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
6.3.11 15:00

máme a jsou skvělé :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.3.11 15:36

Děkuji :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
8.3.11 09:57
MarketaJ píše:
Používáme na čaj a je fajn. Malý se dobře drží. Teď jsem objednávala Sunar ve velkým a oni mi k tomu přibalili šest těhle lahviček, až na to, že už jsou to ty malý, tak nám jsou na prd. Tak pokud by měl někdo zájem, levně přenechám.

Můžu poprosit o odkaz, jaké přesněte máte, možná bych měla zájem. Děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
8.3.11 10:07

Máme tyhle http://www.funkids.cz/…-c2n-150-ml/. cenu si řekni, já jenom nechci, aby se mi tu válely :lol: , další dítko už neplánujem a Eli z ní moc nadšená není ještě z ní vypije tak ten čaj, ale na mlíko jí nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
19.3.11 10:51

Škoda, že jsou to ty nejmenší, to by jsme už asi moc nevyužili, kdyby to byli ty 200 něco, tak bych neváhala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
27.3.11 10:36

Nevím, zda už není po diskuzi, ale i tak napíšu, že jsem s lahvičkama TT moooc spokojená, malou přikrmuju od 3.týdne a rozdíl mezi savičkou a bradavkou nepoznala. Koupila jsem je ve startovací sadě na beruska-kocarky.cz, tam jsem je nasla nejlevněji a mají k nim všechny doplňky, dávkovače, kartáč a termoobaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vydrain
3.4.11 21:28

Savičky

Savičky na láhve TT jsou nekolika druhů, i antikolikové. Je potřeba holt pátrat. Existují i antikolikové láhve, ale přišlo mi to nepraktické kvůli čištění.

• Citovat
  • Upravit
826
3.4.11 21:31

Ahojky,
my máme termoobal i lahvičku…A moc se mi líbí, že má tvar bradavky když nemůžu už kojit…Akorát nám to někdy teče tím jak má unikat vzduch…Ale jinak je super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
6.4.11 20:06
MarketaJ píše:
Používáme na čaj a je fajn. Malý se dobře drží. Teď jsem objednávala Sunar ve velkým a oni mi k tomu přibalili šest těhle lahviček, až na to, že už jsou to ty malý, tak nám jsou na prd. Tak pokud by měl někdo zájem, levně přenechám.

Dobry den,
Mela bych zajem o 1-2, jestli jsou stale k prodeji? A za kolik je date? :) Chci je vyzkouset, jestli se budou maly libit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.4.11 09:38

Lahvičku mám (imitaci prsní bradavky) a dávám ji synkovi od 2 týdne na odstříkané mléko večer, když se probudí a vůbecn nemá problém přejít z lahvičky opět na prso. Lahvička je parádní. Znám plno maminek, které lahvičku nepoužívali a použily normální lahvičky pro kojence a děti se jim odnaučili uplně pít z prsu. Což je škoda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
5.3.12 09:45

Můžu se zeptat, kde všude se dají tyto lahvičky sehnat? Měla jsem v plánu objednávat na internetu, ale potřebovala bych je dřív. Mám možnost do lékárny a schleckeru. Myslíte, že seženu? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
5.3.12 09:50

taky jsem s nima moc spokojená, používáme od narození (spolu s Aventem) a nikdy jsem s flaškama téhle značky neměla problém-savička k nerozeznání od prsu, hezký milý design (hlavně ty větší s obrázky, ale ta 150ml je zas takový bobík roztomilý :D ), určitě doporučuju :palec:

i jejich sterilizátor je dobrý

Janinna23 píše:
Mám možnost do lékárny a schleckeru. Myslíte, že seženu? Díky :kytka:

tak tam se obávám že nepochodíš ani v jednom…pokud je vidím v kamenném obchodě, je to vždy vyloženě obchod s dětským zbožím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
5.3.12 10:19

My je sehnali v hračkárně Bambule.

• Citovat
  • Upravit
3003
5.3.12 10:24

Myslim ze ani v lekarne ani v schleckeru je nesezenes..U nas je maj v obchode s detskym zbozim,myslim ze se jmenuje detsky raj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agnes1979
11.4.13 14:05

Netuším, jestli sem ještě někdo odpoví, ale máte zkušenosti i s dalšíma věcma od Tomi Tippee? Já je teď objevila na facebooku a mají tam i hezký a levný odsávačky, tak mne zajímá, jestli jsou i ty ostatní věci tak kvalitní jako říkáte ty láhve.
Díky, Agnes
 https://www.facebook.com/…eeTippeeLike?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4